Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bilemedik eşime aldırdım bunu vermişler birdaha ki denemede artık alırım canım bekliyim pazartesiye kadar çok az umudum kaldı

İnşallah dediğin gibi olmuştur geç tutunmuştur canım olmasa da artık yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım dondurulmuşlarla devam diyeceğim

29 yaşındayım 2 aşılama bu ilk tüp bebek deneyimim ya önümde sanşım var ama insan gerçekten çok üzülüyor eşim transferde verdikleri ultrason fotoğrafını seviyor sürekli onun için üzülüyorum daha çok rabbim isteyen herkese nasip etsin sizinde inşallah tutunmuştur

İnşallah dediğin gibi olmuştur geç tutunmuştur canım olmasa da artık yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım dondurulmuşlarla devam diyeceğim
Kesinlikle öyle. Bizler ne yaparsak yapalım sonucu değiştiremiyoruz.elimizden geleni yapıyoruz sadece. İnşallah pazartesi günü istediğin sonucu görmek nasip olsun ,olmasa da devamı varmış hazır olduğun zaman tekrar denersin

Evet evet yapacak hiç birşey yok nasip suan daha iyiyim çok teşekkür ederim ikinci transfer hemen oluyor mu acaba bilginiz var mı

Yok canım çok güzel bir haber bence rahat olabilirsin zaten zaman geçtikçe daha hızlı artiyormus

Günaydın , çok güzel değerler. Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerler her şey inşallah

Buyur canım bak bizimkine sordum senin için

Eklentiler

• Screenshot_20250419_102444_Samsung Internet.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20250419_102448_Samsung Internet.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20250419_102433_Samsung Internet.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 13
7 bin fiyat vermişler aynı merkezde tedavi gördüğüm bi arkadaşıma. Aşırı yüksek geldi bana. Bir serum mu yoksa 2-3 serum için mi bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…