- 23 Eylül 2024
- 584
- 163
- 18
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #14.401
Rahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?Tüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45
Rahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?Tüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45
Şaka gibi fiyatlar yaaTüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45
Rahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?
Şaka gibi fiyatlar yaa
Hayr olmadı lekelemeYaa çok sevindim canım darısı başıma inşallah lekelenmen olmuşmuydu peki
Şaka gibi fiyatlar yaaTüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45
shoktayim gercekten.Maalesef öyle kendi kendine evde dinlenen Rahime paraalıyorlar ne yazık ki
Sperm dondurmak da 4500 lira.Rahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?
Şaka gibi fiyatlar yaa
shoktayim gercekten.
Ben Bakude yaptiriyorum orda dediler 1 ay dinleniceksin ucretsiz o. Ama keyfine gore 5-6 aylik ya da senelik dondurmak istersen ucret oduyeceksin. O da bisey degil. 5000 lira 5-6 ayligina dondurursam
Yerinden yerine değişiyor canım genelde bahceci ve onun gibi büyük merkezler alıyor benim yaptırdığım hastanede ücretsizdi rahim dinlendirmeRahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?
Şaka gibi fiyatlar yaa
shoktayim gercekten.
Ben Bakude yaptiriyorum orda dediler 1 ay dinleniceksin ucretsiz o. Ama keyfine gore 5-6 aylik ya da senelik dondurmak istersen ucret oduyeceksin. O da bisey degil. 5000 lira 5-6 ayligina dondurursam
Rahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?
Şaka gibi fiyatlar yaa
shoktayim gercekten.
ALLAH razı olsun RABBIM herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallahArkadaşı tebrik ederim transfer günü ne zamandı acaba benimde bugün transfer günü sayiliyorsa 4. Gün şansımı denemek için test yaptım ama direk negatif
AmiiiiiinnnnnGerçekten mi çok sevindim canım darısı başıma inşallah lekelenme olmuşmuydu cnm senin
Allah razı olsun canımŞimdi inşallah güzel haberleri duyarız.Lotus3801 canimcim Duadasin. Gelsin poncikler . Kaçıncı günü bugün? Ne vakit test yapacaksin?
Sağol bacı şimdi eve geldim daha Kıbrıs tan 48 saat öncesi gülüm yola düşmek istemedim ayın 26 27 dediler gülüm güzel geçti dediler canim inanki sende hep aklımdasın nasıl geçti gülüm seninki canım hatta kayınvalideme bile gruptan senden buradaki dayanismadan bahsettim
Benimde bugün 8.gunumdu dayanamadım yaptımRabbim kimseye aratmasın emeklerimizin karşılığını versin inşallah benim de yarın 8. Günüm dondurulmuş 5aa yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba çok sabırsızlanıyorum
BeennnDün başlayan göğüs ağrısı kasık ağrısı ara ara bel sırt ağrısı böyle olup pozitif sonuç alan var mı acaba
Yaaa suan çok umutlandım adet olcam diye korkuyorum ya resmenBeennn️
Şimdi yapsam olur mu ki sabahı beklemesemBenimde bugün 8.gunumdu dayanamadım yaptım
Sağol bacı şimdi eve geldim daha Kıbrıs tan 48 saat öncesi gülüm yola düşmek istemedim ayın 26 27 dediler gülüm güzel geçti dediler canim inanki sende hep aklımdasın nasıl geçti gülüm seninki canım hatta kayınvalideme bile gruptan senden buradaki dayanismadan bahsettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?