- 3 Aralık 2024
- 238
- 365
- 18
- 42
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.321
Amin canım rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah nasıl geçti gülüm yarım saat oldu bitti şükür sımsıkı tutunsunlar bebislerimizBen çok tatlıuyumuşum ama çok sık idrara kalkıyorum ya neden ki en az üç yada dört defa kalktım hadi canım şans bizden yana olsun dilerim vakti gelmiştir bu sene bizim senemiz olsun inşallah Amin
Canım benim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini çooook sevindimKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah
8 nişanda transfer oldum o günü saymazsam 8. GündeyimKaçıncı gün emin sizin ?
Bende aynı gün transfer oldum. Kaçıncı gün embriyosu peki sizin diye sormaya çalışıp yazamamisim8 nişanda transfer oldum o günü saymazsam 8. Gündeyim
5. Gün embriyosu benim ki 2 embriyo transferBende aynı gün transfer oldum. Kaçıncı gün embriyosu peki sizin diye sormaya çalışıp yazamamisim
Harika bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım yaa cok sevindimKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah
Benimki de 3.gun 2 embriyo transferi ,yarın idrar testi yapsam çıkar mı sizce ?5. Gün embriyosu benim ki 2 embriyo transfer
Gürkan bozdağ vardı oda iyi gibiÇünkü ilgi alaka sıfır canım 2. Transferim Allah'a çok şükür pozitif 8. Gün kanamam geldi ulaşamadım ulaştığımda aldığım cevap en yakın merkeze başvurun oldu bizim durumumuz özel sonuçta daha sonrasında ne bir arama ne bir sorma ne takip ne muayene tarihi onu bile kendim belirledim belirledigim takdirde bana o gün bakamicagini söyledi düşünün gebelik oluştu kese görmeye gidicez anladığım cevap bu oldu ben kimseye tavsiye etmiyorum çünkü bu durumda moral çok önemli ben şimdi doktor arayışındayim düşünün hamileyken bu halde
Canım var için rahat olsunMrb arkadaşlar ben bugün test yaptım idrar testi ve yıne ikinci çizgi belirdi ama kırmızı olmadı sizce gebelik varmıdır ben şuan
Allahın izni ile pozitif çıkacak hiç merak etme canım benimO kadar korkuyorum ki negatif sonucu almaktan aanlatamamşimdiye kadar hiç pozitif görmedim maalesef
Canimm hadi hayırlı olsun inanıyorum hayırlı güzel haberler duyacağımızaAmin canım rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah nasıl geçti gülüm yarım saat oldu bitti şükür sımsıkı tutunsunlar bebislerimiz
Sağol canım benimCanimm hadi hayırlı olsun inanıyorum hayırlı güzel haberler duyacağımıza
Yaaaaaa harika haber bu şekerimKızlar sabahtan beri bekliyorum elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim buz kesti iştahim kapandı, sonuç çıktı teyze oluyorsunuz inşallah
İnşallah canım yaaAllahın izni ile pozitif çıkacak hiç merak etme canım benim
Akşam gidicem canim. Serum almisken kandan da baktircamM Maralim2019 canın gittin mi baptın
Aşkım çok teşekkür ederimmmOyyy kuzum kanla da garantilemis oldun çok şükürsenin kuzular bölünmeyi seviyor belki bir kız bı erkek olur bı kerede kurtulursun bu işten ohh ne güzel olur tabiki önce sağlıkla,hayırla ve kolaylıkla gözün aydın kuzum
Haberin yokmuş gibi davran kankaYaaaaaa harika haber bu şekerimama biz zaten biliyorduk ki
Teşekkür ederim canım benimHarika bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım yaa cok sevindim
Nasılsın canimDün sürekli pozitif haberi okumuştuk çok şükür evet bugün bebişler dinleniyor
Ya inan bilmiyorum herkeste farklı semptom gösteriyor benimde kafam çok karıştıBenimki de 3.gun 2 embriyo transferi ,yarın idrar testi yapsam çıkar mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?