- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.721
Mayalam çok bilgim yok ama bence doktorlara güven. Bak benim de farklı adetim 6. günü başladım. Bence herşey güzel olacak. Doktor onun tedbirini evvelinden almıştır. Duamdasin canımın içiKızlar reglim olmama son 7 gün transfer günü tam beş gün kalıyor sıkıntı olmaz değil mirahim kalınlığı düşmez herhalde zaten transfer öncesi doktorum ultrason yapıp ölçüyor da insan yine hep kafasında soru işaretleri dönüyor
Mayalam çok bilgim yok ama bence doktorlara güven. Bak benim de farklı adetim 6. günü başladım. Bence herşey güzel olacak. Doktor onun tedbirini evvelinden almıştır. Duamdasin canımın içi
Yok bacım ona arkadaş denmez vallahi benim aklima gelmiyor onun aklina gelen bir teselli ediyor varya diyorum bu yanimdaki herif bunun kadar ince değilDemek yeni arkadaşlaredindin kızdım
Yok bacım ona arkadaş denmez vallahi benim aklima gelmiyor onun aklina gelen bir teselli ediyor varya diyorum bu yanimdaki herif bunun kadar ince değil
Hanımlar bu formları ağlaya ağlaya okurdum. 2 aşılama 4 tüp bebek denemesi sonuç 0. Daha ilerisi zaten aylık ortalama 2-3 yumurta salınımı yapan tüplerimden biri zarar görmesi yüzünden alındı
Sonuç şu anda mucizeme süt sağarken yazıyorum. Kendiliğinden olduhaberim yoktu üstelik eşime son kez tüp bebek deneyelim bir daha denemeyeceğim dediğimde meğer hamileymişim. Yaş 36. Demem o ki gönlünüzü ferah tutun. Herşeyin vakti zamanı var hayırlısını isteyin. Olacak Allah’ın izniyle
Boş ver aşkım çok şans gerektiren bişey değilUlaaa hayat benim şansıma limiti doldurmuş
Burada şansız olamam ya
Ay maşallah ya Allah analı babalı büyütsün inşallahHanımlar bu formları ağlaya ağlaya okurdum. 2 aşılama 4 tüp bebek denemesi sonuç 0. Daha ilerisi zaten aylık ortalama 2-3 yumurta salınımı yapan tüplerimden biri zarar görmesi yüzünden alındı
Sonuç şu anda mucizeme süt sağarken yazıyorum. Kendiliğinden olduhaberim yoktu üstelik eşime son kez tüp bebek deneyelim bir daha denemeyeceğim dediğimde meğer hamileymişim. Yaş 36. Demem o ki gönlünüzü ferah tutun. Herşeyin vakti zamanı var hayırlısını isteyin. Olacak Allah’ın izniyle
Vardır öyle huylarım aşkoAy gülmekten yıkıldım Sepide daha çok bize icatlar çıkartır
Slm kızlar
Uyku tutmadı yine tüm mesajları okudum :) nazli kiz test yaptı mı ? Sonucu söylemedi sanırsam aradım bulamadım. Mayala herkesin sürecini çok güzel takip ediyorsun. Transfer ol valla an ve an yazarım :) bende doktora gidip gitmemekle kararsızım. En azından baksın bu ay kaç folikül var ona göre değerlendiririm diye. Ne diyorsunuz gideyim mi ?
Boş ver aşkım çok şans gerektiren bişey değilsana feda olsun üye olurum
Anladım canım hayrını gör insAllah bakalim yeni tedavi ne olacak nasıl ilerleyecek en doğru tedavi yöntemini uygulayacak kişiye denk getirsin Rabbim hepimiziEvet canım ben tedaviye başlamadan önce daha önce yapılmış bütün tahlil ve genetik testlerimi verdim. Otoimmun hastalığım olduğunu ilkte kimyasal 2. Gebeligimde 12. Haftaya kadar serum tedavisi gördüğümü söyledim. Doktorum da bunda da uygulayalim dedi. Ama bu çarşamba serumu aldiktan sonra tekrar alerji gelişirse serumu kesicek bağışıklık için başka bir tedavi uygulayacak
Canım basın sağolsun çok üzüldüm rabbim mekanın cennet eylesinBen stres yapmiyim de kim yapsin
Beni mutlu eden varlığımı (ANNEM)i kaybettim
Aslında benim transferim aylar önce olacaktı son kontrole gitmeden bir gün önce annem vefat etti ve hayatım karardı daha yeni biraz kendime geldim öyle transferi yaptım
Elhamdülillah inançlı biriyim suphesiz RABBIM ne dilerse o olur ama çok zor zamanlar yaşadım çok büyük bir boşluktayım annemin en büyük hayali çocuk sahibi olmamdı ve şimdi inşallah bebeğim oldugunda bile Bi yanım hep eksik olacak çünkü annem yanımda olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?