- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.754
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #15.041
Aminnnnn,bende manyak gibi eğildim afdrsn tırnağımı kestim ama 30 snyeden az sürdü biraz kasıldım eğilince ona takıldm
Kızlar aranızda proluton depot vurulan var mı merkezle görüştüm yazmiyoruz artık ilaç geri çekilmiş kanser riski var diye bilmiyordum ben
Ben gecen sefer istinye üni. Liv Hastanesi'ne acile gitmistim hafta içi. 2250 lira para istediler. Özel sigortam var geçmiyor acil de bu testte dediler. yaptirmamistim 2 gün geç yaptirmistim hafta sonu sigortam ödedi 225 lira odemistim. Yani Allah hastanelere düşürmesin ozellere hiç düşürmesin malesef175 ise çok uygun 1000 tl'den bin kat iyidir
Kızlar bir şey soracaktım. Dün doktora gittim 5 adet yumurta gördü 1 tanesi 15 mm diğerleri küçükler ovülasyon gününe 2 3 gün var. Normalde nasıl oluyor acaba böyle bi tanesi mi büyüyor hepsi büyüyebiliyor mu yani benim yumurta sayım az biliyorum da sağlıklı olan birinde nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Bilmiyorum ki canım ya ins. ÖyledirKuzum gebelikten olabilir mi bnmde ağrıdı bi hafta sonra durdu
Benimde ayaklarım sanki karın içindeydi kuzumŞakagibi üşüyorum
Benimde ayaklarım sanki karın içindeydi kuzumins. Ondandır. Ay Allahim ins. Ya
Progesteron düşüktü ya o yüzden yazmalarını istedim böyle söylediler karından yapılan progestan iğneyi 2 ye fitili 4 çıkardılar için rahat olsun iki günde bir beta takibi yap dedi hafif adet ağrısı vardı bugün hastaneye gittim geldim azıcık da yürüdüm diye ağrım bı tık arttı onada normal bı süreçte dedi içim rahatladı inşallah iyi olur herşeyPeki vurman mı gerekiyordu
Progesteron düşüktü ya o yüzden yazmalarını istedim böyle söylediler karından yapılan progestan iğneyi 2 ye fitili 4 çıkardılar için rahat olsun iki günde bir beta takibi yap dedi hafif adet ağrısı vardı bugün hastaneye gittim geldim azıcık da yürüdüm diye ağrım bı tık arttı onada normal bı süreçte dedi içim rahatladı inşallah iyi olur herşey
Kuzum kahverengi akıntı regl başı ve sonu oluyor ama eskimiş kan o yani. Dediğin şey nasıl bişey anlayamadım.Endometriozisten olduğunu düşünüyorum bazılarında da oluyormuş ..bu leke yumurta kalitesini dusuruyo diyende var hiç problem değil diyen de ama ben artık bu problemi çözmeden yeniden baslamiycam . Perşembe günü rahim biyopsi yapılacak tam teşhis icin
Dediğin başında ya da sonunda gelen klasik kahverengi leke ama benimki misal adet bitiyor 3 gün sonra başlıyor leke taki diğer adete kadar devam arada 2 3 gün ara veriyor yine devam yani hep leke geliyor. Pas rengi gibi kahverengi ağrısız kokusuz lekeKuzum kahverengi akıntı regl başı ve sonu oluyor ama eskimiş kan o yani. Dediğin şey nasıl bişey anlayamadım.
Canım benimde 2 saat önce ilk defa aynı durum oldu alt üst oldum. Progestan50 kalçadan verdi doktorum onu yaptırdım. Yarın kan testi yaptıracağım artışa bakacağızYa kizlar benden yine pihtili bir kan gelmiş şuan devamı yok gibi ama ay stres oldum valla yani bu iş bitene kadar bende kafayı siyircam heralde. Korkayim mi napayım bilemedim
Bende öyle bişey olmuyor canım doktorlar ne dedi neden oluyormuş kiDediğin başında ya da sonunda gelen klasik kahverengi leke ama benimki misal adet bitiyor 3 gün sonra başlıyor leke taki diğer adete kadar devam arada 2 3 gün ara veriyor yine devam yani hep leke geliyor. Pas rengi gibi kahverengi ağrısız kokusuz leke
Korkma ama doktoruna danış canımYa kizlar benden yine pihtili bir kan gelmiş şuan devamı yok gibi ama ay stres oldum valla yani bu iş bitene kadar bende kafayı siyircam heralde. Korkayim mi napayım bilemedim
Canım ben 9 haftalık hamileyim 6 haftalikken de olmuştu bir kere o zaman acile gitmiştim doktor olabilir demişti. Ağrılı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok demiştiCanım benimde 2 saat önce ilk defa aynı durum oldu alt üst oldum. Progestan50 kalçadan verdi doktorum onu yaptırdım. Yarın kan testi yaptıracağım artışa bakacağız
Haklısın kuzum bende ilk defa yaşadım bebeğim gitti diye çok korkuyorum. Ama nasip kısmet tabiCanım ben 9 haftalık hamileyim 6 haftalikken de olmuştu bir kere o zaman acile gitmiştim doktor olabilir demişti. Ağrılı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok demiştiama korkuyorum ya işte bütün modum alt üst oluyor yinede. Doktora gitmekten de bıktım
Canım ben 9 haftalık hamileyim 6 haftalikken de olmuştu bir kere o zaman acile gitmiştim doktor olabilir demişti. Ağrılı ve yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok demiştiama korkuyorum ya işte bütün modum alt üst oluyor yinede. Doktora gitmekten de bıktım
Haklısın kuzum bende ilk defa yaşadım bebeğim gitti diye çok korkuyorum. Ama nasip kısmet tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?