- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.421
Bende öyleydim ki hâlâ da öyleyim hatta git gide sancim artıyor normal yani boşuna bozma moraliniYaaa suan çok umutlandım adet olcam diye korkuyorum ya resmen
Bence sabahı bekle ilk idrar daha net çıkıyorŞimdi yapsam olur mu ki sabahı beklemesem
Yakın saatte su içmemen gerekiyor. Sabah ilk idrarla daha net olurŞimdi yapsam olur mu ki sabahı beklemesem
Merhaba kızlar ben bugün rahim filmi çekildim doktor sonucumu bu şekil yorumladı
Tüpleriniz açık
rahmin tabanında bi girinti var doğuştan o düşüklere ve erken doğumlara sebep olabilir ilk yaptırdığınızda da girinti varmış aynı kalp şeklinde oldugu için
düşük yaşama olasılığın her zaman var
Doguştan olan bişey doktorunuz onu ölçer düzeltilmesi gerekiyorsa aşagıdan operasyonla düzeltir dedi sizce kalp şeklinde rahim zor rahim mi ben şimdi transferimi iptal edip bunun üzerine düşmek istiyorum daha önce ilk tüp bebek transferimde bir düşük yaşamıştım tekrar yaşamak istemem bi önlem alınsın ama diymi
Allah razı olsun rabbim evladını hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin be sabah yapayım o zaman sonucu artık atarım burayaBende öyleydim ki hâlâ da öyleyim hatta git gide sancim artıyor normal yani boşuna bozma moralini
Evet öyleymiş sabah yapcamYakın saatte su içmemen gerekiyor. Sabah ilk idrarla daha net olur
Allah razı olsun rabbim evladını hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin be sabah yapayım o zaman sonucu artık atarım burayainşallah vardır
Amiiin inşallahAmin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sabah dilerim güzel haberlerle gelirsin Amin
Amiinnn RABBIM hiç birimizin kucağını boş bırakmasın ve inşallah seninde pozitif çıkar amiiinnAllah razı olsun rabbim evladını hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin be sabah yapayım o zaman sonucu artık atarım burayainşallah vardır
Bende de ilk belirti olarak göğüs hassasiyeti oldu hala da devam ediyor 8.gun de epey silik çizgi gördüm ertesi gün daha koyuydu canım. İnşallah seninki de öyle çıkarAmiiin inşallah
Ay inşallah dua edin bize de hamişlerin duası kabul olurmuş sabah inşallah o çizgiyi görürüm bendeBende de ilk belirti olarak göğüs hassasiyeti oldu hala da devam ediyor 8.gun de epey silik çizgi gördüm ertesi gün daha koyuydu canım. İnşallah seninki de öyle çıkar
Amin canım sıkı sıkı tutunsunlar bebislerimiz inşallahİyi çok sevindim kazasız belasız gittin döndün bebişleri aldın geldin şimdi bekleme zamanı inşallah minnoşlarımız sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle AminAllah razı olsun canım benim
Benim de çok şükür kazasız belasız su gibi geçti darısı tutunmalarına olsun inşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Amin canım sıkı sıkı tutunsunlar bebislerimiz inşallah10 gün mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayacağım canim kasıklarımda biraz sancı var canım alıntı felan var Dr sordum normal dedi ilaçlara çok dikkat ediyorum Dr çok sıkı tembih etti canım rabbim burdan müjdeli haberlar vermeyi nasip etsin inşallah
Aynen canım taktir Rabbime kalsınAmin Amin inşallah
Bende bu süreçte çıkmayı düşünmüyorum daha çıkmadım bol bol dinleniyorumevin içinde yine yürüyorum kan akışı da olsun diye daha iş falan yapmadım biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdir-i
Aynen canım taktir Rabbime kalsın
Evet canım yapıldı dediler senin yapildimi senin kan tahlili benden iki gün sonra canımEmbriyo glue falan yaptırdın mı canım
Teşekkür ederim cnm yani var gibi cnm bklm keseleri görmeden bırsey dıyememMaşallah canım çok sevindim senin adına çift embriyo muydu değerin maşallah yüksek ikiz olma ihtimali var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?