Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayala bende aynı durumdayım canım. Sivilce görmeyen suratım sivilce doldu. Bunlar geçiyor mu. Bazıları 3 ay böle diyor delircem birde kaşıntılı

Bende yapmak istiyorum ama daha erken sanırım ya hangi marka test yapmıştınız

Bugün kaçıncı günün canım ben Almanya’da kalıyorum buradaki testlerle yaptım buradaki kızlar predictor markası güvenilir dediler dilerim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin

Mayala bende aynı durumdayım canım. Sivilce görmeyen suratım sivilce doldu. Bunlar geçiyor mu. Bazıları 3 ay böle diyor delircem birde kaşıntılı

Hiç sorma yüzüm tertemizdi birde küçük küçük şekilde öyle büyük sivilce değil benim kızım da başta böyleydim 6 aydan sonra o yüzüm gitti başka yüz geldi tertemiz pürüzsüz olmuştu o sivilcelerden eser kalmamıştı geçer inşallah

Benim transfer hariç 6. Gün yaptım sende pazartesi günü yada Salı günü yap sağlıklı sonuç için kaçıncı gün embriyosuydu o da önemli 3. Gün için erken olabilir

Bugün kaçıncı günün canım ben Almanya’da kalıyorum buradaki testlerle yaptım buradaki kızlar predictor markası güvenilir dediler dilerim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
Günaydın Mayalacm,yarın test günün yazmışsın çok heycanladim herşey beklediğinden de güzel geçsin Almanya da mı yasiyorsun

Günaydın kızlarrr
Herkese bol şans güzel haberler bekliyoruz. Mayala ikiz haberlerini getirse gel bugün sonuç bekleyen herkesten güzel haberler alırız inşallah. Tedaviye yeni başlayanlara bol şans.

Hemşireme danıştım, kırmızı renkte kanama yoksa sorun yok diyor. Ama bu sabah yine lekelenme gördüm, yani üç gündür az az devam ediyor. Üç günde hala yerleşemedi mi yani, ben artık negatif oldu diye korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…