- 26 Nisan 2024
- 267
- 222
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.701
yok değilim, mühendisimHay allahım yarabbim
Canım benim nasibimiz böyleymiş ne diyeceksin dediğin gibi başa gelmeden bilmiyorsun
Canım öğretmenmisin yoksa
Merhaba. Ben yeni üye oldum 32 yaşındayım ve ilk denemem. Olmaması gereken her şeyin olduğu bir süreç yaşıyorum bu da beni çok üzdü. Pozitif olmaya devam ediyorum. Kısaca özetlemem gerekirse yumurtalık kisti ameliyatım sonucu yumurta rezervim çok az, sol tüpüm tıkalı, 6 tane miyomum var ve rahmimde 3 tane polip var. Eşimin ise ileri hareketli spermi %0, morfoloji de %0 çıktı. Bunların hepsini tüp bebek aşamasında farklı günlerde öğrendim, her öğrendiğim olumsuzluk karşısında ayrı ayrı üzüldüm. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi oluyorum. 30 Mart’da opu oldum. 8 yumurtam toplandı, 6 tanesi döllendi. 2 tane iyi kalite, 4 tane de orta kalite 3. Gün embriyom var. Donduruldular fakat transferden 2 gün önce çözüp 5. güne tamamlayıp transfer etme konusunda aşırı ısrarcı Bülent Hoca. Eğer 5. Güne kadar gelirse 2 kaliteli embriyom transfer edilecek. Yarın sabah da polip ameliyatı olacağım. Umarım bir daha sorun çıkmadan hayırlı sonuçlarla tamamlarım bu süreciHergün düzenli bu başlığı takip ediyorum. Ben de dahil olmak istedim
ben hakediyom ya valla ama suçumu kabul ettim o yüzden bence zararın neresinden dönersem karKiz tövbe estağfurullah bu kadar yüklenme bacım kendinemerak etme biz yükleniriz ama sende haketmişsin bu kadar da büyük konuşulmaz ki bizim burda ne sucumuz var şimdi
yok değilim, mühendisim
Evet canım ben tedaviye başlamadan önce daha önce yapılmış bütün tahlil ve genetik testlerimi verdim. Otoimmun hastalığım olduğunu ilkte kimyasal 2. Gebeligimde 12. Haftaya kadar serum tedavisi gördüğümü söyledim. Doktorum da bunda da uygulayalim dedi. Ama bu çarşamba serumu aldiktan sonra tekrar alerji gelişirse serumu kesicek bağışıklık için başka bir tedavi uygulayacakKızlar bu serum ya da kapsul yani transfer sonrasi tutunmasi için kullandığınız bu takviyeleri doktorunuz mu verdi benimki hiçbir şey vermedi
Şaka yapıyorum kuzum öyle şey olur mu ? Rabbim kimine de bizim gibi böyle zor bir yoldan ama sonucu harika şeyler yaşatırben hakediyom ya valla ama suçumu kabul ettim o yüzden bence zararın neresinden dönersem kar
İşte akacak kan damarda durmaz derler ya o hesapYok sadece yuruye bılsrm doktora gıdıryım ortapede bakalım , ya 2-3 gune duzelıyorun ne bılıyım yatak odadı yuksrda ya yerım olmadan uyamıyorum bılemezskı hıc kaymarım şu ana kadar
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Biz 1 sene doğal yolla denedik fakat olmayınca yaşımız da ilerlemeden ihtiyari tüp bebek yapalım dedik fakat test sonuçlarımızı görünce baya tüp bebek vakası olduğumuzu öğrendik. En son opu dan sonra doktor sizde 3 tane de polip var ameliyat olmanız gerekiyo transferden önce diyince eşimle birbirimize bakıp istemsiz gülmeye başladık sinirlerimiz bozuldu. İğneler vs. Hiçbiri zor değildi fakat bu süreçte en çok zamanda zorlandım. Zaman geçmiyo adeta her gün 1 hafta gibiMerhaba canım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun baya sıkıntılar atlatmışsın dilerim sonunda mucizene kavuşursun inşallah bu yaşadıklarını hatırlamazsın biledilerim embriyoların Altın embriyondur inşallah annesine gelince sıkı sıkı tutunsunlar inşallah Amin Ecmain inşallah
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz. Biz 1 sene doğal yolla denedik fakat olmayınca yaşımız da ilerlemeden ihtiyari tüp bebek yapalım dedik fakat test sonuçlarımızı görünce baya tüp bebek vakası olduğumuzu öğrendik. En son opu dan sonra doktor sizde 3 tane de polip var ameliyat olmanız gerekiyo transferden önce diyince eşimle birbirimize bakıp istemsiz gülmeye başladık sinirlerimiz bozuldu. İğneler vs. Hiçbiri zor değildi fakat bu süreçte en çok zamanda zorlandım. Zaman geçmiyo adeta her gün 1 hafta gibitransferden sonra kendimi hiç düşünemiyorum.. sizlerin dualarına dahil olmak için ben de aranıza katılmak istedim. Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre versin
Canim ben doktorum transfer günü hariç sayiyoruz dedi. Mesela ben çarşamba günü transfer oldum persembe 1. Gün diye sayiyorumTransfer günümüzü sayıyoruz dimi kızlar , 12 Nisandı benim transferim yani şu anda transferimin 3. günü dimi
Canim sizin ordakiler farkli ilerliyor hiç bilmiyorum ama doktorlar şimdiye kadar güzel ilerledi vardir bi bildikleri sen relaks ol kendini doktorlara birak ohhhh misssKızlar reglim olmama son 7 gün transfer günü tam beş gün kalıyor sıkıntı olmaz değil mirahim kalınlığı düşmez herhalde zaten transfer öncesi doktorum ultrason yapıp ölçüyor da insan yine hep kafasında soru işaretleri dönüyor
3. Günde donduruldu embriyolarım 2 tane sadece iyi kalite var. Doktorum ısrarla 5. Güne geliştirip öyle transfer etmek istiyo eğer gelirlerse ikisi de 2 embriyo tranfer edilecek. Yarın polip ameliyatım var rahmimin durumuna göre doktor yarın karar vericek. Ama tahmini bir sonraki adetimden sonra olacağı yönünde. Şuan ilk duam ikisinin de 5. Güne gelmesi. Çünkü ben o 2 embriyoyu bebeğim falan diye anıp benimsedimAmin canım benim dilerim bu yaşadıkların bebeğin gelişiyle son bulsun inşallah transfer ne zaman planlanıyor çift mi olacaksın tek mi inşallah
Canim sizin ordakiler farkli ilerliyor hiç bilmiyorum ama doktorlar şimdiye kadar güzel ilerledi vardir bi bildikleri sen relaks ol kendini doktorlara birak ohhhh misss
3. Günde donduruldu embriyolarım 2 tane sadece iyi kalite var. Doktorum ısrarla 5. Güne geliştirip öyle transfer etmek istiyo eğer gelirlerse ikisi de 2 embriyo tranfer edilecek. Yarın polip ameliyatım var rahmimin durumuna göre doktor yarın karar vericek. Ama tahmini bir sonraki adetimden sonra olacağı yönünde. Şuan ilk duam ikisinin de 5. Güne gelmesi. Çünkü ben o 2 embriyoyu bebeğim falan diye anıp benimsedim
Amin canım hepimizin süreci hayırlı olsunHımmneden ısrar ediyor belki sende can bulacaklar bu doktorlar niye böyle yapıyor
Amin dilerim ikisi de savaşır 5. Güne ulaşırlar inşallah sen gönlünü ferah tut Rabbim sürecini hayırlı kılsın inşallah Amin
Haaaa buNihat hoca dediği chatpat mı neydi dilimde dönmüyor
Evet ya buraya giremedigimde kankamla dertlesiyorumdurAy gülmekten yıkıldım Sepide daha çok bize icatlar çıkartır
Evet ya buraya giremedigimde kankamla dertlesiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?