- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.754
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.981
Benim de tranferin 10 günü bugün canım beta 423 progesteron 8 olunca üzüldüm gebeliğim ilerlemez diye korkuyorum
Benim dondurulmuş embriyo transferi oldu ve bu süreçte progesteron bakılmadi.burada okuyunca stres oluyorum neden bakılmadi diye.gün aşırı kalçadan iğne ve günde 3 fitil kullanıyorum. .normalde her transferde bakılıyor muCanım benimde transferden bi gün önce 8 kusur çıkmıştı doktor o gün kalcadan igne yaptır demişti transfer günü sormuştum bi sorun olur mu diye yok igne 2 katı arttırıyor 7 de düşük olsaydı bu ay yapmazdım zaten dedi şuanda da 3 günde bi igne yaptırıyorum ve fitile devam sen de doktoruna güven bu arada donmus embriyo transferiydi benimki
Allah razı olsun darısı sana olsun canm hayırlı haberle gel inşallahTebrik ederimcanım sağlıcakla gelsin minik mucize Maşallah çok güzel çıkmış değerin sen önlemleri al Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Allah razı olsun darısı sana olsun canm hayırlı haberle gel inşallah
He pardon ben transfer olmadan önce 8 di canım transferden sonra değilBenim de tranferin 10 günü bugün canım beta 423 progesteron 8 olunca üzüldüm gebeliğim ilerlemez diye korkuyorum
3. Gün embriyo 10. Gününüz demiBenim de tranferin 10 günü bugün canım beta 423 progesteron 8 olunca üzüldüm gebeliğim ilerlemez diye korkuyorum
Genelde bakılıyor benim bildiğim canım ama takma kafana biz de onları kullanıyoruz ama tabiki de doktoruna sor istersen neden bakilmadi diyeBenim dondurulmuş embriyo transferi oldu ve bu süreçte progesteron bakılmadi.burada okuyunca stres oluyorum neden bakılmadi diye.gün aşırı kalçadan iğne ve günde 3 fitil kullanıyorum. .normalde her transferde bakılıyor mu
Hayır 5. Gün embriyosu. Sağolun darısı size olsun inşallah3. Gün embriyo 10. Gününüz demi
Hayırlı olsun gözünüz aydınrabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen ben de korku ümit arasında gidip geliyorum ben de merak ediyorum senin adına yaaAl benden de o kadar canim seni çok iyi anlıyorumkanda biraz düşük gelince bi üzüldüm ama sonra toparladım. Salı gününu iple çekiyorum bende sen hangi ildesine?
Ayy ben bugün aynısını anneme dedim endişe ile mutluluk arasında gfidip geliyorum diyeAynen ben de korku ümit arasında gidip geliyorum ben de merak ediyorum senin adına yaaistanbul dayım canım sen nerdesin
Hassas olman çok normal ama asla kötü olumsuz düşünüp negatifi çekme üzerine. Her şeyin hayırlısı sağlıkla kolaylıkla geçicekBen de iyiyim canım ara ara göğüslerim ve kasiklarim ağrıyor cumayı bekliyorum kese için bakalimama çok korkuyorum ya ilk gebeliğim ve bir şey olur da düşer kaybederim diye çok korkuyorum
Aynen canım hersey sürpriz bizim hamileliklerdeYa insan bilmiyor ne süprizler bekliyor inşallah geçici olsun kadın doktorunla görüş izin veriyorlarsa bir görün dişçiye hamile olduğunu bildikleri zaman ona göre işlem yaparlar İnşallah çabucak atlatırsın Amin
Merhaba teşekkür ederim deneyeyim ins. Faydası olurmerhaba soğuk suyu dişinizin üzerinde bir iki dk bekletip tükürün. bunu birkaç defa gün içinde uygulayın ağrıyı hafifletir inşallah. doktorum tavsiye etmişti
Aynen canım hersey sürpriz bizim hamileliklerdeyani internette 16-28 haftalar arası müdahale ediliyor diye yazıyor. Zaten istemiyorum ilaç alayım dayanamazsam soracağım zaten doktoruma artık yaoacak bişey yok
Oldum hamıleyım şuanŞu an transfer oldunuz mu ,Cvp için çok teşekkür ederim
Amın allah razi olsun cnm benimMaşallah kuzum çok güzel artmış kiz ikiz olma ihtimali çok yüksek umarım çift kese görürsünrabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin
Yiaaa inşallah cnmÇooook güzel artmış , ikiz olabilir hayırlısı oldun sağlıkla al kucağına inşallah
Ceza yeriz susbiz bunun yüzünden engel aldık zaten bizde öyle düşündük ama burası bize kapı duvar oldu
Tebrik ederimcanım sağlıcakla gelsin minik mucize Maşallah çok güzel çıkmış değerin sen önlemleri al Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
Progesteron kaç çıkması gerekiyor ?Tebrik ederimcanım sağlıcakla gelsin minik mucize Maşallah çok güzel çıkmış değerin sen önlemleri al Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?