Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar reglim olmama son 7 gün transfer günü tam beş gün kalıyor sıkıntı olmaz değil mi 😶‍🌫️ rahim kalınlığı düşmez herhalde zaten transfer öncesi doktorum ultrason yapıp ölçüyor da insan yine hep kafasında soru işaretleri dönüyor :KK17:
Mayalam çok bilgim yok ama bence doktorlara güven. Bak benim de farklı adetim 6. günü başladım. Bence herşey güzel olacak. Doktor onun tedbirini evvelinden almıştır. Duamdasin canımın içi🤲🏻❤️

Mayalam çok bilgim yok ama bence doktorlara güven. Bak benim de farklı adetim 6. günü başladım. Bence herşey güzel olacak. Doktor onun tedbirini evvelinden almıştır. Duamdasin canımın içi🤲🏻❤️

Amin canım benim çok teşekkür 😍 ederim tabi ki kuzum bu kadar emek verdik bile bile riske atmazlar inşallah 🤲🥹

Hanımlar bu formları ağlaya ağlaya okurdum. 2 aşılama 4 tüp bebek denemesi sonuç 0. Daha ilerisi zaten aylık ortalama 2-3 yumurta salınımı yapan tüplerimden biri zarar görmesi yüzünden alındı:(
Sonuç şu anda mucizeme süt sağarken yazıyorum. Kendiliğinden oldu 🥰 haberim yoktu üstelik eşime son kez tüp bebek deneyelim bir daha denemeyeceğim dediğimde meğer hamileymişim. Yaş 36. Demem o ki gönlünüzü ferah tutun. Herşeyin vakti zamanı var hayırlısını isteyin. Olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻

Slm kızlar
Uyku tutmadı yine tüm mesajları okudum :) nazli kiz test yaptı mı ? Sonucu söylemedi sanırsam aradım bulamadım. Mayala herkesin sürecini çok güzel takip ediyorsun. Transfer ol valla an ve an yazarım :) bende doktora gidip gitmemekle kararsızım. En azından baksın bu ay kaç folikül var ona göre değerlendiririm diye. Ne diyorsunuz gideyim mi ?

Hanımlar bu formları ağlaya ağlaya okurdum. 2 aşılama 4 tüp bebek denemesi sonuç 0. Daha ilerisi zaten aylık ortalama 2-3 yumurta salınımı yapan tüplerimden biri zarar görmesi yüzünden alındı:(
Sonuç şu anda mucizeme süt sağarken yazıyorum. Kendiliğinden oldu 🥰 haberim yoktu üstelik eşime son kez tüp bebek deneyelim bir daha denemeyeceğim dediğimde meğer hamileymişim. Yaş 36. Demem o ki gönlünüzü ferah tutun. Herşeyin vakti zamanı var hayırlısını isteyin. Olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻

Maşallah 🧿 canım çok sevindim 🥲 senin adına çok şükür hamdolsun mucizene kavuşmuşsun Rabbim size bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun evladının inşallah Amin 🤲
Amin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun sağulun güzel dualarınız için Allah kabul eylesin inşallah 🤲🫶🥰

Ay maşallah ya Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🤲🧿🧿🧿 ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun amin inşallah 🤲🤲🥰🥰

Slm kızlar
Uyku tutmadı yine tüm mesajları okudum :) nazli kiz test yaptı mı ? Sonucu söylemedi sanırsam aradım bulamadım. Mayala herkesin sürecini çok güzel takip ediyorsun. Transfer ol valla an ve an yazarım :) bende doktora gidip gitmemekle kararsızım. En azından baksın bu ay kaç folikül var ona göre değerlendiririm diye. Ne diyorsunuz gideyim mi ?

Aleyküm selam 👋 canım hoşgeldin 🤗
Canımsın sen ya çok teşekkür 😍 ederim ee topiği açtıysam listedekileri takip etmek boynumun borcudur birinden haber alamayınca aklım kalıyor inan ki 🫶 nazlıdan henüz ses 😑 çıkmadı büyük ihtimalle negatif çıktı maalesef 🥺
Bence gitmeslisin bir kere muayene hem için rahat eder inşallah bizde senden güzel haberler bekliyoruz dilerim kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun boş kalmasın inşallah 🤲❤️🥹👼

Evet canım ben tedaviye başlamadan önce daha önce yapılmış bütün tahlil ve genetik testlerimi verdim. Otoimmun hastalığım olduğunu ilkte kimyasal 2. Gebeligimde 12. Haftaya kadar serum tedavisi gördüğümü söyledim. Doktorum da bunda da uygulayalim dedi. Ama bu çarşamba serumu aldiktan sonra tekrar alerji gelişirse serumu kesicek bağışıklık için başka bir tedavi uygulayacak
Anladım canım hayrını gör insAllah bakalim yeni tedavi ne olacak nasıl ilerleyecek en doğru tedavi yöntemini uygulayacak kişiye denk getirsin Rabbim hepimizi🤲

Ben stres yapmiyim de kim yapsin
Beni mutlu eden varlığımı (ANNEM)i kaybettim 😭
Aslında benim transferim aylar önce olacaktı son kontrole gitmeden bir gün önce annem vefat etti ve hayatım karardı daha yeni biraz kendime geldim öyle transferi yaptım
Elhamdülillah inançlı biriyim suphesiz RABBIM ne dilerse o olur ama çok zor zamanlar yaşadım çok büyük bir boşluktayım annemin en büyük hayali çocuk sahibi olmamdı ve şimdi inşallah bebeğim oldugunda bile Bi yanım hep eksik olacak çünkü annem yanımda olmayacak 😭😭
Canım basın sağolsun çok üzüldüm rabbim mekanın cennet eylesin 🙏🙏🙏 emin ol senin iyi olduğunda daha rahat uyuyacak bebeğini düşün gök yuzunden annen seni izliyor olacak sen iyi ol ki annen rahat uyusun rabbim sabır versin canım 🙏🙏🙏

IMG_20250415_063102.webp

Back
X