Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım haklısın insanın elinde olmadan üzülebiliyor ama hep kötü taraftan düşünmemek lazım gerçekten bazı şeyler olmayınca
RABBİM saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Benim doktorum namazını normal kılabilirsin demişti ama ben yine de işimi garantiye almak için ilk gün oturarak kıldım ondan sonra ki günler normal kılıyorum kahve hiç içmiyorum çayı da normal çok su içmekten çok afedersiniz habire tuvaletteyim benim de transfer gününü de sayarsak 5.günüm idrar testini cuma günü kan tahlilinide pazar günü yapmayı düşünüyorum

öf salak gibi kendime cevap yazmışım sana yazcaktım bu yukardakini P Paradisee

Çok sık acıkma mı dedin kiz o bende de var ilaçlardan değil mi o
ilaclardandir tabii ayy benim mide biraz tuhaf transferin 9. gunu canim deli gibi ketcap cekmisti mesela oturdum ketcap yedim ekmekle

Yaa şuan ne diyeceğim bilemdim ki sanırım iyice kafayı yedim cumartesi yumurta toplama günüm ve ben yanlışlıkla tarasfer yazmışım kusura bakmayın

Hiç sorun değil canım benim inşallah sağlıklı güzel geçer Opun dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin

amin insallahh. rabbim sizlere de pozitif gormeyi nasip etsin sevindirsin. benim doktorum bisey demedi ben cevremden arastirdigim kadariyla ilerledim. namazi hala oturarak kiliyorum eğilip dogrulmak belki iyi gelmez diye rabbim kabul etsin insallah

Amiinn hepimize inşallah
Benim doktorum daha doğrusu hemşire ne yapmam gerektiğini neler yiyip içmem gerektiğini ve nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı hatta bana kağıtta yazılı şekil de de verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…