Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

mayala katar mayala katar bendeniz 😁
@Lotus3801 hanımcımla beraber transfere gidiyoruz bize bol şans 🤞 dileyin kızçelerim bu uğurda çok emek ve mücadeleler verdik dilerim bu sefer vakti zamanı gelmiştir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de inşallah herşeyden önce hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olmaları Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin evlatlarımızı inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹❤️
Canımız mayalamız 💖 rabbim yar ve yardımcınız olsun gidin alın bebişlerinizi olması gerektiği gibi annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edelim bol bol 💖

Canımız mayalamız 💖 rabbim yar ve yardımcınız olsun gidin alın bebişlerinizi olması gerektiği gibi annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah dua edelim bol bol 💖

Amin Amin inşallah Allah razı olsun canım 🤲❤️ yarın bize süpriz olacak kaç civciv 🐣 kalmış benimle gelecek bakalım 🤔

Ben normalde çok iştahsız biriydim ama bu ilaçlara başladığımdan beri doyma hissimi kaybetmişim sanki sofradan kalkıyorum tekrar acıkıyorum o derece yani 😋
Yani benim ilaçlardan
Ayni ayni bende öyleyim işte yok eşim isyan edecek diye korkuyorum malum o hazırlıyor da 🤭🤭🤭🤭

@sepide ve M melek_50 canlar yarın sizin gününüz dilerim yarın güzel haberlerinizi Almak nasip olsun Rabbim sizi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin 🤲❤️👼👼💕
Amin inşallah bir gün bende bu güzel pozitif sonucu alırım bende o mutluluğu yaşarım, ama şu an değilmiş, beni negatif olarak yazarmısınız😪💔

Kandan vazgeçtik ya ilk idrar testi yapalım dedik hangi markayı öneriyorsunuz kızlar
erken gebelik etstlerinin hasssasiyeti aynı. predictor demişler ama eczanede pek olmuyor çünkü en pahalısı o, satılmadığı için pek getirtmiyorlar. Zaten seçenek sunmucak eczane bu var bide bu var dicektir. Zaten 20lerin üstündeyse kasette çok çok belli belirsiz silik, erken gebelikte silik çıkar tahminim.

Kızlar var mi sizce

Eklentiler

• 1000074297.webp
    1000074297.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba canım sanırım yanlış yazdın bu yazdıklarını tüketmemen gerek diye biliyorum ya da çok az miktarda.süt bir bardak gunde.Bana da oturarak duş kesinlikle olmayacak denildi en azından sonuç öğrenene kadar demişlerdi ben halen ayakta yapıyorum.😄 inşallah güzel pozitifler alırsınız 🙏
Hahha mükemmel 😂😂 bana broşür vermislerdi de tuketmediklerim orada yaziyodu yani az tercih edin diyordu.

Back
X