- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.741
Güzel kardeşim teslimiyetine imrendim ,tevekkulune hayran kaldım , inanıyorum gayretinin mukafatida büyük olacak dilerim sen ben Mayala ve burada bekleyen bütün arkadaslarimiz umut ettikleri hayallere saglikla kavusurCanım mayalam çok teşekkür ederim iyi ki varsinburaya yazdığım ilk andan bugüne kadar üstümden eksik etmediğin duaların, desteğin için binlerce kez teşekkür ederim Allah razı olsun ben bu sefer elendim ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin. Normalde metanetliyim çok pozitifim ama kizimin duyunca ağlaması bitirdi beni onu diğer embriyolarin yani bir kardeşi daha olma ihtimaline inandirdik umarim yüce Rabbim bir sonrakinde nasip eder biliyorum çok şey istiyorum ama yine de dualarini üzerimden eksik etme olur mu ? Temiz kalbinin yüceliğine o kadar inaniyorum ki bütün bu dualar Birgün yolunu bulacak
Oyyy monarozammmm canimmmm çok teşekkür ederim hem dualarin hem iyi dileklerin içinM Maralim2019 canım Rabbim kalbine İnşirah süresinin ferahlığı versin. İnan canım çok çok üzüldüm. Umudu kaybetmek yok. Allah büyük. Biz inşallah diğer sefere müjdeli haberler alırız. Görmeden kalbini seven kardesinin duasindasin.
Canım canmay'im güzel arkadaşım senin canını sıkmak gibi bir lüksün yokCanım çok sıkıldı arkadaşımüzülmemek elde değil. Rabbim yüreğini ferahlatsın. Kafanı toparla Allah'ın izniyle devam güzel haberlerini alacağız
Oyyy bu güzel duaya hem kalbimi biraktim hem büyük gurur duydumGüzel kardeşim teslimiyetine imrendim ,tevekkulune hayran kaldım , inanıyorum gayretinin mukafatida büyük olacak dilerim sen ben Mayala ve burada bekleyen bütün arkadaslarimiz umut ettikleri hayallere saglikla kavusur
Canımınici biz bence bir buluşma bile yapar, hatta bu günleri yad ederiz. Minnaklar da yanımızdaOyyy monarozammmm canimmmm çok teşekkür ederim hem dualarin hem iyi dileklerin içinyok kuzum bizde umut bitmez seninle herşeye varım ben inşallah kuzum birlikte alalım o güzel haberleri hiç olmadi art arda hamiş kalalim nolcak ki rabbim nasip etsin yeter ki haa bu arada duygularimiz karşılıklı haberin olsun
Canım lütfen üzülme vardır Rabbimin bir bildiği diyeceğiz biraz kendini toplarla devam et lütfen burda negatif olup hemen bir sonraki aylarda tekrar deneyip pozitif olan çok kişi var Allah kuzuna uzun sağlıklı ömürler versin iyi insanlarla karşılaştırsın biz buradayız yanındayız kendini iyi hissetmediginde yaz bize moralini bozma durmak yok devam canım belki normal yolla olacak rabbim mucizesi bitmezAma böyle yaparsan bende pozitiflik kalmazdurduramam bak. Elbette kuzum sonucu ilk aldığımda Rabbimin bi bildiği vardir dedim tevekkül ettim ama kızımın aglamasiyla musluklar boşaldı aslinda onu üzgün görmek bitirdi. Be diyelim rabbim bana birdahakine, İsteyen herkese de bu ay nasip etsin
Gülüm sigarayla aşk yaşayan biri olarak tranfer günü son sigaramı içtim birdaha içmedim bebek duygusu herşeyin üstünde geliyor hiç düşünme anında birakirsinCanımınici biz bence bir buluşma bile yapar, hatta bu günleri yad ederiz. Minnaklar da yanımızdaOlur mu olur. Rabbim inşallah o güzel duyguyu nasip eder bizlere. Ben yarın sigarayı bırakıp deniyecegim. Dhea denilen bişey var ama doktora sorup almam gerekiyormuş. İnşallah herşey iyi olur
Canımsın iyi haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyleCanım canmay'im güzel arkadaşım senin canını sıkmak gibi bir lüksün yokhaberini okudum çok sevindim tebrik ederim kuzum inşallah iki üç ay sonra gelirim arkanızdan siz önden bir yolu açıverin beni ugrastirmayin
Yapar mi yaparız kim bilirCanımınici biz bence bir buluşma bile yapar, hatta bu günleri yad ederiz. Minnaklar da yanımızdaOlur mu olur. Rabbim inşallah o güzel duyguyu nasip eder bizlere. Ben yarın sigarayı bırakıp deniyecegim. Dhea denilen bişey var ama doktora sorup almam gerekiyormuş. İnşallah herşey iyi olur
İnşallah kuzum yazin yazarim inşallahCanımsın iyi haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle
Yaaaa canim benim okudum seninde transferin hayirli olsun Rabbim pozitifle sonuçlandırsınCanım lütfen üzülme vardır Rabbimin bir bildiği diyeceğiz biraz kendini toplarla devam et lütfen burda negatif olup hemen bir sonraki aylarda tekrar deneyip pozitif olan çok kişi var Allah kuzuna uzun sağlıklı ömürler versin iyi insanlarla karşılaştırsın biz buradayız yanındayız kendini iyi hissetmediginde yaz bize moralini bozma durmak yok devam canım belki normal yolla olacak rabbim mucizesi bitmez
Canım mayalam çok teşekkür ederim iyi ki varsinburaya yazdığım ilk andan bugüne kadar üstümden eksik etmediğin duaların, desteğin için binlerce kez teşekkür ederim Allah razı olsun ben bu sefer elendim ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin. Normalde metanetliyim çok pozitifim ama kizimin duyunca ağlaması bitirdi beni onu diğer embriyolarin yani bir kardeşi daha olma ihtimaline inandirdik umarim yüce Rabbim bir sonrakinde nasip eder biliyorum çok şey istiyorum ama yine de dualarini üzerimden eksik etme olur mu ? Temiz kalbinin yüceliğine o kadar inaniyorum ki bütün bu dualar Birgün yolunu bulacak
Canım moralini bozma altın embriyolarin olsun inşallahKızlar embriyolarımın hiçbiri 5. günde blastokist evresine ulaşmamış. Yarın 6. gün yarını beklicekler eğer gelişmezse imha edicekler. Sadece bir adet dondurulmuş 3. gün embriyom kalmış. Moralim çok bozuk
Ah kızlar oldum transferimiii dualarınızi eşim nolurtest tarihim 28i inşallah tutar 6aa pgtli oldu transferim
Canım ben inanıyorum güzel müjdeli haber vereceğiz bebislerimiz sımsıkı tutunacaklar
Ay ben de son ana kadar içtim transfer günü bıraktım yaGülüm sigarayla aşk yaşayan biri olarak tranfer günü son sigaramı içtim birdaha içmedim bebek duygusu herşeyin üstünde geliyor hiç düşünme anında birakirsin
Canım chat GPT de ilk başta döllenme olmayıp sigarayı bırakınca mucize yaşayan kadınların hikayeleri vardı. Hem yaş,hem düşük amh , hem de işten beslenmeye kalitesiz bir yaşamı iyileştirmek ikinci de bir umut olabilir. Evvelinde bırakırsam yumurta sayısı bile artar belki. Rabbim büyükGülüm sigarayla aşk yaşayan biri olarak tranfer günü son sigaramı içtim birdaha içmedim bebek duygusu herşeyin üstünde geliyor hiç düşünme anında birakirsin
En son hastanenin kapısında transfere girmeden içtim 3 gün bugün geliyor aklıma canım çekiyor geçiyor gelip gidiyor senin nekadar oldu canimAy ben de son ana kadar içtim transfer günü bıraktım ya
Tabiki öncesi bırakırsan harika olur herseyini etkiler ben inanıyorum gülüm herşey güzel olacak inşallahCanım chat GPT de ilk başta döllenme olmayıp sigarayı bırakınca mucize yaşayan kadınların hikayeleri vardı. Hem yaş,hem düşük amh , hem de işten beslenmeye kalitesiz bir yaşamı iyileştirmek ikinci de bir umut olabilir. Evvelinde bırakırsam yumurta sayısı bile artar belki. Rabbim büyük
Ben daha bugün transfer oldum.Dün son içişimdi.Vallahi envayi çeşit çakmaklarım sigaralar oradan buradan çıkıyor.Çok zorluyor ama dayanacağım.Yeter ki evladım olsun sağlıkla gelsinEn son hastanenin kapısında transfere girmeden içtim 3 gün bugün geliyor aklıma canım çekiyor geçiyor gelip gidiyor senin nekadar oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?