Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay haber ver muhakkak üye olmadan yani para vermeden konuşuluyor mu chatgpt ile bi de ben konuşayım

Oyyy kuzum canim mayalam umarim öyledir silikte olsa gördüm ya biraz daha rahatım sanki darısı c.tesi teste artik. Veeee tabiiikiiiii darısı sanaaaaa ve isteyen bekleyen herkese inşallah

selam kızlar nasılsınızz, transfer olacaklar bacılara kolaylıklar diliyorum. ben bugün keseyi gördüm cok sükür hamdolsun ama bebişi göremedim cok kücük dedi doktor 5+3 dedi 10 gün sonraya tekrar gidecegim o zaman görür müyüm tecrübeli hamiş bacılar yardımm bir de kesenin şekli bozuk büyüdükce düzelecek dedi sol tarafı gösterip buradan bebek beslenecek dedi dedigi sey yolk kesesimi ama onu da göremedim.

Eklentiler

• 39CF771C-F036-4D3B-A1E5-8442C382519C.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 28

Aleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun vallahi bende pek anlamam ama dilerim 10 gün sonra bebişi görürsün kese oluşmuş bebekte oluşur Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut Rabbim sana bağışlasın inşallah

amiinn mayalam insallah. benim pimpiriklilik boyut atlıyor her seferinde koşa koşa buraya geliyorum kızlar kesin bilir diye

Maşallah
Vajinal mı ultrason baktılar karından mı?

Hayırlı uğurlu olsun ya çok sevindim

Evet çünkü büyük görünüyor o yüzden merak ettim, karından baksalar küçücük yuvarlak bir şey oluyor. Kese şekli zamanla düzeliyor hiç merak etmeyin
insallahh bebek görünmemesi normal mi peki bu haftalarda daha cok kücük dedi doktor ekranı cevirip sol tarafa dogru burdan bebek beslenecek falan dedi ama ben bisey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…