- 31 Temmuz 2024
- 246
- 347
- 18
- 34
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.701
Var görünüyor. Bende böyle öğrendim. Predictor early pek yanıltmaz. Ama kaset testte yapın.Merhaba bugün transfer dahil beşinci günüm pridictor marka aldım biraz sabirsiz olduğum için test yptim acaba benim pskolojik mi siz bişi görüyor musunuz değerli arkadaşlar
Sizinde mi boleydi varla yok arası gibi ama bı cozgimsi bişey var transfer hariç 4. Günüm trasnfer dahil 5. Günüm ,Perşembe gününe kadar hergun yaparım,kaset test ne demek acaba birde hangi marka almalıyımVar görünüyor. Bende böyle öğrendim. Predictor early pek yanıltmaz. Ama kaset testte yapın.
Ben 3 defa erken gebelik yaptım predictor early. Sonra kaset yaptım beyaz küçük dikdörtgen olanlardan markası albiSizinde mi boleydi varla yok arası gibi ama bı cozgimsi bişey var transfer hariç 4. Günüm trasnfer dahil 5. Günüm ,Perşembe gününe kadar hergun yaparım,kaset test ne demek acaba birde hangi marka almalıyım
Çok teşekkür ederim ilk kaçıncı gün yapmistiniz sizinki de benim resimde yüklediğim gibimiydiBen 3 defa erken gebelik yaptım predictor early. Sonra kaset yaptım beyaz küçük dikdörtgen olanlardan markası albi
çok çok üzüldümKizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim
Kacinci gun embriyosu acabaSizinde mi boleydi varla yok arası gibi ama bı cozgimsi bişey var transfer hariç 4. Günüm trasnfer dahil 5. Günüm ,Perşembe gününe kadar hergun yaparım,kaset test ne demek acaba birde hangi marka almalıyım
Muhtemelen kromozomla bir sorundu ya da plasentası gelişmemişti.Bu tür şeyler olabiliyormuşÇok geçmiş olsun. Kalbi neden durmuştu hani bu ihtimal tüp bebekte mi fazla çünkü bir kaç kişi de daha okudum da
5. Gün iki adetKacinci gun embriyosu acaba
Maşallah var görünüyorMerhaba bugün transfer dahil beşinci günüm pridictor marka aldım biraz sabirsiz olduğum için test yptim acaba benim pskolojik mi siz bişi görüyor musunuz değerli arkadaşlar
Var gibi canim ya insallah pozitifi gorursun yarin yaparsan tekrar daha koyulasir insallh5. Gün iki adet
Evet aynıydıÇok teşekkür ederim ilk kaçıncı gün yapmistiniz sizinki de benim resimde yüklediğim gibimiydi
Merhaba bugün transfer dahil beşinci günüm pridictor marka aldım biraz sabirsiz olduğum için test yptim acaba benim pskolojik mi siz bişi görüyor musunuz değerli arkadaşlar
Yumurtası fazla olan kişiden yapıyorlar opu olduğundaBen daha önce Diyarbakır bahçeci de yaptım diye yüzde 10 indirim yapacaklarmış dört defa denedim hiç birinde rahim dinlendirme yapmadılar acaba bunu batıda mi yapiyorlar çok duydum cunku
Anladım, çok geçmiş olsun Rabbım tekrarını yasatmasinMuhtemelen kromozomla bir sorundu ya da plasentası gelişmemişti.Bu tür şeyler olabiliyormuş
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Çoook erken yapmışsın canım bence ama hayali var gibiMerhaba bugün transfer dahil beşinci günüm pridictor marka aldım biraz sabirsiz olduğum için test yptim acaba benim pskolojik mi siz bişi görüyor musunuz değerli arkadaşlar
Canım mayalam çok teşekkür ederim iyi ki varsinAyy canım benim çok üzüldüm
Maral’ım ne desem faydasız Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah Amin
Sana sımsıkı sarılıyorumüzüntünü paylaşıyorum canım çok zor Rabbim kolaylaştırsın canım benim inşallah dilerim diğerinde pozitif güzel haber Alırsın inşallah Amin
Çok üzüldüm rabbim içini ferahlatıp yola devam etme gücü versin inşallah diyecek birşey yokKizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim
Sağol kuzum Allah razi olsunKuzum çok üzüldüm geride embriyon var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?