Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım 3. Gün embriyosu ile hamile kalan birsürü insan var neden umutsuzluğa kapılıyorsun yapma lütfen rabbim nasip edecekse onla edecektir 💖
Amin çiçeğim inşallah rabbim nasip eder de altın embriyom o olmuş olur. Eli ayağı tam sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

Canım çok üzüldüm diyecek bişey yok teselli edicek bi cümle de yok hepimiz biliyoruz bu üzüntüyü Rabbim kalbine ferahlık versin 🙏
Teşekkür ederim kuzum evet maalesef ilk denemem de yaşamıştım aynı durumu nedense herşeyi yapmama rağmen bende ilkler olmuyor. 🤭 umudum 2. De artik rabbim nasip etsin hepimize inşallah 🤲🤲😘😘

Ay cnm benim ya sana sımsıkı sarılmak isterdim üzülme vardır bunda da bir hayır üzme lütfen kendini 😢🥺
Canim benim ben burdan hepinizin desteğini hissettim bende hepinize sarılıyorum kuzum 🫂 sinav stresiyle üst üste geldiği için biraz durgun ve kırgınım ama kisa sürede toplanirim merak etmeyin 🥰😘 rabbim sizlerinkini saglikli devam ettirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Kizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim 😰😰
Hayırlısı olsun canım malesef bu süreç böyle negatife de hazırlıklı olmamız lazım ama insan inanmak istiyor işte.Ben son negatifim den sonra iki.yil kendime gelemedim yeni yeni toparlayip bu yaz tekrar deneme kararını aldım.Rabbim in bir bildiği vardır elbette bu sayfada binlerce yorum gönderi var yanlız değiliz sadece bizim yaşadığımız birşey değil çok şükür bir kızın varmış Allah sana bağışlasın ins dondurulmuslar la kardeş gelir ona da.Surekli mesajlarını okuyordum o pozitifliğin enerjin ins istediğine ulaştıracak seni ♥️

Canim benim ben burdan hepinizin desteğini hissettim bende hepinize sarılıyorum kuzum 🫂 sinav stresiyle üst üste geldiği için biraz durgun ve kırgınım ama kisa sürede toplanirim merak etmeyin 🥰😘 rabbim sizlerinkini saglikli devam ettirsin kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Ne sınavı canım kpss ye mi hazirlaniyorsun.

Allah yardımcın olsun süreç zor ama umut varsa her zaman uğraşmaya değer.İkincisinde Allah nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun canım malesef bu süreç böyle negatife de hazırlıklı olmamız lazım ama insan inanmak istiyor işte.Ben son negatifim den sonra iki.yil kendime gelemedim yeni yeni toparlayip bu yaz tekrar deneme kararını aldım.Rabbim in bir bildiği vardır elbette bu sayfada binlerce yorum gönderi var yanlız değiliz sadece bizim yaşadığımız birşey değil çok şükür bir kızın varmış Allah sana bağışlasın ins dondurulmuslar la kardeş gelir ona da.Surekli mesajlarını okuyordum o pozitifliğin enerjin ins istediğine ulaştıracak seni ♥️
Ama böyle yaparsan bende pozitiflik kalmaz 😭😭 durduramam bak. Elbette kuzum sonucu ilk aldığımda Rabbimin bi bildiği vardir dedim tevekkül ettim ama kızımın aglamasiyla musluklar boşaldı 😰😰 aslinda onu üzgün görmek bitirdi. Be diyelim rabbim bana birdahakine, İsteyen herkese de bu ay nasip etsin 🤲🥰😘

Back
X