- 4 Aralık 2024
- 5.234
- 5.740
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.921
Ay haber ver muhakkakYa benim eşim de perşembe mi yapsak diye kanıma girmeye çalışıyor ama çok korkuyorum negatif görmektendün akşam chatgpt ile konuştum da cuma günü idrarda çıkabilir dedi bir de yüzde 50-60 tutunma oran verdi mutlu mutlu uyudum sagolsun
Oyyy kuzum canim mayalam umarim öyledirAmin canım ben çok pozitiftim sana karşı ama kimseye söylemek istemiyorum yanılırım diye canmay da hissettim sepidenin çok şükür yanılmadım gönlün rahat olsun çünkü yeni idrara yansıdığı için hemen su gibi çıkmasını bekleme gönlünü ferah tut bebişin seninle Allah’ın izniyle
Valla kuzum bana kalsa hiç kullanmayalim ama bebişler için gerekli napalim mecburrrrYapmayın etmeyin şimdiden elek gibi oldu karnım bu nasıl çekilir
Oyyy kuzum canim mayalam umarim öyledirsilikte olsa gördüm ya biraz daha rahatım sanki darısı c.tesi teste artik. Veeee tabiiikiiiii darısı sanaaaaa ve isteyen bekleyen herkese inşallah
Evet evet konuşuluyorAy haber ver muhakkaküye olmadan yani para vermeden konuşuluyor mu chatgpt ile bi de ben konuşayım
Neyse pozitif göreyim de napalim nazlı bebis bunlarValla kuzum bana kalsa hiç kullanmayalim ama bebişler için gerekli napalim mecburrrr
selam kızlar nasılsınızz, transfer olacaklar bacılara kolaylıklar diliyorum. ben bugün keseyi gördüm cok sükür hamdolsun ama bebişi göremedim cok kücük dedi doktor 5+3 dedi 10 gün sonraya tekrar gidecegim o zaman görür müyüm tecrübeli hamiş bacılar yardımmbir de kesenin şekli bozuk büyüdükce düzelecek dedi sol tarafı gösterip buradan bebek beslenecek dedi dedigi sey yolk kesesimi ama onu da göremedim.
Aynen ya pozitif olsun bebislerimiz olsun da gerisi hallolurNeyse pozitif göreyim de napalim nazlı bebis bunlar
Sen yarın sabahki idrarla tekrarla aşkkımKiz varla yok arasi emin olamıyorum ki hemende olmadi zamanla oldu o gölgekuzum herkese her zaman duaciyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin mutluluktan uçalım inşallah
amiinn mayalam insallah. benim pimpiriklilik boyut atlıyor her seferindeAleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun vallahi bende pek anlamam ama dilerim 10 gün sonra bebişi görürsün kese oluşmuş bebekte oluşur Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut Rabbim sana bağışlasın inşallah
Maşallahselam kızlar nasılsınızz, transfer olacaklar bacılara kolaylıklar diliyorum. ben bugün keseyi gördüm cok sükür hamdolsun ama bebişi göremedim cok kücük dedi doktor 5+3 dedi 10 gün sonraya tekrar gidecegim o zaman görür müyüm tecrübeli hamiş bacılar yardımmbir de kesenin şekli bozuk büyüdükce düzelecek dedi sol tarafı gösterip buradan bebek beslenecek dedi dedigi sey yolk kesesimi ama onu da göremedim.
Aminn insallahhAynen ya pozitif olsun bebislerimiz olsun da gerisi hallolur
Hayırlı uğurlu olsun ya çok sevindimselam kızlar nasılsınızz, transfer olacaklar bacılara kolaylıklar diliyorum. ben bugün keseyi gördüm cok sükür hamdolsun ama bebişi göremedim cok kücük dedi doktor 5+3 dedi 10 gün sonraya tekrar gidecegim o zaman görür müyüm tecrübeli hamiş bacılar yardımmbir de kesenin şekli bozuk büyüdükce düzelecek dedi sol tarafı gösterip buradan bebek beslenecek dedi dedigi sey yolk kesesimi ama onu da göremedim.
Şey ilaçlara devam ediyor musunuz ? Bir de belirtiniz olmuş muydu?amiinn mayalam insallah. benim pimpiriklilik boyut atlıyor her seferindekoşa koşa buraya geliyorum kızlar kesin bilir diye
vajinal baktılarMaşallah
Vajinal mı ultrason baktılar karından mı?
Evet çünkü büyük görünüyorvajinal baktılar
prednol vardı onu azaltarak bırakmamı söyledi. kan sulandırıcı ve progestana devam ediyorum. hic belirtim olmadı suanda da cok yok sadece cok sık acıkma ve cok sık idrara cıkma bir de uyku hali var o kadar.Şey ilaçlara devam ediyor musunuz ? Bir de belirtiniz olmuş muydu?
insallahh bebek görünmemesi normal mi peki bu haftalarda daha cok kücük dedi doktor ekranı cevirip sol tarafa dogru burdan bebek beslenecek falan dedi ama ben bisey göremedimEvet çünkü büyük görünüyoro yüzden merak ettim, karından baksalar küçücük yuvarlak bir şey oluyor. Kese şekli zamanla düzeliyor hiç merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?