- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.521
23 nisanda yaptırdım bende22 Nisan siz?
Ay öyle de çok zormus gerçektenBen artık tecrübe ettim hey gidi günler hey bir kahvaltı yapacaktım kızçe sağolsun kaç saat gider oturur tekrar kalkardım birde çok kusan bebekti bana kusardı kendine yerlere kucağımdayken ee onu değiştir kendimi etrafı temizle topla tam yatırdım ohçekerken ınga ağlamaları kısır döngü böyle dönüyordu elime telefonu alacak vaktim yoktu 2 aydan sonra düzelmişti çok şükür darısı senin başına inşallah Amin hepsi gelip geçiyor inan ki
Benim tek senin çift ya onu demek istedimAmin canım benim inşallah bakalımikiz mi tek mi
Ay öyle de çok zormus gerçektenkusan bebek çok zor inşallah bu bebişlerimiz gazsız kolit olmadan sağlıkla gelir karnımızı ya musavvir diye ovalarken söylemek lazimmis detaylı detaylı
Afiyet şifa olsunBana çay ve kahve az miktarda demişti doktorum. Transferin ilk 7 günü çay içtim günlük 1 bardak kahve 3 günde bir içtim. Bugün 14. Günüm çay günlük 2 bardak kahve 2 tane içiyorum.
Benim tek senin çift ya onu demek istedimbenim değerden 2-3 kat fazla bekliyorum diye bir de senin 5 günlük olunca
Teşekkür ederim , kesinlikle öyle. Sizde için abartmadanAfiyet şifa olsunonlarda lazım gerçekten insan bi deşarj oluyor
Ben senin için çok umutluyum gerçektenEvet canım benim bugün 10.günüm ikisi mi tutundu bende çok merak ediyorum içim içime sığmıyor umarım sağlıklı güzel bir yere yerleşmişlerdir Amin
23 nisanda yaptırdım bende
Ben senin için çok umutluyum gerçektenbu defa olacak Allahın izniyle
Oldum canım 5bc ve 4cc olmak üzere yapıldı doktor ve embriyolog durumları iyi gelismeye devam ediyorlar dedi ama bilmiyorum insallah güzel sonuc alırımUmudayolculuk35 canım transfer oldun mu nasıl geçti Allahım sonunda güzel müjdeli haberler almanı nasip eylesin inşallah dilerim vakti gelmiştir mucizelerine kavuşursun Allah’ın izniyle Amin
Oldum canım 5bc ve 4cc olmak üzere yapıldı doktor ve embriyolog durumları iyi gelismeye devam ediyorlar dedi ama bilmiyorum insallah güzel sonuc alırım
Amin çok teşekkürederim canım Allah razı olsun maşallah daha ilgi zamanları peki kimse var mı size yardımcı olmak için
23 nisanda yaptırdım bende
Güzel haberi benden önce alırsınız insallah23 nisanda yaptırdım bende
Güzel haberi benden önce alırsınız insallah
maşallah çok pozitif bir insansınızİnşallah canım benim kim bilir birgün o da olur inşallah Amin Rabbim hayallerimizi yaşarken bizi buldursun inşallah Aminkahve ne kelime kahvaltın üç saat masa da bile bekleyebilir
maşallah çok pozitif bir insansınızyurtdışında yaşıyor olmanın avantajı bu herhalde bizde hep bi karamsarlık havası hakim
maşallah çok pozitif bir insansınızyurtdışında yaşıyor olmanın avantajı bu herhalde bizde hep bi karamsarlık havası hakim
ay çok hoş çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?