- 29 Temmuz 2024
- 321
- 325
- 18
- 39
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.061
Miyomdan dediler miyom alındı hala var endometriozisten dediler onu aldırmak yumurtalıklar zarar veriyor diye almıyorlar. Ben dra açıkça artık bunu belirleyemeyimcek miyiz tedavisi yok mu dedim biyopsi yapalım o zaman dedi yani ilgilenmiyorlar en iyi Dr bile konu çikolata kisti olunca bebek istemi de varsa uğraşmak istemiyor Perşembe biyopsi olucam ama tanı amacli daha tedavi edebilirim diyeni görmedimBende öyle bişey olmuyor canım doktorlar ne dedi neden oluyormuş ki
Miyomdan dediler miyom alındı hala var endometriozisten dediler onu aldırmak yumurtalıklar zarar veriyor diye almıyorlar. Ben dra açıkça artık bunu belirleyemeyimcek miyiz tedavisi yok mu dedim biyopsi yapalım o zaman dedi yani ilgilenmiyorlar en iyi Dr bile konu çikolata kisti olunca bebek istemi de varsa uğraşmak istemiyor Perşembe biyopsi olucam ama tanı amacli daha tedavi edebilirim diyeni görmedim
Aminnn cümlemizeRabbim şifa versin inşallah
Allahım kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin
Canım bı ilaç kullanmıyorum ki sadece progestan fitil kullanıyorum sabah akşam o kadarYa canım çok haklısın kaygılarında dilerim artmaz gönlünü ferah tut yine bir doktoruna danış belki ilaçların gelmiyordur canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Amiiinnn çok amiinnnBen gecen sefer istinye üni. Liv Hastanesi'ne acile gitmistim hafta içi. 2250 lira para istediler. Özel sigortam var geçmiyor acil de bu testte dediler. yaptirmamistim 2 gün geç yaptirmistim hafta sonu sigortam ödedi 225 lira odemistim. Yani Allah hastanelere düşürmesin ozellere hiç düşürmesin malesefbüyük soygun
Ayyy balım bende çok üşüdüm bazı geceler yandım ateşler bastı bazı geceler dondum resmen , belirti diye özellikle söylemiyorum ama hormonlar değişiyor etkileniyor vücut.. hayırlara vesile inşallahŞakagibi üşüyorum
Transfer sürecinde bana da yazıldı ama piyasada bulamadık eczacı arkadaşım onun yerine progestan dex verdiklerini söyledi, doktoruma sordum aynısı alabilirsin demişti.Kızlar aranızda proluton depot vurulan var mı merkezle görüştüm yazmiyoruz artık ilaç geri çekilmiş kanser riski var diye bilmiyordum ben
Canım benim doktorum benzer bi lekelenme , kanama olursa progestan 50 mg iğne yazdı hemen vurulman gerekir diye.. Allah korusun ilgilen lütfen merkezine haber ver..Ya kizlar benden yine pihtili bir kan gelmiş şuan devamı yok gibi ama ay stres oldum valla yani bu iş bitene kadar bende kafayı siyircam heralde. Korkayim mi napayım bilemedim
Canım bı ilaç kullanmıyorum ki sadece progestan fitil kullanıyorum sabah akşam o kadargeç saat diye de yazmadım doktora off kalbim pır pır. Bide bende dikiş var ya benim normal dusmeyebilir dikişin o sıkıntısı var sezeryan olmak zorundayım bişey olursa dua edin o yüzden
Ayyy balım bende çok üşüdüm bazı geceler yandım ateşler bastı bazı geceler dondum resmen , belirti diye özellikle söylemiyorum ama hormonlar değişiyor etkileniyor vücut.. hayırlara vesile inşallah
Şu an tüp bebekten önce 2 3 ay dene dedi. Dün ilk defa gittim zaten önümüzdeki reglde ilaca başlayacakmış ama ne ilacı bilmiyorum şu an. Ultrasonda 5 yumurta gördü 1i 15 mm diğerleri küçük şimdi gün aşırı ilişkiye gir dedi regl olunca da gel dedi ilaç içinTüp bebek mi yapıyorsun yoksa normal doktor yumurta takibi yapıp evde mi gün verip ilişki mi diyor tüp bebek için çünkü çok sayıda yumurtaya ihtiyaç var senin normalsa 1 adetten fazla büyütmezler bu çatlarsa diğerleri zaten artık büyümez
Şu an tüp bebekten önce 2 3 ay dene dedi. Dün ilk defa gittim zaten önümüzdeki reglde ilaca başlayacakmış ama ne ilacı bilmiyorum şu an. Ultrasonda 5 yumurta gördü 1i 15 mm diğerleri küçük şimdi gün aşırı ilişkiye gir dedi regl olunca da gel dedi ilaç için
Amin inşallah Allah isteyen herkese versin sağlıkla bir an önceAnladım canım o zaman büyümüşse birkaç güne çatlar dilerim bu ay hamilekalırsın Allah’ın izniyle inşallah Amin
Zaten çikolata kisti tedavi edilebilen bişey değil. Ameliyattan sonra bile tekrarlama ihtimali çok yüksek.Miyomdan dediler miyom alındı hala var endometriozisten dediler onu aldırmak yumurtalıklar zarar veriyor diye almıyorlar. Ben dra açıkça artık bunu belirleyemeyimcek miyiz tedavisi yok mu dedim biyopsi yapalım o zaman dedi yani ilgilenmiyorlar en iyi Dr bile konu çikolata kisti olunca bebek istemi de varsa uğraşmak istemiyor Perşembe biyopsi olucam ama tanı amacli daha tedavi edebilirim diyeni görmedim
Oturarak yapmadım işte eğilerekKız Allah seni güldürdün beni oturarak rahat edersin o kadardan birşey olmaz canım benim bebişlerin yeri sağlam Allah’ıma emanetler inşallah Amin
Benimde ağrıdı korkttum bi sağ taraf sol taraf falan korkttumBilmiyorum ki canım ya ins. Öyledirgeçsin de şuan hiç sırası değil bı yer agriyinca bütün ağzımın içi ağrıyor. Şuan idare edebilriim artmasin yeterki
Zaten çikolata kisti tedavi edilebilen bişey değil. Ameliyattan sonra bile tekrarlama ihtimali çok yüksek.
Benim regl dışında ağrım sızım yok çok şükür ama yumurta kalitesini etkiliyor işte. 9 embriyomdan 8’i 5. güne gidemedi. Birini de 3. gün dondurmuştuk yoksa muhtemelen o da imha edilirdi. Bakalım transfer tutacak mı
Yazdım canım doktoruma şuan durdu, tekrar kanama olursa hastaneye gel dedi. Bu gece uyku yok banaCanım benim doktorum benzer bi lekelenme , kanama olursa progestan 50 mg iğne yazdı hemen vurulman gerekir diye.. Allah korusun ilgilen lütfen merkezine haber ver..
Korkma Allahın izniyle birşey olmaz canımHaklısın kuzum bende ilk defa yaşadım bebeğim gitti diye çok korkuyorum. Ama nasip kısmet tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?