- Konu Sahibi mayala katar
-
- #13.021
Olsun canın sagolsun
Ayyy hadi hayırlı olsun büyük oynadın deseneKızlar ben daha fazla dayanamicam eşimin israrlarinaaksam kan vermeye gidiyoruz dua edin pozitif olsun
Çok çok kolay gelsin bebislerimizi alıp gelin sağlıkla insalkahmayala katar bendeniz
L Lotus3801 hanımcımla beraber transfere gidiyoruz bize bol şansdileyin kızçelerim bu uğurda çok emek ve mücadeleler verdik dilerim bu sefer vakti zamanı gelmiştir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de inşallah herşeyden önce hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olmaları Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin evlatlarımızı inşallah Amin Ecmain inşallah
Canimmayala katar bendeniz
L Lotus3801 hanımcımla beraber transfere gidiyoruz bize bol şansdileyin kızçelerim bu uğurda çok emek ve mücadeleler verdik dilerim bu sefer vakti zamanı gelmiştir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de inşallah herşeyden önce hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olmaları Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin evlatlarımızı inşallah Amin Ecmain inşallah
Benım deli gibi midem bulanıyor ama kusamıyorumilaclardandir tabii ayy benim mide biraz tuhaf transferin 9. gunu canim deli gibi ketcap cekmisti mesela oturdum ketcap yedim ekmekle
Ayy var gibi ya orada bi gölge görüyor gibiyimKızlar var mi sizce
Evet canım silik çizgi çıktı gercekte daha belirgin de foto da sönük kaldiAyy var gibi ya orada bi gölge görüyor gibiyimyarın sabah ilk idrarla tekrarla bence daha net cikabilir
Ay ben sizi yerim ya haydi inşallah çocukları kapın gelinmayala katar bendeniz
Kiz yarin akşam kan vercem zaten. Sabaha gerek yok. İkinci test yaptim buda ayni cikti o yüzden yapmicam sabahtan
Sizin çift transfer mi oldu Rabbim sağlıkla tutunup gelişmelerini nasip etsinBende aldım bebeklerimi kısmetse dönüyoruz evimize
Turşuyu doktor yasaklafı bana transfer gününde yaaDaha yiyemedim tursuyla olanını istediğim için bugün malzeme geldi yarına ins. Yapilcak da yiyeceğim
Benım yarın 11 günümBenim de yarin 7. Gün bende düşünüyorum. Test günüm c.tesi o günde yaparim
Var varrr benimde böyle çıktıKızlar var mi sizce
Kan verdin mi belli mi sonucun karalar bağlama hemen cnm benimAmin inşallah bir gün bende bu güzel pozitif sonucu alırım bende o mutluluğu yaşarım, ama şu an değilmiş, beni negatif olarak yazarmısınız
Maşallah maşallah yok cnm çok iyi allah daha da arttırsın inşallah ❤Selam kızlar. Transfer hariç
9. Gün 63
11. Gün 156 çıktı kan değerim doktorum 17. Gün yeniden vermemi istedi.
17. Gün 1047 çıktı. 19. Gün yine verelim dedi. Normalde tam iki kattan hesaplayınca 1200 olması gerekiyordu 1047 olmuş. Az mı sizce ? Bir terslik yok değil mi
Transfer günü eve geldik eşim şakayla hadi kalk yemek yap dedi bende ona 10 gün yokum prenses olacam dedim ALLAH var ben bi is yapacam desem bile kendi izin vermiyor ama ne yapsa beğendiniz mi prenses hanım diyorAyni ayni bende öyleyim işte yok eşim isyan edecek diye korkuyorum malum o hazırlıyor da
Doğrudur bence canımEvet canım silik çizgi çıktı gercekte daha belirgin de foto da sönük kaldidoğru mudur
Hoca tekrar 19. Gün kan ver deyince tedirgin oldum ne bileyim. Bir taraftan yeterli artış diyor gönlüm bir taraftan o zaman niye tekrar kan istedi diyor.Maşallah maşallah yok cnm çok iyi allah daha da arttırsın inşallah ❤
Kendini strese sokup bebişini üzme canım benim allah'ın izniyle hep yanında olacak senin bebeğinHoca tekrar 19. Gün kan ver deyince tedirgin oldum ne bileyim. Bir taraftan yeterli artış diyor gönlüm bir taraftan o zaman niye tekrar kan istedi diyor.
Gerçi hocaya mesaj attım tekrar hocam sorun olur mu az mı artımış diye. O da sorun olacağını sanmıyorum her zaman iki kat artmayabilir dedi ama bilmiyorum
Kendini strese sokup bebişini üzme canım benim allah'ın izniyle hep yanında olacak senin bebeğinHoca tekrar 19. Gün kan ver deyince tedirgin oldum ne bileyim. Bir taraftan yeterli artış diyor gönlüm bir taraftan o zaman niye tekrar kan istedi diyor.
Gerçi hocaya mesaj attım tekrar hocam sorun olur mu az mı artımış diye. O da sorun olacağını sanmıyorum her zaman iki kat artmayabilir dedi ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?