Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hoşbuldum teşekkür ederim

Rica ederim hepimiz için güzel bir sene olsun inşallah seneye bu zamanlar anne topuzumuzla gezmek nasip olsun Amin

Canım bilgilerini yaz seni de ekliyeyim
Kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer günü
Test günü

Evet canım 24 nisan nasipse
sen nasılsın, 2. ya da 3. günü dimi senin transferinin?

Haydi gözün aydın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Çok şükür hamdolsun iyiyim Evet benim bugün transfer hariç 3. Günüm dilerim mucizelerimiz bu sefer gelir Amin senle ikosan aynı gün transfer oluyorsunuz hadi bebişleri alın gelin beraber sizinle bu heyecanları yaşayalım inşallah Amin

Canım neden bu kadar umutsuzsun ki ? Değerlerini iyi hatırlıyorum cunku
ya ben ilk denememde betayı 24 ile 7.gün öğrendim, sonrasında 10.gün 53 çıktı, 12.gün 80di, 16.gün 220 falan hep arttı ama az artınca. Sanki yine aynı şeyleri yaşıcam gibi hissediyorum korkuyorum. 115 ile başladım 10.gün öf ne biliymkendi kendime kuruntu gibi de ama oyy bilemedim

115 kötü değil ki gayet güzel başlamışsın bence inşallah sağlıkla artar .Bugünlerde 100 üstü beklerler sen de onu yakalamışsın

Mayala kaliteleri nasıl embriyoların Allah
Yüzümüze baksın inşallah Amin.

Yaş 36
3. Gün embriyosu
19 Nisan transfer günüm
1 Mayıs test günüm
Aslında bu 3. Olmuş oluyo ama 2. Denememden bir kızım var bu durumda ilk mi demeliyiz bilemedim

Yaş 36
3. Gün embriyosu
19 Nisan transfer günüm
1 Mayıs test günüm
Aslında bu 3. Olmuş oluyo ama 2. Denememden bir kızım var bu durumda ilk mi demeliyiz bilemedim

Maşallah canım Rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin inşallah dilerim sağlıklı hayırlı güzel bir kardeşi olsun Amin

Amin Ecmain inşallah canım senin ki ilki negatif mi oldu canım
Yok ilki tutmuştu ama 9. Haftaya girerken kalbi durdu kürtaj oldum.Onun kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çok acı gelmişti kendime gelememiştim ama yine de Allah a hamdolsun daha kötülerini yaşayanlar var….Şimdi yeniden deniyoruz.

Canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Dilerim bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun Amin
Öyle pozitif olup onu hissetmek hayal kurmak sonradan gelen o acı tarif edilemez ne yazık ki inşallah Rabbim bu günleri unutturacak güzel günler göstersin inşallah Amin

Canım sen o şeytanı dinleme ben seni anlıyorum insan bir kere olumsuzluk yaşayınca hep aynı şeyler olacakmış gibi geliyor ama her daim aynı şeyler yaşanmaz gönlünü ferah tut yeter ki sağlıcakla gelsin minik mucize artık rahatla ben senin buradan stresini hissediyorum

Tabiki korkmakta haklisin canim ama simdi ogrendigin değer çok iyi bence . O yüzden korkunun yerini heyecan alabilir bence

Çok geçmiş olsun. Kalbi neden durmuştu hani bu ihtimal tüp bebekte mi fazla çünkü bir kaç kişi de daha okudum da

Insallah canim evett ikosanla gorusuyoruz zaten transfer buddy olduk insallah pozitif olur ikimizin de

Çok sağolun Allah razı olsun bende öyle düşünmüştüm ya riske atmayım

Merhaba bugün transfer dahil beşinci günüm pridictor marka aldım biraz sabirsiz olduğum için test yptim acaba benim pskolojik mi siz bişi görüyor musunuz değerli arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_20250419_193523.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250419_193416.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250419_193350.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…