Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kız benimkinin evvelinden 2 çocuğu var. Oraya götürene kadar sanki dünya işi yapmış gibiydi
Hani o duyguyu tattigi için olmasa da ben kadar üzülmez. Zaten sözde sigarayı benle bırakacağını söyledi ama ihtimal vermiyorum pek. Rabb'im herşeyin hayırlısını nasip etsin caniminici
Bir de ikiz sevdam var Birini tutturmuş gibi

Canım ya olsun sonuçta yıllar geçtikçe eskisi gibi sperm sayısı kalitesi olmaz o süreçte vitamin içebilir birde kabak çekirdeği bitter çikolata yesin çok faydası var

Sağol canım benim tabiki insanın elinden değil okadar emek var umut ediyorsun her hapı içerken her iğne yaparken bin bir umutla doluyuz molani ver bize hazırlık sürecine girdim diye mutlu haberlerini bekliyoruz bundada vardır bir hayır diyip yaradana sığınmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden

Ben daha bugün transfer oldum.Dün son içişimdi.Vallahi envayi çeşit çakmaklarım sigaralar oradan buradan çıkıyor.Çok zorluyor ama dayanacağım.Yeter ki evladım olsun sağlıkla gelsin
Hepsini kayınvalideme verdim oda tiryaki mutfakta bir paket var bilerek durduruyorum onu var ama ben içmiyorum duygusu olsun diye yok olursa krize girebilirim daha önce de sigarayı bırakmıştım yıllar önce bir paket aldım çantama koydum hiç açmadım ama yok olduğu zaman çıldırıyorum

Canım ya olsun sonuçta yıllar geçtikçe eskisi gibi sperm sayısı kalitesi olmaz o süreçte vitamin içebilir birde kabak çekirdeği bitter çikolata yesin çok faydası var
Diyeceğim ona. Doktor iki tarafta da sorun vardı derim. Belki de öyle soramadım ki doktora. Bu bu vitamini al diyeceğim. Ben cahilim, o benden de cahil. Belki sanıyordur ,sorun tek benle alakalı

Diyeceğim ona. Doktor iki tarafta da sorun vardı derim. Belki de öyle soramadım ki doktora. Bu bu vitamini al diye eğim. Ben cahilim, o benden de cahil. Belki sanıyordur ,sorun tek benle alakalı

Doktor bakmadı mı sperm sayısına hareketliliğine normalde söylüyorlar benim doktorum eşime dedi bu marka vitamini al iç eczaneden canım ismi dilimin ucunda unuttum eşim sağolsun acele kutuyu atmış 1 aylık içinde zaten günde bir adet

Çikolata kistim var kuzum yumurtalar kalitesiz çıkıyor. Bundan da çok umutlu değiliz. Tutmazsa 2 ay lucrin iğneyle baskılama yapılacak

Ben valla amazondan bişey sipariş ettim. Femibion un erkek için olanı. Sanırım mascurpion du ismi

Canim mayalam amin inşallah Allah razı olsun ben artık senden gelecek güzel haberleri bekliyorum inşallah rabbim senin yüzüne gülsün biz boşuna böylesine benzemiyoruz seninle zaten yakinda kardeşte çıkıcaz oyy teyzesi bizde seni çokk öpüyoruzzz hem ablamızı da. Kuzenlerini de doğunca öpücez

Vallahi çok zor ya eşim de içiyor benim fosur fosur…Normalde erkek infertilitesi yüzünden tedavi gördük onun bırakması lazım en başta ama bırakmıyor.Bütün çileyi ben çekiyorum

Sende folik asit sürekli iç gebelik düşündüğün için benim ki bu eczacı bu en iyisi demişti 1 yıldır bunu içiyorum

Eklentiler

• IMG_7603.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 25

Amin canım benim Allah razı olsun
İnşallah canım inşallah Allahım onlara sağlıklı güzel bir kardeş nasip eylesin inşallah Amin

Çikolata kistim var kuzum yumurtalar kalitesiz çıkıyor. Bundan da çok umutlu değiliz. Tutmazsa 2 ay lucrin iğneyle baskılama yapılacak
Canım galiba yanlış okumadiysam sende 3. Gün embriyosu kalmıştı dimi?hem sinavdan hemde sonuç ayni gün olunca okudum sadece yanlışta hatirliyor olabilirim nolur kusura bakma. Kuzum hiç embriyosu olmayan var. Embriyosu gelişmeyen var senin 3. Gün embriyosu var neden bu kadar üzülüyorsun. Bak araştır 3. Gün embriyosu tutan milyonlarca insan var. Üstelik 3. Gün embriyosunun anne karninda bölünüp ikiz olma ihtimali bile var. Rabbimin mucizeleri biter mi hiç lütfen böyle yapma. Bak bana bende de 3AA kalite embriyom var ama 4AA kalite daha iyi dendi ama o tutmadi. Demem o ki Gün doğmadan neler doğar Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Kendini boşuna üzme pozitif ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…