- 12 Mayıs 2022
- 471
- 443
- 33
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.441
Ayn cnm herşey onlar için allahım inşallah kucağımıza da almayı nasıp eder inşallahAynen canım insan öyle diyor işte onlar iyi olsun gerisi boş diyoruz çektiğimiz acılar ve herşey bebekler sırf iyi olsun gereken herşeyi yapmaya razıyız
6 Nisan'da transfer oldum cnm iki embriyoDuydum canım iki kere maşallah iyiler şuan 2 aylık 6 günlüğünüzsen ne zaman transfer oldun
Merhaba canım benimde kalp şeklinde rahmim ama demissin ya tabanında diye benimki tabanında değil de aynı kalp şekli gibi üst tarafta çöküklük hangi doktora gitsem sorun değil dedi tabi ölçtuler filan belki zararsız buldular ama zaten hamile kalınca rahim büyüdüğü için sorun olmuyormuş diye biliyorum tup bebek doktorum da öyle dedi yine de tabiki araştırınMerhaba kızlar ben bugün rahim filmi çekildim doktor sonucumu bu şekil yorumladı
Tüpleriniz açık
rahmin tabanında bi girinti var doğuştan o düşüklere ve erken doğumlara sebep olabilir ilk yaptırdığınızda da girinti varmış aynı kalp şeklinde oldugu için
düşük yaşama olasılığın her zaman var
Doguştan olan bişey doktorunuz onu ölçer düzeltilmesi gerekiyorsa aşagıdan operasyonla düzeltir dedi sizce kalp şeklinde rahim zor rahim mi ben şimdi transferimi iptal edip bunun üzerine düşmek istiyorum daha önce ilk tüp bebek transferimde bir düşük yaşamıştım tekrar yaşamak istemem bi önlem alınsın ama diymi
Merhaba maddi ve manevi olarak zorlayan bir süreçte önce rahim üstüne düşün derim. Aynı seyleri tekrar tekrar yaşamak çok zor..rahim anomolisi önemli.. birkaç doktora danışın bir çözüm vardır inşallah. Transfere daha iyi gidersiniz kafanızda soru işareti bırakmayin benceMerhaba kızlar ben bugün rahim filmi çekildim doktor sonucumu bu şekil yorumladı
Tüpleriniz açık
rahmin tabanında bi girinti var doğuştan o düşüklere ve erken doğumlara sebep olabilir ilk yaptırdığınızda da girinti varmış aynı kalp şeklinde oldugu için
düşük yaşama olasılığın her zaman var
Doguştan olan bişey doktorunuz onu ölçer düzeltilmesi gerekiyorsa aşagıdan operasyonla düzeltir dedi sizce kalp şeklinde rahim zor rahim mi ben şimdi transferimi iptal edip bunun üzerine düşmek istiyorum daha önce ilk tüp bebek transferimde bir düşük yaşamıştım tekrar yaşamak istemem bi önlem alınsın ama diymi
Ama burada çok okudum idrardakilerin ner sonuç vermediğini her zaman ,moralinizi lütfen bozmayın kan sonucunuz en doğrusunu gösterirTek çizgi kızlar ya 8. Gün olsa çıkardı
Adet olmayi bekliyorum tedaviye baslaya bilmemiz icinSon durumunuz nedir şu an
Yada farklı markalarla deneyin idrarinizi günlerdir her sayfayı okudum transfer sonrası süreç için o kadar şaşırdım ki ,son gün kanda pozitif çıkıp idrarda negatif gören bu forumda bir sürü insan varAma burada çok okudum idrardakilerin ner sonuç vermediğini her zaman ,moralinizi lütfen bozmayın kan sonucunuz en doğrusunu gösterir
Yada farklı markalarla deneyin idrarinizi günlerdir her sayfayı okudum transfer sonrası süreç için o kadar şaşırdım ki ,son gün kanda pozitif çıkıp idrarda negatif gören bu forumda bir sürü insan varAma burada çok okudum idrardakilerin ner sonuç vermediğini her zaman ,moralinizi lütfen bozmayın kan sonucunuz en doğrusunu gösterir
Yada farklı markalarla deneyin idrarinizi günlerdir her sayfayı okudum transfer sonrası süreç için o kadar şaşırdım ki ,son gün kanda pozitif çıkıp idrarda negatif gören bu forumda bir sürü insan varTek çizgi kızlar ya 8. Gün olsa çıkardı
Hangi marka yaptınız?Tek çizgi kızlar ya 8. Gün olsa çıkardı
Kaset test mi erken gebelik testi mi?Tek çizgi kızlar ya 8. Gün olsa çıkardı
Ben her 3 günde bir vuruluyorum kalçadan, dr en az kalp atışını duyana kadar devam dedi, çünkü progesteron düşük olması bebek için hayati tehlikeymişMerhaba geç cevap oldu ama aret hocaya gidiyorum. Promester/ progestan oluyorum her gece kalçadan yaptırıyorum. Tıp merkezine giderek ama çok yorucu oluyor ne zaman a kadar devam edeceğini bilmiyorum
En güvenilir prodoctor diyorlar arkadaşım istersen farklı marka dene belki testten kaynaklı lütfen moralini bozmaAwox markası
Zaten pazartesi test günüm yapmicam daha varsa o zaman öğreneyim ister istemez umudu kırılıyor insanın ya ne bilimEn güvenilir prodoctor diyorlar arkadaşım istersen farklı marka dene belki testten kaynaklı lütfen moralini bozma
Awox markası
İlk defa duydum ben bu markayı. Bence ümidinizi kaybetmeyin zaten kana da az kalmis. Bu testlerde her zaman yanılma payı var. İnşallah sizinki de nazlidir geç tutunmustur daha idrara yansımamiş olabilir iki gün daha sabredinAwox markası
Yaşın kaç bilmiyorum ama mesela ben 41 yaşındayım yaşım çok ileri ilk denemem ve muhteşem son denemem olacak senin yaşın gencse olumsz bile olsa ki şu an belli hiç değil daha kan vermedin tüp bebek tedavisinin ardından birçok insanın doğal yolla çocuğu oluyor ,ya da tekrar denersin kader gayrete aşıkmış ikincide üçüncüde pes etmeyenlerin hep çocuğu olmuş o kadar çok okudum ki sen yeter ki iyi ol moralin iyi olsun sağlığın iyi olsun herseyin bir vakti saati varmış İnşallah kan sonucunda pozitifi görürsün o kadar dua edicem ki benim bugün 5Benim pek umudum kalmadı
Aslında embriyom da çok güzeldi hiç bir problem de yoktu neden olmadı bilmiyorum Allah nasip etmedi şuan demek ki zamanı değilmişZaten pazartesi test günüm yapmicam daha varsa o zaman öğreneyim ister istemez umudu kırılıyor insanın ya ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?