Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok çok kolay gelsin bebislerimizi alıp gelin sağlıkla insalkah

Canim mayala katar ve canim L Lotus3801 güzellerim Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizlerle o masalara tek yatin iki üç kişi kalkın inşallah burada bekliyoruz sizleri en geniş haliyle yerleriniz hazirr

Ay ben sizi yerim ya haydi inşallah çocukları kapın gelin bizi merakta bırakmayın şans sizden yana olsun bacılarım❤

Maşallah maşallah yok cnm çok iyi allah daha da arttırsın inşallah ❤

Ayni ayni bende öyleyim işte yok eşim isyan edecek diye korkuyorum malum o hazırlıyor da
Transfer günü eve geldik eşim şakayla hadi kalk yemek yap dedi bende ona 10 gün yokum prenses olacam dedim ALLAH var ben bi is yapacam desem bile kendi izin vermiyor ama ne yapsa beğendiniz mi prenses hanım diyor
Pek belli etmezler ama eşlerimiz bizden daha çok heyecanlı bence

Maşallah maşallah yok cnm çok iyi allah daha da arttırsın inşallah ❤
Hoca tekrar 19. Gün kan ver deyince tedirgin oldum ne bileyim. Bir taraftan yeterli artış diyor gönlüm bir taraftan o zaman niye tekrar kan istedi diyor.
Gerçi hocaya mesaj attım tekrar hocam sorun olur mu az mı artımış diye. O da sorun olacağını sanmıyorum her zaman iki kat artmayabilir dedi ama bilmiyorum

Kendini strese sokup bebişini üzme canım benim allah'ın izniyle hep yanında olacak senin bebeğin

Kendini strese sokup bebişini üzme canım benim allah'ın izniyle hep yanında olacak senin bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…