- 12 Mayıs 2022
- 471
- 443
- 33
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
- #15.001
Maşallahsübhanallah ikizler yolda geliyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahsübhanallah ikizler yolda geliyor
![]()
Canım normalde kaç olması gerekiyor ?Canım benimde transferden bi gün önce 8 kusur çıkmıştı doktor o gün kalcadan igne yaptır demişti transfer günü sormuştum bi sorun olur mu diye yok igne 2 katı arttırıyor 7 de düşük olsaydı bu ay yapmazdım zaten dedi şuanda da 3 günde bi igne yaptırıyorum ve fitile devam sen de doktoruna güven bu arada donmus embriyo transferiydi benimki
çok heycanlandim baya midem bulanıyor ama kusamıyorum da ya
Cok sacma ya gercekten benim de test gunum cumartesi yani o gun mecburan acile gitmem lazim saglik ocagi kapali. Ozeller para tuzagiBen bugün devlet hastanesinin aciline gittim gitmişken beta'da yaptırayım dedim triaj'dan sordum artık yapılmıyor dediler araştırmaya gittim belki orda yaparlar diye doktor uygun görürse ister dedi sıra aldım önümde 56 hasta vardı 1 saatten fazla bekledim hâlâ 50 kişi vardı baktım olacak gibi değil çıktım eve geldim sinir oldum ya
insanlar mecbur kalıp özele gidip Bi ton para versinler diye kasıtlı yapıyorlar bence
alt tarafı Bi tahlil yani neden artık yapılmaz ki Soyup soğana çevirdiler bizi yaaa![]()
Ben bugün devlet hastanesinin aciline gittim gitmişken beta'da yaptırayım dedim triaj'dan sordum artık yapılmıyor dediler araştırmaya gittim belki orda yaparlar diye doktor uygun görürse ister dedi sıra aldım önümde 56 hasta vardı 1 saatten fazla bekledim hâlâ 50 kişi vardı baktım olacak gibi değil çıktım eve geldim sinir oldum ya
insanlar mecbur kalıp özele gidip Bi ton para versinler diye kasıtlı yapıyorlar bence
alt tarafı Bi tahlil yani neden artık yapılmaz ki Soyup soğana çevirdiler bizi yaaa![]()
Progesteron kaç çıkması gerekiyor ?
Artışlar mükemmel tebrik ederim .. hayırlı olsun.rabbim kucağına almayı nasip etsinbütün süreç kolaylıkla ilerleyip tamamlansin inşallah
![]()
20. Günüm cnmm benimMasallah canimSu an kaçıncı günün transferden sonra
Tamam canım sağ ol yinedeBen hiç bilmiyorum kuzum vallahi![]()
Âmin cnm benim inşallah yaa senin yolunu da beklıyoryz ha hamile yoluAy canım en kötüsü Rabbim hafif geçirmeni nasip eylesin inşallah![]()
Âmin cnm benim inşallah yaa senin yolunu da beklıyoryz ha hamile yoluhadı az kaldı
![]()
Dondurulmuş embriyo transferinde 10 dan yukarda olması genelde iyi oluyor sanirimCanım normalde kaç olması gerekiyor ?
Masallah kuzum kese için gittin mi20. Günüm cnmm benim![]()
Bildiğim kadarıyla sağlık ocağında da sonuc ayni gün cikmiyormusCok sacma ya gercekten benim de test gunum cumartesi yani o gun mecburan acile gitmem lazim saglik ocagi kapali. Ozeller para tuzagi
Özelde ne kadar acabaBildiğim kadarıyla sağlık ocağında da sonuc ayni gün cikmiyormus![]()
Ama haksizmiyimCanım benim stres almışsın kafana takma yarın gidip tüp bebek yerinde verirsin inşallah Amin![]()
Ama haksizmiyim
Zaten yeterince stresliyim bide alt tarafı bir tahlil için hastane hastane dolaştım ama elim boş döndüm![]()
Burda kim yazmıştı hatırlamıyorum ama 1000 1500 yazmıştıÖzelde ne kadar acaba