Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aminnnnn,bende manyak gibi eğildim afdrsn tırnağımı kestim ama 30 snyeden az sürdü biraz kasıldım eğilince ona takıldm

Kız Allah seni güldürdün beni oturarak rahat edersin o kadardan birşey olmaz canım benim bebişlerin yeri sağlam Allah’ıma emanetler inşallah Amin

175 ise çok uygun 1000 tl'den bin kat iyidir
Ben gecen sefer istinye üni. Liv Hastanesi'ne acile gitmistim hafta içi. 2250 lira para istediler. Özel sigortam var geçmiyor acil de bu testte dediler. yaptirmamistim 2 gün geç yaptirmistim hafta sonu sigortam ödedi 225 lira odemistim. Yani Allah hastanelere düşürmesin ozellere hiç düşürmesin malesef büyük soygun

Tüp bebek mi yapıyorsun yoksa normal doktor yumurta takibi yapıp evde mi gün verip ilişki mi diyor tüp bebek için çünkü çok sayıda yumurtaya ihtiyaç var senin normalsa 1 adetten fazla büyütmezler bu çatlarsa diğerleri zaten artık büyümez

Peki vurman mı gerekiyordu
Progesteron düşüktü ya o yüzden yazmalarını istedim böyle söylediler karından yapılan progestan iğneyi 2 ye fitili 4 çıkardılar için rahat olsun iki günde bir beta takibi yap dedi hafif adet ağrısı vardı bugün hastaneye gittim geldim azıcık da yürüdüm diye ağrım bı tık arttı onada normal bı süreçte dedi içim rahatladı inşallah iyi olur herşey

Anladım canım sana ve bebeğine şifa olsun inşallah gönlünü ferah tut inşallah herşey sağlıklı güzel ilerler bebeğini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Kuzum kahverengi akıntı regl başı ve sonu oluyor ama eskimiş kan o yani. Dediğin şey nasıl bişey anlayamadım.

Kuzum kahverengi akıntı regl başı ve sonu oluyor ama eskimiş kan o yani. Dediğin şey nasıl bişey anlayamadım.
Dediğin başında ya da sonunda gelen klasik kahverengi leke ama benimki misal adet bitiyor 3 gün sonra başlıyor leke taki diğer adete kadar devam arada 2 3 gün ara veriyor yine devam yani hep leke geliyor. Pas rengi gibi kahverengi ağrısız kokusuz leke

Ya kizlar benden yine pihtili bir kan gelmiş şuan devamı yok gibi ama ay stres oldum valla yani bu iş bitene kadar bende kafayı siyircam heralde. Korkayim mi napayım bilemedim

Ya kizlar benden yine pihtili bir kan gelmiş şuan devamı yok gibi ama ay stres oldum valla yani bu iş bitene kadar bende kafayı siyircam heralde. Korkayim mi napayım bilemedim
Canım benimde 2 saat önce ilk defa aynı durum oldu alt üst oldum. Progestan50 kalçadan verdi doktorum onu yaptırdım. Yarın kan testi yaptıracağım artışa bakacağız

Bende öyle bişey olmuyor canım doktorlar ne dedi neden oluyormuş ki

Canım benimde 2 saat önce ilk defa aynı durum oldu alt üst oldum. Progestan50 kalçadan verdi doktorum onu yaptırdım. Yarın kan testi yaptıracağım artışa bakacağız
Canım ben 9 haftalık hamileyim 6 haftalikken de olmuştu bir kere o zaman acile gitmiştim doktor olabilir demişti. Ağrılı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok demişti ama korkuyorum ya işte bütün modum alt üst oluyor yinede. Doktora gitmekten de bıktım

Haklısın kuzum bende ilk defa yaşadım bebeğim gitti diye çok korkuyorum. Ama nasip kısmet tabi

Ya canım çok haklısın kaygılarında dilerim artmaz gönlünü ferah tut yine bir doktoruna danış belki ilaçların gelmiyordur canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…