Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun baya sıkıntılar atlatmışsın dilerim sonunda mucizene kavuşursun inşallah bu yaşadıklarını hatırlamazsın bile dilerim embriyoların Altın embriyondur inşallah annesine gelince sıkı sıkı tutunsunlar inşallah Amin Ecmain inşallah

Kızlar bu serum ya da kapsul yani transfer sonrasi tutunmasi için kullandığınız bu takviyeleri doktorunuz mu verdi benimki hiçbir şey vermedi
Evet canım ben tedaviye başlamadan önce daha önce yapılmış bütün tahlil ve genetik testlerimi verdim. Otoimmun hastalığım olduğunu ilkte kimyasal 2. Gebeligimde 12. Haftaya kadar serum tedavisi gördüğümü söyledim. Doktorum da bunda da uygulayalim dedi. Ama bu çarşamba serumu aldiktan sonra tekrar alerji gelişirse serumu kesicek bağışıklık için başka bir tedavi uygulayacak

ben hakediyom ya valla ama suçumu kabul ettim o yüzden bence zararın neresinden dönersem kar
Şaka yapıyorum kuzum öyle şey olur mu ? Rabbim kimine de bizim gibi böyle zor bir yoldan ama sonucu harika şeyler yaşatır inşallah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin

Yok sadece yuruye bılsrm doktora gıdıryım ortapede bakalım , ya 2-3 gune duzelıyorun ne bılıyım yatak odadı yuksrda ya yerım olmadan uyamıyorum bılemezskı hıc kaymarım şu ana kadar
İşte akacak kan damarda durmaz derler ya o hesap bununla atlatmış ol çok şükür diyelim bebiş seninle ya gerisine yavaş yavaş şifa verir yüce Rabbim ortopedi röntgen isterse tüp bebek durumunu söyle mutlaka

İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Biz 1 sene doğal yolla denedik fakat olmayınca yaşımız da ilerlemeden ihtiyari tüp bebek yapalım dedik fakat test sonuçlarımızı görünce baya tüp bebek vakası olduğumuzu öğrendik. En son opu dan sonra doktor sizde 3 tane de polip var ameliyat olmanız gerekiyo transferden önce diyince eşimle birbirimize bakıp istemsiz gülmeye başladık sinirlerimiz bozuldu. İğneler vs. Hiçbiri zor değildi fakat bu süreçte en çok zamanda zorlandım. Zaman geçmiyo adeta her gün 1 hafta gibi transferden sonra kendimi hiç düşünemiyorum.. sizlerin dualarına dahil olmak için ben de aranıza katılmak istedim. Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre versin

Amin canım benim dilerim bu yaşadıkların bebeğin gelişiyle son bulsun inşallah transfer ne zaman planlanıyor çift mi olacaksın tek mi inşallah

Canim sizin ordakiler farkli ilerliyor hiç bilmiyorum ama doktorlar şimdiye kadar güzel ilerledi vardir bi bildikleri sen relaks ol kendini doktorlara birak ohhhh misss

Amin canım benim dilerim bu yaşadıkların bebeğin gelişiyle son bulsun inşallah transfer ne zaman planlanıyor çift mi olacaksın tek mi inşallah
3. Günde donduruldu embriyolarım 2 tane sadece iyi kalite var. Doktorum ısrarla 5. Güne geliştirip öyle transfer etmek istiyo eğer gelirlerse ikisi de 2 embriyo tranfer edilecek. Yarın polip ameliyatım var rahmimin durumuna göre doktor yarın karar vericek. Ama tahmini bir sonraki adetimden sonra olacağı yönünde. Şuan ilk duam ikisinin de 5. Güne gelmesi. Çünkü ben o 2 embriyoyu bebeğim falan diye anıp benimsedim

Canim sizin ordakiler farkli ilerliyor hiç bilmiyorum ama doktorlar şimdiye kadar güzel ilerledi vardir bi bildikleri sen relaks ol kendini doktorlara birak ohhhh misss

Amin canom benim inşallah önce Allah’a sonra doktorlara güveniyorum mucizem tutunursa zaten regl olmam ya inşallah Amin

Hımm neden ısrar ediyor belki sende can bulacaklar bu doktorlar niye böyle yapıyor
Amin dilerim ikisi de savaşır 5. Güne ulaşırlar inşallah sen gönlünü ferah tut Rabbim sürecini hayırlı kılsın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…