- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.381
Arkadaşı tebrik ederim transfer günü ne zamandı acaba benimde bugün transfer günü sayiliyorsa 4. Gün şansımı denemek için test yaptım ama direk negatifHe canım bembeyaz çıksın ki karalara bağlim
Daha dur benim ki vakti var arkadaşın test günü yaklaştı birde çift transfermiş ben ikiz olduğunu düşünüyorum
Çok erken yapmışsın. Transfer günü sayılmıyor. Çıkması çookk zor canımArkadaşı tebrik ederim transfer günü ne zamandı acaba benimde bugün transfer günü sayiliyorsa 4. Gün şansımı denemek için test yaptım ama direk negatif
Ben biraz sabirsizimÇok erken yapmışsın. Transfer günü sayılmıyor. Çıkması çookk zor canım
Kişiden kişiye değişiyor. Kesinlik için 9-10. Günlerde yapın. İnsanın canı sıkıyor görmeyinceBen biraz sabirsizimpazar günü yapsam olur mu tekrar acaba
Nornaldede o kadar sabirszm ki dayanmdm.belki Pazar ve salı yine yaparım , Perşembe test günüm ,bide benim 5. Gün embiryosu herkese 12 gün demişler bana 10. Gün test ver dediler acaba neden 12 değil de 10Kişiden kişiye değişiyor. Kesinlik için 9-10. Günlerde yapın. İnsanın canı sıkıyor görmeyince
Ben 9.gün verdimNornaldede o kadar sabirszm ki dayanmdm.belki Pazar ve salı yine yaparım , Perşembe test günüm ,bide benim 5. Gün embiryosu herkese 12 gün demişler bana 10. Gün test ver dediler acaba neden 12 değil de 10
İnşallah bizimde pozitif olur yarabbim su sayfada tek tek okuyan yazan arastran herkese nasip et yarabbim çok yoruldum çok yorgunumBen 9.gün verdimdr öyle istedi geneldi 5.günler 9 gün sonra test veriyor
Çok teşekkür ederim inşallah darısı başınaKardeşim benim senin pozitf olmasina çok sevindim ,beta kaç çıkması lazım 50 mi minimum acaba
Arkadaşı tebrik ederim transfer günü ne zamandı acaba benimde bugün transfer günü sayiliyorsa 4. Gün şansımı denemek için test yaptım ama direk negatif
mayala katar nasılsın transfer sürecin nasıl gidiyor ?
Mayala ben çok sabirszm o gün gelene kadar yakar dururumDaha 4. Gün çok erken en az 8 gün olsun arkadaşın transferi 11 Nisan pazartesi günü de kan test günü
Mayala ben çok sabirszm o gün gelene kadar yakar dururum))
Çok şükür çok sevindim , inşallah kalbinden geçiren isteyen herkesin dileği kolaylıkla onu bulsunÇok şükür Elhamdüllilah iyiyim bol bol dinleniyorumşimdilik bir sıkıntı yok bebişlerin sıkı sıkı tutunmasını bekliyorum Allah’ın izniyle inşallah
Çok şükür çok sevindim , inşallah kalbinden geçiren isteyen herkesin dileği kolaylıkla onu bulsunBu süreç beni 60 yaşında hissettiriyor ne biçin dualar ediyorum
Canimm rabbim gönlündekini versinn“Neyi gerçekten kalbinden istersen, o seni mutlaka
Vakti geldiğinde bulur. Rabbine güven!”
Amin
Gerçekten mi çok sevindim canım darısı başıma inşallah lekelenme olmuşmuydu cnm seninBende ayni şeyleri yaşıyorum ve bu sabah test yaptım pozitif çok şüküryani korkma bu iyi biseydir inşallah
Yaa çok sevindim canım darısı başıma inşallah lekelenmen olmuşmuydu pekiBende dedıklerınız oldu pozitif oldu ınshAllah tutmuşdut bebde ader agrısı 5-6-7 vı gunu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?