- 20 Haziran 2016
- 5.157
- 9.329
- 198
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.741
Günaydın kuzum. Doktor bana hemen regl olmıyım diye progestan fitil verdi sabah akşam kullan 10 gün sonra bırak regl olursun birkaç gün içinde dedi. Adetin 2. günü gel dedi ama benim progesteron 9 çıktı o yüzden artık rahim transfer için uygunluğunu kaybetmişti. Senin böyle bir problemin yoksa uygunsa o yüzden bi müdahale yapılmamıştır içini ferah tut.Kızlar reglim olmama son 7 gün transfer günü tam beş gün kalıyor sıkıntı olmaz değil mirahim kalınlığı düşmez herhalde zaten transfer öncesi doktorum ultrason yapıp ölçüyor da insan yine hep kafasında soru işaretleri dönüyor
Negatif kuzum kandaCanım kan sonucun ne zaman belli olacak peki önemli olan o orda görene kadar umut var
Senin de belirtilerin varmıs cnm hadı bklm hayırlısıyla bızde bu duyguyu tadarız bebişlerimiz bizimledirİnşallah canım baya belirtin var tutmustur insallah benimde akşamdan beri birden sizi girmeye başladı saniyelik giriyor ama kuvvetli oluyor
Bu kadar embriyonuz varken kesinlikle pgt düşünün, fazladan masraf gibi görünebilir ama inanın belki üç tanesi transfer edilemez gelecek, ama yaptırmazsanız şuan belki transfer edilemez olacak bir embriyoyu size transfer etmiş olacaklar. Düşük yaşamaktansa 1 ay geç transfer olun, kürtaja para vermektense 2 3 embriyoyu pgt ye yollayın derimKızlar günaydın az önce embriyologum aradı. 9 yumurtanın 9'u da döllenmiş
Birini 3. gün (perşembe günü) kesin dondurup kalanını 5. güne (cumartesiye) göndereceklermiş.
Pgt önermiyorum dedi gerek yok dedi ben de bilemedim. Embriyoya zarar vermek istemiyorum dedi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Benim yaşım 27, eşimin 31. Genetik herhangi bir rahatsızlığımız yok
Masraftan değil kuzum ama ne doktorum ne de embriyologum çok sıcak bakmadı. O yüzden kararsız kaldım. Benim düşüncem açıkçası şuydu 5. güne giden en kaliteli embriyoya pgt yaptırmak istiyordum. Zaten transferim 1 ay sonra olacak çok bekleme süresi olmayacak gibiBu kadar embriyonuz varken kesinlikle pgt düşünün, fazladan masraf gibi görünebilir ama inanın belki üç tanesi transfer edilemez gelecek, ama yaptırmazsanız şuan belki transfer edilemez olacak bir embriyoyu size transfer etmiş olacaklar. Düşük yaşamaktansa 1 ay geç transfer olun, kürtaja para vermektense 2 3 embriyoyu pgt ye yollayın derim
Görünüyor maşallah. Ben gördüm çizgiyi. Hayırlı olsun.Ovitrelle yapmış mıydın?Bu sabah ki testim gün gün test yaparım kan için 12 günü beklemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler. Transfer günü hariç 5 günüm
Bende size yaşadığımı anlatayim belki fikir olur. Bizimde genetik bı rahatsizlik yok 33 yaş embriyolarimi ilk 4 tane gönderdik 1 tane sağlam geldi o sağlam transfer edildi ve 7. Haftada düşük oldu. Ama sonra pgt yaptirmadiklarimdan transfer oldu tuttu ve gayet sağlıkliydi bebeğim. Yani hiç belli olmuyor şuan da 39 yaşındayım ama hala eski embriyolar olduğu için doktorum yine gerek görmuyor pgt ye. Tabiki tutmama ihtimali var gecen ay negatifti benimde ama bu ay pozitifKızlar günaydın az önce embriyologum aradı. 9 yumurtanın 9'u da döllenmiş
Birini 3. gün (perşembe günü) kesin dondurup kalanını 5. güne (cumartesiye) göndereceklermiş.
Pgt önermiyorum dedi gerek yok dedi ben de bilemedim. Embriyoya zarar vermek istemiyorum dedi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Benim yaşım 27, eşimin 31. Genetik herhangi bir rahatsızlığımız yok
Yok canm yapılmadıGörünüyor maşallah. Ben gördüm çizgiyi. Hayırlı olsun.Ovitrelle yapmış mıydın?
O zaman kesin var bence :) Bir de erken gebelik testi alıp baksana daha net çıkar diye düşünüyorum.Yok canm yapılmadı
Maddi sıkıntı yoksa hiç aksatmayın o halde. Zaten bekleyecekmişsiniz de bir ay, 2 haftada çıkıyor test. Bana da Dr pgt hiç gerekli değil demişti.. ayrıca en kalitelisi konulmuştu. Siz bakmayın o kalite genetik kaliteyi göstermez, gücünüzün yettiğini göndermeniz sizin açınızdan yararlı çünkü , belki tutunamaycacak belki tutacak bir evladınız olunca bir kaç seneye kardeş düşüneceksinizMasraftan değil kuzum ama ne doktorum ne de embriyologum çok sıcak bakmadı. O yüzden kararsız kaldım. Benim düşüncem açıkçası şuydu 5. güne giden en kaliteli embriyoya pgt yaptırmak istiyordum. Zaten transferim 1 ay sonra olacak çok bekleme süresi olmayacak gibi
Pgt li embriyo 7. Haftada neden düşük oldu sebebi araştırıldı mı O zaman? Çünkü oradaki düşük genetik sebepli değil başka sebeplerden deniyor.Bende size yaşadığımı anlatayim belki fikir olur. Bizimde genetik bı rahatsizlik yok 33 yaş embriyolarimi ilk 4 tane gönderdik 1 tane sağlam geldi o sağlam transfer edildi ve 7. Haftada düşük oldu. Ama sonra pgt yaptirmadiklarimdan transfer oldu tuttu ve gayet sağlıkliydi bebeğim. Yani hiç belli olmuyor şuan da 39 yaşındayım ama hala eski embriyolar olduğu için doktorum yine gerek görmuyor pgt ye. Tabiki tutmama ihtimali var gecen ay negatifti benimde ama bu ay pozitiffakat pgtlinin de bir garantisi malesef yok ama doktorum eğer bu yaşında(39) yeniden opu yapsaydim pgtsiz transfer yapmazdım da dedi
Genelde regliden itibaren 18 19 20. Günler transfer yapılıyor diye biliyorum. İlk defa böyle duyuyorum.. regli döngünüz mu farkli. doktor uygun gördüğse sıkıntı olmaz canım gönlünü ferah tutKızlar reglim olmama son 7 gün transfer günü tam beş gün kalıyor sıkıntı olmaz değil mirahim kalınlığı düşmez herhalde zaten transfer öncesi doktorum ultrason yapıp ölçüyor da insan yine hep kafasında soru işaretleri dönüyor
Maşallah öncelikle canımKızlar günaydın az önce embriyologum aradı. 9 yumurtanın 9'u da döllenmiş
Evet ondan dedım bugun kan vereyım ortapede öğle giderimİşte akacak kan damarda durmaz derler ya o hesapbununla atlatmış ol çok şükür diyelim bebiş seninle ya gerisine yavaş yavaş şifa verir yüce Rabbim ortopedi röntgen isterse tüp bebek durumunu söyle mutlaka
Canım hayırlı uğurlu olsun, her seferinde pgtli diye detay veriyorsun ya beni benden alıyorGunaydın kızlar kan verdım şimdi , bugun 8 cı gunum 5 cı gun pgtlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?