Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay öyle de çok zormus gerçektenkusan bebek çok zor inşallah bu bebişlerimiz gazsız kolit olmadan sağlıkla gelir karnımızı ya musavvir diye ovalarken söylemek lazimmis detaylı detaylı

Ay öyle de çok zormus gerçektenkusan bebek çok zor inşallah bu bebişlerimiz gazsız kolit olmadan sağlıkla gelir karnımızı ya musavvir diye ovalarken söylemek lazimmis detaylı detaylı

Amin canım benim inşallah benim kız 7 aylık oldu kusması kesildi annem diyordu sizde çok kusardınız bize çekmiş demişti ama doktor iyi dedi kilo kaybı yapmıyordu öyle inşallah bunlar çok kusmaz diyecem ama genler çekebilir
İnşallah sağlıcakla kucağımıza Alalım Amin

Benim tek senin çift ya onu demek istedim benim değerden 2-3 kat fazla bekliyorum diye bir de senin 5 günlük olunca

Evet canım benim bugün 10.günüm ikisi mi tutundu bende çok merak ediyorum içim içime sığmıyor umarım sağlıklı güzel bir yere yerleşmişlerdir Amin

Umudayolculuk35 canım transfer oldun mu nasıl geçti Allahım sonunda güzel müjdeli haberler almanı nasip eylesin inşallah dilerim vakti gelmiştir mucizelerine kavuşursun Allah’ın izniyle Amin
Oldum canım 5bc ve 4cc olmak üzere yapıldı doktor ve embriyolog durumları iyi gelismeye devam ediyorlar dedi ama bilmiyorum insallah güzel sonuc alırım

Oldum canım 5bc ve 4cc olmak üzere yapıldı doktor ve embriyolog durumları iyi gelismeye devam ediyorlar dedi ama bilmiyorum insallah güzel sonuc alırım

Amin canım benim Rabbim sıkı sıkı tutunmaları için yardım etsin inşallah Amin umutlu ol dilerim sonunda senin de kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah Amin test günün ne zaman inşallah

İnşallah canım benim kim bilir birgün o da olur inşallah Amin Rabbim hayallerimizi yaşarken bizi buldursun inşallah Amin kahve ne kelime kahvaltın üç saat masa da bile bekleyebilir
maşallah çok pozitif bir insansınız yurtdışında yaşıyor olmanın avantajı bu herhalde bizde hep bi karamsarlık havası hakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…