Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İyiyim canım biraz gerginim artık ya olmadıysa diye korkuyorum. Sen nasılsın?
Ben de iyiyim çok şükür Anlıyorum seni valla dün ben de öyleydim inşallah sen de pozitifi göreceksin iyi düşün dedikleri gibi öğrenmekle bitmiyomus insan hep endişeli oluyor şimdi de kan katlanacak mi diye düşünüyorum

Pozitifi gören arkadaşlarım nasıldınız , neler hissettiniz ? Bi tık kendimi takip etmek istiyorum artık..
Canım ben sıfır his ve belirti halada birşey hissetmiyorum hatta bunun için son gün modumu düşürdüm ve negatif çıkmasına çok hazırladım kendimi ama çok şükür pozitifi gördüm gerçekten belirti aramayın diyenlere inanmak gerekiyormuş

Evet bizi bi biz anlarız zaten canım. Hayatımda o testi hiç pozitif görmedim gerçekten çok zor şeyler ve kayıplar verdim.
Birazda o tip endişelerimin olmasını istiyorum bende ama değerin iyi gelmiş bence kanı erken verdin. Sağlıklı olduğuna dair şüphem yok benim

Yaa bende öyleyim bugün hiç keyfim yok bir şey hissetmiyorum diye kaçıncı gün öğrendiniz siz ?

Yaa bende öyleyim bugün hiç keyfim yok bir şey hissetmiyorum diye kaçıncı gün öğrendiniz siz ?
11. akşamında kanda öğrendim aşırı stres yaptım sabahı bekleyemedim insan dedim birşey hisseder ya da ufak bir belirti olur en azından ama olmuyormus sıfır belirti ama pozitif sonuç modunu sakın düşürme inan

Yok yok haberimiz yok katlanarak artsin inşallah daha güzel haberlerine de şahit olalim bu başlangıç olsun inşallah kuzum darısı başımıza bizden dualarını eksik etme olur mu ?

Ayyy harika maşallah katlanarak artsın sağlıcakla doğmak nasip olsun canım benim
Aşkımm çok teşekkür ederim hepimiz doğum zamanını konuşalım inşallah burda
Yok yok haberimiz yok katlanarak artsin inşallah daha güzel haberlerine de şahit olalim bu başlangıç olsun inşallah kuzum darısı başımıza bizden dualarını eksik etme olur mu ?
Edermiyim güzelim hiç eksik, hepimiz aile olduk burda sizde olsa güzel haberler sanki bende olmuş gibi mutlu oluyorum, Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…