- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.721
Canım 3. Gün embriyosu ile hamile kalan birsürü insan var neden umutsuzluğa kapılıyorsun yapma lütfen rabbim nasip edecekse onla edecektirHiç zannetmiyorum kuzum bir tane 3. gün dondurulmuş embriyom kaldı işte. Onun için de umudum yok. Baştan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Amin çiçeğim inşallah rabbim nasip eder de altın embriyom o olmuş olur. Eli ayağı tam sağlıklı hayırlı bir evlat olsunCanım 3. Gün embriyosu ile hamile kalan birsürü insan var neden umutsuzluğa kapılıyorsun yapma lütfen rabbim nasip edecekse onla edecektir
Teşekkür ederim canım benim amin inşallahÇok üzüldüm rabbim içini ferahlatıp yola devam etme gücü versin inşallah diyecek birşey yok
Teşekkür ederim kuzum evet maalesef ilk denemem de yaşamıştım aynı durumu nedense herşeyi yapmama rağmen bende ilkler olmuyor.Canım çok üzüldüm diyecek bişey yok teselli edicek bi cümle de yok hepimiz biliyoruz bu üzüntüyü Rabbim kalbine ferahlık versin
O zaman genelde pcos hastalarına yapılıyor kimi görsem bahçeci de hep rahim dinlendirme yapılmış da benim sürem biraz sıkıntılı olduğu için tedirgin oldum yetişir mi yetismez mi diyeYumurtası fazla olan kişiden yapıyorlar opu olduğunda
Canim benim ben burdan hepinizin desteğini hissettim bende hepinize sarılıyorum kuzumAy cnm benim ya sana sımsıkı sarılmak isterdim üzülme vardır bunda da bir hayır üzme lütfen kendini
Hayırlısı olsun canım malesef bu süreç böyle negatife de hazırlıklı olmamız lazım ama insan inanmak istiyor işte.Ben son negatifim den sonra iki.yil kendime gelemedim yeni yeni toparlayip bu yaz tekrar deneme kararını aldım.Rabbim in bir bildiği vardır elbette bu sayfada binlerce yorum gönderi var yanlız değiliz sadece bizim yaşadığımız birşey değil çok şükür bir kızın varmış Allah sana bağışlasın ins dondurulmuslar la kardeş gelir ona da.Surekli mesajlarını okuyordum o pozitifliğin enerjin ins istediğine ulaştıracak seniKizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim
Ne sınavı canım kpss ye mi hazirlaniyorsun.Canim benim ben burdan hepinizin desteğini hissettim bende hepinize sarılıyorum kuzumsinav stresiyle üst üste geldiği için biraz durgun ve kırgınım ama kisa sürede toplanirim merak etmeyin rabbim sizlerinkini saglikli devam ettirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Allah yardımcın olsun süreç zor ama umut varsa her zaman uğraşmaya değer.İkincisinde Allah nasip etsin inşallahCanim benim ben burdan hepinizin desteğini hissettim bende hepinize sarılıyorum kuzumsinav stresiyle üst üste geldiği için biraz durgun ve kırgınım ama kisa sürede toplanirim merak etmeyin rabbim sizlerinkini saglikli devam ettirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Allah razi olsun kuzum ilk şoku atlattım biraz daha iyiyimçok çok üzüldümüzme kendini biliyorum çok zor ama...
Yok canım açıköğretim sınavı. Ben tedavi süreci yüzünden tamamen unutmuşum tesadüfen bugün olduğunu öğrendim. Hem sınav hem test günüm ayni gün oldu haliyle stres yaptimNe sınavı canım kpss ye mi hazirlaniyorsun.
Allah razi olsun canımAllah yardımcın olsun süreç zor ama umut varsa her zaman uğraşmaya değer.İkincisinde Allah nasip etsin inşallah
Bana yapılmadı cnm suan 11 gunundeyim transferiminO zaman genelde pcos hastalarına yapılıyor kimi görsem bahçeci de hep rahim dinlendirme yapılmış da benim sürem biraz sıkıntılı olduğu için tedirgin oldum yetişir mi yetismez mi diye
Amin canım benim inşallahAmin çiçeğim inşallah rabbim nasip eder de altın embriyom o olmuş olur. Eli ayağı tam sağlıklı hayırlı bir evlat olsun
Kendini çok yorma canım iyi misinCanım ben tatildeyim..
Birde hem iş birde ekstra eğitimlerim var hiç vaktim olmuyor
Nezaman istersen canım yazHadi inşallah duamdasin canım benim. İnanıyorum müjdeli haber vereceğine.
Aynen canım yurtdisindan gelip yaptırırım. Şuan annemlere gidiyoruz yoldayım. Akşama mutlaka vaktin olur ise yazisalim
Ah kızlar oldum transferimiii dualarınızi eşim nolurmavidiyebiri canım transferini oldun mu dilerim herşey yolundadır Allah’ın izniyle inşallah Amin test tarihin ne zaman
Ama böyle yaparsan bende pozitiflik kalmazHayırlısı olsun canım malesef bu süreç böyle negatife de hazırlıklı olmamız lazım ama insan inanmak istiyor işte.Ben son negatifim den sonra iki.yil kendime gelemedim yeni yeni toparlayip bu yaz tekrar deneme kararını aldım.Rabbim in bir bildiği vardır elbette bu sayfada binlerce yorum gönderi var yanlız değiliz sadece bizim yaşadığımız birşey değil çok şükür bir kızın varmış Allah sana bağışlasın ins dondurulmuslar la kardeş gelir ona da.Surekli mesajlarını okuyordum o pozitifliğin enerjin ins istediğine ulaştıracak seni
Canım ben inanıyorum güzel müjdeli haber vereceğiz bebislerimiz sımsıkı tutunacaklarAynen bizim ki haftasonu araya girdiği için haftasonu çalışmıyorlar onun için pazartesi günü dediler hayırlısı bakalım
Evet benimkiler de embriyo glue yaptılar dilerim faydası olur inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?