- 16 Nisan 2025
- 43
- 47
- 3
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
- #14.481
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSevindim canım ya çok şükür haftaya cuma kese için randevu verdiler sen de yarin yapacaksın dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSevindim canım ya çok şükür haftaya cuma kese için randevu verdiler sen de yarin yapacaksın dimi![]()
Şimdi 7 bin fiyat vermişler arkadaşıma, ben de istiyorum ama bir serum 7 binse 3 serum 21 bin çok yüksek geldi.Canım gecn Mayıs ayıydı 2500 ya da 5000 di haftada 1 kez aliyordum
Evet öyle yapcam negatifse de hemen ikinci transfere başlayacağım hayırlısıyla inşallahKan testi vermek her zaman daha güvenilirdir. Azıcık daha sabredin ve lütfen pazartesiye kadar moralinizi bozmayın
İnşallah rabbim yüzünüzu yüzümüzü güldürsün ,insan insan yaratamıyor ,aldığımız tüm bu tedavi vesile Allah o embiryolara ruh ufleyecekse nasip olacak tabi eğer vakti saati geldiyse , yaşınız çok genç bu o kadar büyük bı lütuf ki belki de hiç birine gerek klmyck Allah ol derse olur pazartesi günü iple çekiyorum güzel haberlerini duymayı güzel kardeşim29 yaşındayım 2 aşılama bu ilk tüp bebek deneyimim ya önümde sanşım var ama insan gerçekten çok üzülüyor eşim transferde verdikleri ultrason fotoğrafını seviyor sürekli onun için üzülüyorum daha çok rabbim isteyen herkese nasip etsin sizinde inşallah tutunmuştur![]()
Kan sonuç çıkana kadar moralinizi bozmayın.. buralarda çok okuyoruz 9.gun test yapıp negatif sabah kanda pozitif görenleriTek çizgi kızlar ya 8. Gün olsa çıkardı![]()
Kızlarrr kan tahlilim çıktı 211.60
Allah razı olsun canım benimMaşallahcanım gözün aydın olsun inşallah tebrik ederim
sağlıcakla gelsin minik mucizen
![]()
Merhaba geç cevap oldu ama aret hocaya gidiyorum. Promester/ progestan oluyorum her gece kalçadan yaptırıyorum. Tıp merkezine giderek ama çok yorucu oluyor ne zaman a kadar devam edeceğini bilmiyorum
Evet canım yapıldı dediler senin yapildimi senin kan tahlili benden iki gün sonra canım
Hayr olmadı lekelemeYaa çok sevindim canım darısı başıma inşallah lekelenmen olmuşmuydu peki
Kızlat ben kan verdım benum beta yavaş ilerliyo( bır daha kan istedın
8 gun 66,73
10 gun 119.08
12 gun 202.66
InshAllah 2 gun sora yıne vercem ama yavaş ilerliyo modum ( düştü kimysal olmasın (Moralini bozma canım bence iyi artmış sağlıcakla devam etsin inşallah Amin![]()
Günaydın ben de bu gruba katılmak istedim. 22 nisan transfer günüm çok heyecanlıyım. İnşallah çabalarımızın emeklerimizin karşılığını hepimiz alırızGünaydın hayırlı sabahlar kızlarım
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah mutlu haftasonları diliyorum![]()
Merhaba bende Aret hocadayım bugün transferimin 4.günü sizin kaçıncı gün acaba aynı iğneler bende de var çok can yakıcıMerhaba geç cevap oldu ama aret hocaya gidiyorum. Promester/ progestan oluyorum her gece kalçadan yaptırıyorum. Tıp merkezine giderek ama çok yorucu oluyor ne zaman a kadar devam edeceğini bilmiyorum
InshAllah 2 gun sora yıne vercem ama yavaş ilerliyo modum ( düştü kimysal olmasın (
Amın canım pazartesi belli olur ınshAllah artdın böyle yavaş ilerleme ile sağlıklı hamılelık geçireb varmı?Dur canım hemen kötüyü çağırma inşallah artacaktır Allah’ın izniyle dualarım seninle sağlıcakla katlansın değerlerin inşallah Amin![]()