- 9 Mayıs 2022
- 407
- 609
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.901
MaşallahKizlar bugün transfer hariç altıncı günüm. Yarin serum alirken erken kana baktirmayi düşünüyorum. Bunu da yeni yaptim ama sonradan bu hayalet çizgi gibi cikti. Sizce var mi ? Umutlanayim mi ?
Canım mayalam hemen gelmedi çizgi sonradan oluştu. Bir tedirgin olmadim değil hani yine de temkinli gidiyorum bakalımama inşallah öyledir kuzum senin hislerine temiz kalbine çok inanıyorum dualarını eksik etme üzerimizden
Hayırlı olsun canımDualarım seninle
@enguzelumut R Resunrise
Kızlar tranfer oldunuz mu nasıl geçti süreciniz?
Ben bebemi aldım geldim Allahın izniyle
Ayy ben internetten stoklamistim iki prodoctorAyy bugun pozitifleri duyunca ben de yapmak istedim ama evde test yok eczanede biraz uzak açıkçası üşeniyorum
Ya benim test günüm pazar. Kendimi cuma gününe hazirlamistim bendeKızlarr bence sabredelim.
Şimdi evde test yapcaz silik çıkcak haydiii var mı yokmu silik mi görünüyo mu stres dicez bide kan verelim
Sonra kan vercez düşük çıkcak doğal olarak daha erken diye değer düşük mü yüksek mi gene stres olcaz
Her türlü stres olcaz
Transferim yapıldı Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
Valla fitil zaten hayat rutini oldu onunla hiç sorunum yokHiç düşünme bunları, ben de fitil yapmaktan çok sıkılmıştım ama artık rutin olduŞuan en çok sıkıldığım şey bunların maddi yükü
@enguzelumut R Resunrise
Kızlar tranfer oldunuz mu nasıl geçti süreciniz?
Ben bebemi aldım geldim Allahın izniyle
Canim tamda merak ettiğin haberi vereyim 12. Haftaya kadarAyy canım çok geçmiş olsun. Ya beni iğneler çok zorluyor da günde 3 iğne 3 fitil var. Pozitif olursa ne kadar devam edebilirim diye düşünüyordum da
Rabbim sanada en kolayından transfer olmayı nasip etsin canın benim aminHayırlı olsun canım dilerim anneciğine sıkı sıkı tutunur bırakmaz inşallah sağlıcakla gelsinler minik mucizelerimiz darısı benim başıma inşallah
Ya esim benden istekli ona da aldirabilirim ama cesaret edemiyorumAyy ben internetten stoklamistim iki prodoctor
Rabbim sanada en kolayından transfer olmayı nasip etsin canın benim amin
On gün sonraAmin canım çok şükür dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur bırakmaz Allah’ın izniyle test günün ne zaman nasip olursa
On gün sonramayalacim 25 nisan
Ya benim eşim de perşembe mi yapsak diye kanıma girmeye çalışıyor ama çok korkuyorum negatif görmektenYa esim benden istekli ona da aldirabilirim ama cesaret edemiyorumbence test günün pazarsa sen de cuma filan yap
Yapmayın etmeyin şimdiden elek gibi oldu karnım bu nasıl çekilirCanim tamda merak ettiğin haberi vereyim 12. Haftaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?