- 31 Temmuz 2024
- 244
- 345
- 18
- 34
- Konu Sahibi mayala katar
- #13.001
1 saat falan su içmeden yapİnşallah amin canım benim illa ilk idrar mi doğru şimdi yapsam olmaz mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat falan su içmeden yapİnşallah amin canım benim illa ilk idrar mi doğru şimdi yapsam olmaz mı acaba
Ya kapuska yemeğini bilirmisiniz bilmiyorum normalde ağzıma sürmemben ona aserdim alakaya maydonoz
![]()
Daha yiyemedim tursuyla olanını istediğim için bugün malzeme geldi yarına ins. Yapilcak da yiyeceğimEvet biliyorum canım bu sayede yemiş oldunşöyle ekmeğini bandırsaydın hımm harika
afiyet
şifa olsun inşallah
![]()
Daha yiyemedim tursuyla olanını istediğim için bugün malzeme geldi yarına ins. Yapilcak da yiyeceğim![]()
Tamam canim1 saat falan su içmeden yap![]()
Canımız mayalamızmayala katar bendeniz
@Lotus3801 hanımcımla beraber transfere gidiyoruz bize bol şansdileyin kızçelerim bu uğurda çok emek ve mücadeleler verdik dilerim bu sefer vakti zamanı gelmiştir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de inşallah herşeyden önce hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olmaları Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin evlatlarımızı inşallah Amin Ecmain inşallah
![]()
Canımız mayalamızrabbim yar ve yardımcınız olsun gidin alın bebişlerinizi olması gerektiği gibi annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edelim bol bol
![]()
Kiz bu kadar çabuk muilaclardandir tabii ayy benim mide biraz tuhaf transferin 9. gunu canim deli gibi ketcap cekmisti mesela oturdum ketcap yedim ekmekle![]()
Benim de yarin 7. Gün bende düşünüyorum. Test günüm c.tesi o günde yaparim5. Gün embriyosu bugün 7. Gün erken mi sizce
Ayni ayni bende öyleyim işte yok eşim isyan edecek diye korkuyorum malum o hazırlıyor daBen normalde çok iştahsız biriydim ama bu ilaçlara başladığımdan beri doyma hissimi kaybetmişim sanki sofradan kalkıyorum tekrar acıkıyorum o derece yani
Yani benim ilaçlardan
erken gebelik etstlerinin hasssasiyeti aynı. predictor demişler ama eczanede pek olmuyor çünkü en pahalısı o, satılmadığı için pek getirtmiyorlar. Zaten seçenek sunmucak eczane bu var bide bu var dicektir. Zaten 20lerin üstündeyse kasette çok çok belli belirsiz silik, erken gebelikte silik çıkar tahminim.Kandan vazgeçtik ya ilk idrar testi yapalım dedik hangi markayı öneriyorsunuz kızlar
Bende aldım bebeklerimi kısmetse dönüyoruz evimizeE enguzelumut @Resunrise
Kızlar tranfer oldunuz mu nasıl geçti süreciniz?
Ben bebemi aldım geldim Allahın izniyle![]()
28 Nisan test günümE enguzelumut canım nasılsın transfer oldun mu inşallah dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur bırakmaz Rabbim güzel haberler almayı nasip eylesin inşallahtest gününü de yazarsan güncellerim
![]()
Kuzum hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz seniKızlar ben daha fazla dayanamicam eşimin israrlarinaaksam kan vermeye gidiyoruz dua edin pozitif olsun
![]()
Hahha mükemmelMerhaba canım sanırım yanlış yazdın bu yazdıklarını tüketmemen gerek diye biliyorum ya da çok az miktarda.süt bir bardak gunde.Bana da oturarak duş kesinlikle olmayacak denildi en azından sonuç öğrenene kadar demişlerdi ben halen ayakta yapıyorum.inşallah güzel pozitifler alırsınız
![]()