Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

29 yaşındayım 2 aşılama bu ilk tüp bebek deneyimim ya önümde sanşım var ama insan gerçekten çok üzülüyor eşim transferde verdikleri ultrason fotoğrafını seviyor sürekli onun için üzülüyorum daha çok rabbim isteyen herkese nasip etsin sizinde inşallah tutunmuştur 🌸
İnşallah rabbim yüzünüzu yüzümüzü güldürsün ,insan insan yaratamıyor ,aldığımız tüm bu tedavi vesile Allah o embiryolara ruh ufleyecekse nasip olacak tabi eğer vakti saati geldiyse , yaşınız çok genç bu o kadar büyük bı lütuf ki belki de hiç birine gerek klmyck Allah ol derse olur pazartesi günü iple çekiyorum güzel haberlerini duymayı güzel kardeşim

Evet canım yapıldı dediler senin yapildimi senin kan tahlili benden iki gün sonra canım

Aynen bizim ki haftasonu araya girdiği için haftasonu çalışmıyorlar onun için pazartesi günü dediler hayırlısı bakalım 🤲💕
Evet benimkiler de embriyo glue yaptılar dilerim faydası olur inşallah Amin 🤲🥹😘

Günaydın hayırlı sabahlar kızlarım 🌸🌺🌸🌺
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah mutlu haftasonları diliyorum 🥰😘
Günaydın ben de bu gruba katılmak istedim. 22 nisan transfer günüm çok heyecanlıyım. İnşallah çabalarımızın emeklerimizin karşılığını hepimiz alırız ❤️

Merhaba geç cevap oldu ama aret hocaya gidiyorum. Promester/ progestan oluyorum her gece kalçadan yaptırıyorum. Tıp merkezine giderek ama çok yorucu oluyor ne zaman a kadar devam edeceğini bilmiyorum
Merhaba bende Aret hocadayım bugün transferimin 4.günü sizin kaçıncı gün acaba aynı iğneler bende de var çok can yakıcı

Back
X