- 4 Aralık 2024
- 5.256
- 5.763
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.681
Hoşbuldumteşekkür ederim
Evet canım 24 nisan nasipse
sen nasılsın, 2. ya da 3. günü dimi senin transferinin?
ya ben ilk denememde betayı 24 ile 7.gün öğrendim, sonrasında 10.gün 53 çıktı, 12.gün 80di, 16.gün 220 falan hep arttı ama az artınca. Sanki yine aynı şeyleri yaşıcam gibi hissediyorum korkuyorum. 115 ile başladım 10.gün öf ne biliymkendi kendime kuruntu gibi de ama oyy bilemedimCanım neden bu kadar umutsuzsun ki ? Değerlerini iyi hatırlıyorum cunku
115 kötü değil ki gayet güzel başlamışsın bence inşallah sağlıkla artar .Bugünlerde 100 üstü beklerler sen de onu yakalamışsınya ben ilk denememde betayı 24 ile 7.gün öğrendim, sonrasında 10.gün 53 çıktı, 12.gün 80di, 16.gün 220 falan hep arttı ama az artınca. Sanki yine aynı şeyleri yaşıcam gibi hissediyorum korkuyorum. 115 ile başladım 10.gün öf ne biliymkendi kendime kuruntu gibi de ama oyy bilemedim
Mayala kaliteleri nasıl embriyoların AllahHaydi gözün aydın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Çok şükür hamdolsun iyiyimEvet benim bugün transfer hariç 3. Günüm dilerim mucizelerimiz bu sefer gelir Amin senle ikosan aynı gün transfer oluyorsunuz hadi bebişleri alın gelin beraber sizinle bu heyecanları yaşayalım inşallah Amin
Muhtemelen öyledir benimde 3.gun 12 gün dediler yarin test günüm
Yaş 36Rica ederim hepimiz için güzel bir sene olsun inşallah seneye bu zamanlar anne topuzumuzla gezmek nasip olsun Amin
Canım bilgilerini yaz seni de ekliyeyim
Kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer günü
Test günü
Mayala kaliteleri nasıl embriyoların Allah
Yüzümüze baksın inşallah Amin.
Yaş 36
3. Gün embriyosu
19 Nisan transfer günüm
1 Mayıs test günüm
Aslında bu 3. Olmuş oluyo ama 2. Denememden bir kızım varbu durumda ilk mi demeliyiz bilemedim
Allah ım inşallah Amin.Yavrularımıza kavuşalım inşallah sağlıkla…Amin Ecmain inşallah kaliteleri birisi Aa diğeri Bb doktorum embriyoların çok iyi kaliteli dedi bilmiyorum nasip artık tutunmalarını heyecanla bekliyorum inşallah
Allah ım inşallah Amin.Yavrularımıza kavuşalım inşallah sağlıkla…
Yok ilki tutmuştu ama 9. Haftaya girerken kalbi durduAmin Ecmain inşallah canımsenin ki ilki negatif mi oldu canım
Yok ilki tutmuştu ama 9. Haftaya girerken kalbi durdukürtaj oldum.Onun kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çok acı gelmişti kendime gelememiştim ama yine de Allah a hamdolsun daha kötülerini yaşayanlar var….Şimdi yeniden deniyoruz.
ay
ne biliyim ya herkesin başlangıcı 200le 300ler olunca benimki peki biaz geldi gözüme gerçi diyorum ya ilk tecrübe aacı olunca. Ozaman değerrlerim yükselince heves etmiştim heralde şimdi psikolojik olarak kötüye hazırlıyom kendimi bileemdim. Şeytan diyor git ver kan yarın. Dvelte hastaneleri pazar günü alır mı acaba acilden ona da çok utanırım millet acile hasta olmş geliyo ben beta baktırcam mı dicem :)
Evet saymadik. Hemsirem takvimde saydı pazar günü dedi klinik kapalı o yüzden pazartesi gelin ya da istediğiniz yerde pazar günü verin dediTransfer gununu saymadinz degil mi o sekilde 12 gun
Tabiki korkmakta haklisin canim ama simdi ogrendigin değer çok iyi bence . O yüzden korkunun yerini heyecan alabilir benceya ben ilk denememde betayı 24 ile 7.gün öğrendim, sonrasında 10.gün 53 çıktı, 12.gün 80di, 16.gün 220 falan hep arttı ama az artınca. Sanki yine aynı şeyleri yaşıcam gibi hissediyorum korkuyorum. 115 ile başladım 10.gün öf ne biliymkendi kendime kuruntu gibi de ama oyy bilemedim
Çok geçmiş olsun. Kalbi neden durmuştu hani bu ihtimal tüp bebekte mi fazla çünkü bir kaç kişi de daha okudum daYok ilki tutmuştu ama 9. Haftaya girerken kalbi durdukürtaj oldum.Onun kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetmek çok acı gelmişti kendime gelememiştim ama yine de Allah a hamdolsun daha kötülerini yaşayanlar var….Şimdi yeniden deniyoruz.
Insallah canimHaydi gözün aydın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Çok şükür hamdolsun iyiyimEvet benim bugün transfer hariç 3. Günüm dilerim mucizelerimiz bu sefer gelir Amin senle ikosan aynı gün transfer oluyorsunuz hadi bebişleri alın gelin beraber sizinle bu heyecanları yaşayalım inşallah Amin
Çok sağolun Allah razı olsunGeç olsun güç olmasın inşallah canım
Yeter ki sağlıklı embriyoların oluşsun gerisi kolay Allahım yüzüne baksın
Ağda konusunda birşey diyemiyorum folüküller büyüdüğü için zarar verir mi bir fikrim yok sen yine de risk atma sonuçta zarar gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?