Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayalam çok bilgim yok ama bence doktorlara güven. Bak benim de farklı adetim 6. günü başladım. Bence herşey güzel olacak. Doktor onun tedbirini evvelinden almıştır. Duamdasin canımın içi

Mayalam çok bilgim yok ama bence doktorlara güven. Bak benim de farklı adetim 6. günü başladım. Bence herşey güzel olacak. Doktor onun tedbirini evvelinden almıştır. Duamdasin canımın içi

Amin canım benim çok teşekkür ederim tabi ki kuzum bu kadar emek verdik bile bile riske atmazlar inşallah

Hanımlar bu formları ağlaya ağlaya okurdum. 2 aşılama 4 tüp bebek denemesi sonuç 0. Daha ilerisi zaten aylık ortalama 2-3 yumurta salınımı yapan tüplerimden biri zarar görmesi yüzünden alındı
Sonuç şu anda mucizeme süt sağarken yazıyorum. Kendiliğinden oldu haberim yoktu üstelik eşime son kez tüp bebek deneyelim bir daha denemeyeceğim dediğimde meğer hamileymişim. Yaş 36. Demem o ki gönlünüzü ferah tutun. Herşeyin vakti zamanı var hayırlısını isteyin. Olacak Allah’ın izniyle

Slm kızlar
Uyku tutmadı yine tüm mesajları okudum :) nazli kiz test yaptı mı ? Sonucu söylemedi sanırsam aradım bulamadım. Mayala herkesin sürecini çok güzel takip ediyorsun. Transfer ol valla an ve an yazarım :) bende doktora gidip gitmemekle kararsızım. En azından baksın bu ay kaç folikül var ona göre değerlendiririm diye. Ne diyorsunuz gideyim mi ?

Maşallah canım çok sevindim senin adına çok şükür hamdolsun mucizene kavuşmuşsun Rabbim size bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun evladının inşallah Amin
Amin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun sağulun güzel dualarınız için Allah kabul eylesin inşallah

Ay maşallah ya Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun amin inşallah

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Canımsın sen ya çok teşekkür ederim ee topiği açtıysam listedekileri takip etmek boynumun borcudur birinden haber alamayınca aklım kalıyor inan ki nazlıdan henüz ses çıkmadı büyük ihtimalle negatif çıktı maalesef
Bence gitmeslisin bir kere muayene hem için rahat eder inşallah bizde senden güzel haberler bekliyoruz dilerim kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun boş kalmasın inşallah

Anladım canım hayrını gör insAllah bakalim yeni tedavi ne olacak nasıl ilerleyecek en doğru tedavi yöntemini uygulayacak kişiye denk getirsin Rabbim hepimizi

Canım basın sağolsun çok üzüldüm rabbim mekanın cennet eylesin emin ol senin iyi olduğunda daha rahat uyuyacak bebeğini düşün gök yuzunden annen seni izliyor olacak sen iyi ol ki annen rahat uyusun rabbim sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…