Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canımız mayalamız rabbim yar ve yardımcınız olsun gidin alın bebişlerinizi olması gerektiği gibi annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edelim bol bol

Canımız mayalamız rabbim yar ve yardımcınız olsun gidin alın bebişlerinizi olması gerektiği gibi annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edelim bol bol

Amin Amin inşallah Allah razı olsun canım yarın bize süpriz olacak kaç civciv kalmış benimle gelecek bakalım

Ben normalde çok iştahsız biriydim ama bu ilaçlara başladığımdan beri doyma hissimi kaybetmişim sanki sofradan kalkıyorum tekrar acıkıyorum o derece yani
Yani benim ilaçlardan
Ayni ayni bende öyleyim işte yok eşim isyan edecek diye korkuyorum malum o hazırlıyor da

@sepide ve M melek_50 canlar yarın sizin gününüz dilerim yarın güzel haberlerinizi Almak nasip olsun Rabbim sizi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin
Amin inşallah bir gün bende bu güzel pozitif sonucu alırım bende o mutluluğu yaşarım, ama şu an değilmiş, beni negatif olarak yazarmısınız

Kandan vazgeçtik ya ilk idrar testi yapalım dedik hangi markayı öneriyorsunuz kızlar
erken gebelik etstlerinin hasssasiyeti aynı. predictor demişler ama eczanede pek olmuyor çünkü en pahalısı o, satılmadığı için pek getirtmiyorlar. Zaten seçenek sunmucak eczane bu var bide bu var dicektir. Zaten 20lerin üstündeyse kasette çok çok belli belirsiz silik, erken gebelikte silik çıkar tahminim.

Hahha mükemmel bana broşür vermislerdi de tuketmediklerim orada yaziyodu yani az tercih edin diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…