- Konu Sahibi mayala katar
-
- #16.601
Bende yapmak istiyorum ama daha erken sanırım ya hangi marka test yapmıştınızİlk testimi 6.gün sabah yaptım normalde evde test yapmak gibi bir huyum yoktu ama bir çılgınlık yaptım o gün kalktım yaptım zaten direk belirdi 1dk içindedarısı başınıza olsun inşallah amin
Mayala bende aynı durumdayım canım. Sivilce görmeyen suratım sivilce doldu. Bunlar geçiyor mu. Bazıları 3 ay böle diyor delircem birde kaşıntılıAmin canım benim inşallah çok sağol canım
Çok güzel geçiyor arada bel ağrılarım var kramplar giriyor yüzümde boyun kısmımda ergenler gibi sivilceler çıktıdiğer türlü iyiyim Elhamdüllilah zaman hızlı geçti evde test yaptım pozitif çıktı dilerim kan değerlerim de iyi çıkar bebişimi ultrasonda görürsem Allah’ın izniyle rahatlayacağım ben transfer olurken embriyolog doktorum geldi ben ona dedim ki bu sefer hissediyorum olucak diye o da inşallah dedi bilmiyorum başlamadan önce hep içimde olacak hissi vardı
Bende yapmak istiyorum ama daha erken sanırım ya hangi marka test yapmıştınız
Transferi sayarsak 5. Günüm amin inşallahBugün kaçıncı günün canım ben Almanya’da kalıyorum buradaki testlerle yaptım buradaki kızlar predictor markası güvenilir dediler dilerim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
Mayala bende aynı durumdayım canım. Sivilce görmeyen suratım sivilce doldu. Bunlar geçiyor mu. Bazıları 3 ay böle diyor delircem birde kaşıntılı
Transferi sayarsak 5. Günüm amin inşallah
5. Gün embriyosuydu dondurulmuş transfer oldumBenim transfer hariç 6. Gün yaptım sende pazartesi günü yada Salı günü yap sağlıklı sonuç için kaçıncı gün embriyosuydu o da önemli 3. Gün için erken olabilir
5. Gün embriyosuydu dondurulmuş transfer oldum
EvetttBen de bugün regl oldum muhtemelen yakın zamanlarda transfer olacağız
Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederimAmin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım darısı senin başına inşallah
Ay hadi gözün aydın olsun inşallah çok sevindim hayırlısıyla güzel ilerlesin sürecin dilerim sonunda hayırlısıyla mucizene kavuşursun inşallah Amin
Oh çok şükür çok merak ettim seni Allaha hamdolsun sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşAllahGittim bu sabah canım. Herşey yolunda Allah’a şükürr
Enerjine hayranım regl oldum pozitif enerji gonder bizlere sürece girdikHaydi kızlarım transfer hazırlığına geçtiniz dilerim her şey gönlünüzce olsun inşallah sonunda mucizelerinize kavuşursunuz Amin Ecmain inşallah
Regl ler bir süreç bir transfer aşamasında aynı gün de birini yakaladimBen de bugün regl oldum muhtemelen yakın zamanlarda transfer olacağız
İlkkez duydum bunu hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim isteyecegimEvet son gün arayıp detaylı bilgi veriyorlar ama sen yine de e posta ya da watsapla ekriptiz raporunu işte sonucunu gözünle gor
Günaydın Mayalacm,yarın test günün yazmışsın çok heycanladim herşey beklediğinden de güzel geçsin Almanya da mı yasiyorsunBugün kaçıncı günün canım ben Almanya’da kalıyorum buradaki testlerle yaptım buradaki kızlar predictor markası güvenilir dediler dilerim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
Hemşireme danıştım, kırmızı renkte kanama yoksa sorun yok diyor. Ama bu sabah yine lekelenme gördüm, yani üç gündür az az devam ediyor. Üç günde hala yerleşemedi mi yani, ben artık negatif oldu diye korkmaya başladımMerhaba Sevgili Yuppi,
Benim transferimden hemen sonra hemşirem geldi ve dediki küçük küçük lekelenmeler bu sürede olursa hiç endiselenme ,hastaneden çıkıp otele geldgmzde çamaşırmda kibrit kutusunun yarısı kadar pembe leke vardı ,ikinci gün yine aynı şekilde duş aldım duştan sonra oldu sonra tabi korktum aradım hemşireyi kılcal damarlar hassaslasabiliyor korkulck hicbirsey yok dedi bir daha da olmadı ,istersen sen de bı hemsireni arayıp danış sonuç olarak bir dünya para döktup bizimle ilgilnmek onların görevi
Merhaba siz kullanıyor musunuz. Tedaviye başladınız mı ya daVisanne kullandıktan sonra tedaviye başlayan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?