Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya benim eşim de perşembe mi yapsak diye kanıma girmeye çalışıyor ama çok korkuyorum negatif görmekten 😒🫠dün akşam chatgpt ile konuştum da cuma günü idrarda çıkabilir dedi😂 bir de yüzde 50-60 tutunma oran verdi mutlu mutlu uyudum sagolsun 😂
Ay haber ver muhakkak 😁 üye olmadan yani para vermeden konuşuluyor mu chatgpt ile bi de ben konuşayım 🤣

Amin canım ben çok pozitiftim sana karşı ama kimseye söylemek istemiyorum yanılırım diye canmay da hissettim sepidenin çok şükür yanılmadım gönlün rahat olsun çünkü yeni idrara yansıdığı için hemen su gibi çıkmasını bekleme gönlünü ferah tut bebişin seninle Allah’ın izniyle 🤲❤️👼🥹
Oyyy kuzum canim mayalam umarim öyledir 🥰🥰🤲🤲 silikte olsa gördüm ya biraz daha rahatım sanki 🤭 darısı c.tesi teste artik. Veeee tabiiikiiiii darısı sanaaaaa ve isteyen bekleyen herkese inşallah 🥰🥰🤲🤲

selam kızlar nasılsınızz, transfer olacaklar bacılara kolaylıklar diliyorum. ben bugün keseyi gördüm cok sükür hamdolsun ama bebişi göremedim cok kücük dedi doktor 5+3 dedi 10 gün sonraya tekrar gidecegim o zaman görür müyüm tecrübeli hamiş bacılar yardımm 😬 bir de kesenin şekli bozuk büyüdükce düzelecek dedi sol tarafı gösterip buradan bebek beslenecek dedi dedigi sey yolk kesesimi ama onu da göremedim.

Eklentiler

• 39CF771C-F036-4D3B-A1E5-8442C382519C.webp
    39CF771C-F036-4D3B-A1E5-8442C382519C.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 28
selam kızlar nasılsınızz, transfer olacaklar bacılara kolaylıklar diliyorum. ben bugün keseyi gördüm cok sükür hamdolsun ama bebişi göremedim cok kücük dedi doktor 5+3 dedi 10 gün sonraya tekrar gidecegim o zaman görür müyüm tecrübeli hamiş bacılar yardımm 😬 bir de kesenin şekli bozuk büyüdükce düzelecek dedi sol tarafı gösterip buradan bebek beslenecek dedi dedigi sey yolk kesesimi ama onu da göremedim.

Aleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun vallahi bende pek anlamam ama dilerim 10 gün sonra bebişi görürsün kese oluşmuş bebekte oluşur Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut Rabbim sana bağışlasın inşallah 🤲❤️

Aleyküm selam canım iyiyiz hamdolsun vallahi bende pek anlamam ama dilerim 10 gün sonra bebişi görürsün kese oluşmuş bebekte oluşur Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut Rabbim sana bağışlasın inşallah 🤲❤️
amiinn mayalam insallah. benim pimpiriklilik boyut atlıyor her seferinde 🤦🏻‍♀️😬 koşa koşa buraya geliyorum kızlar kesin bilir diye

Maşallah 🧿
Vajinal mı ultrason baktılar karından mı?

Hayırlı uğurlu olsun ya çok sevindim 🥰

Evet çünkü büyük görünüyor 😍 o yüzden merak ettim, karından baksalar küçücük yuvarlak bir şey oluyor. Kese şekli zamanla düzeliyor hiç merak etmeyin
insallahh bebek görünmemesi normal mi peki bu haftalarda daha cok kücük dedi doktor ekranı cevirip sol tarafa dogru burdan bebek beslenecek falan dedi ama ben bisey göremedim

Back
X