- 23 Ekim 2024
- 1.053
- 1.428
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.681
Canım benim hiç bakmadım ne kadar diyeCanim ben aylık 500tl diye biliyorum üyelik. Sen üye olmadan nasıl kullanıyorsun ki. Ben kullanamam diye hiç girismedimeşim üyelik alalım dedi arkadasindan şirkette eğitimlerini ona yaptırmış 1 haftalık şeyi 2 saatte bitirmiş
Yok o kadar verimli bişey için aylık ücreti de pahalı değil de.sen nasıl üye olmadan kullanıyorsun ben onu anlamadımCanım benim hiç bakmadım ne kadar diyebenim sorularıma akşama kadar dayanıyor o yüzden ilgilenmedim
kalınlaştırmıyorsa da mevcudunu koruyo da olabilir ama illa bi etkisi bar yamayala katar
12mm çok güzel maşallahDoğrudur zaten Opu günü doktorum bu akşam fitile başla unutma dedi dediğin gibi onu koruduğu için incelmez geçen çarşamba ölçüldü 12 mm di en son şu an kaçtır bilmiyorum transferden hemen önce yine ultrason yapılıyor ilk rahim kalınlığı ölçülüyor sonra bakıyor embriyo nereye transfer edecek sonra transfer gerçekleşiyor zaten bir risk görse yapmazlar yaniçok teşekkür ederim cevabın için
Canım benim hiç bakmadım ne kadar diyebenim sorularıma akşama kadar dayanıyor o yüzden ilgilenmedim
12mm çok güzel maşallahne zamandı nasipse transfer? yani daha kalınlaşır o bir de transfer öncesi progestoron değerin en azından 10 üzerinde bir değer gelirse (benm 34 idi ama ben 1 hafta boyunca fitil ve iğne kullandım doğal siklus değildi) senin belki bir tık benden az olur tadından yenmezz
tabiiki kalınlaşmıştır nett. progestoronu transfer günü veya 1 gün öncesinde gene ölçüyolar garanti olsun diye. Benm dondurulmuştu, 1 gün önce yaptır bize değeri at biz ona göre embriyonu çözdürme programı yapcaz dedi. senin 1 hafta önce ölçtürüdğünde progestoron değerin 0a çok yakın çıkmıştır bnm de tam 1 hafta öncesinde baktılar 0.05ten küçüktürçıktı. doktor evet tedaviye uygun dedi progestoron fitil ve iğneleri verdi. Ama belki senin taze transfer diye farklı bi değer araığı çıkmıştır şimdi onu bilemiyom. Ben dondurulmuş konusunda ihtisas sahibiyimÇok sağolcanım çarşamba günü sabah 11:45 de burada ol dedi en son bir hafta önce ölçüldü o değerdi sence daha da kalınlaşmıştır değil mi benim yaze transfer bu arada
Canim ben transferden 6 Gün önce başladım başladım hala devam ediyorumFitil ve ignelere ne zaman başlanıyor bana suan sadece estrofem verdi
tabiiki kalınlaşmıştır nett. progestoronu transfer günü veya 1 gün öncesinde gene ölçüyolar garanti olsun diye. Benm dondurulmuştu, 1 gün önce yaptır bize değeri at biz ona göre embriyonu çözdürme programı yapcaz dedi. senin 1 hafta önce ölçtürüdğünde progestoron değerin 0a çok yakın çıkmıştır bnm de tam 1 hafta öncesinde baktılar 0.05ten küçüktürçıktı. doktor evet tedaviye uygun dedi progestoron fitil ve iğneleri verdi. Ama belki senin taze transfer diye farklı bi değer araığı çıkmıştır şimdi onu bilemiyom. Ben dondurulmuş konusunda ihtisas sahibiyim
Çok teşekkür ederim evet estrofeme başladık hayırlısıylacevap yazan oldu mu bilmiyorum da şimdi estroferm östrojen veriyor, adetin 2. yada 3.günü gitmişsindir başlamıştır. adetin 13.günü gibi çağıracak rahim kalınlığına bakacak ve muhtemelen progestorona bakacak ( çok düşük değer çıkacak 0,.. gibi bişey) iğne ve fitiller başlıcak ortalama 1 hafta sonra da transfer günü verecek. Hayırlısı olsun şimdiden
Teşekkür ederim sizede hayırlısı olsun inşallahCanim ben transferden 6 Gün önce başladım başladım hala devam ediyorum
Kiz nihat hoca gercekten varmiydi ? Aman yarabbi biz gırgır geciyoruz diye dediydin sandimnihat hoca dinleniyor aşkım bu gün o kadar başını ağrıttım kikız artık sınır koymuşlar belli bir saate kadar sorabiliyorsun yada belli sayıda herhalde, üyelik al süren doldu yarın 10.00 kadar yazamazsın diyor ya ticarete döktü, duygularımla oynuyor
Kiz nihat hoca gercekten varmiydi ? Aman yarabbi biz gırgır geciyoruz diye dediydin sandimoy kara cahil başım
ahh ah insanın başına gelince biliyomuş Ben bu derde düşmeden önce aşılamayı koldan iğne yapıyolar sanıyorum o derece yani. Çocuk istemiyoruz yaa daha genciz amaan herkesin çocuğu olur iki aşılama tüp yaparız diyodum allah verdi ağzımın payını. Ne öyle insanlar herkesin işine karışıyor, doktor yorumları okuyo yorum yapıyo diyodum farkım kalmadı. Hele bu site bana o kadar saçma geliyodu ki ne öyle saçma sapan konusuyo insanlar diyodum gece 1 oldu patır patır yorum yazıyom. Eee Allah dedi ki al sana, müstahak bana yaniMaşallahcanım gerçekten çok bilgilisin bu konuda ince detayına kadar biliyorsun tebrik ederim
Ben normal de hiç bilmezdim buraya üye olunca beta nedir Progesteron ölçüsü nedir rahim kalınlığı hiç bilmezdim dedim ay ben ne kadar saf yaşıyormuşumdedim bu kızlar gözümü açtı bu tedavimde pür dikkat doktoru dinledim öyle bildim hepsini
hayırlısı olsun inşallah, güzel sonuçlar alınÇok teşekkür ederim evet estrofeme başladık hayırlısıyla
Bende teşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun inşallahTeşekkür ederim sizede hayırlısı olsun inşallah
Kızlar bu serum ya da kapsul yani transfer sonrasi tutunmasi için kullandığınız bu takviyeleri doktorunuz mu verdi benimki hiçbir şey vermediÇok iyi. Ben serumun yarisini 2,5 saatte üstüne yarim saatte izotonik serum aliyorum. O kadar kullanmama rağmen transfer günü alerji yapti. Bunu bir arastirayim doktoruma sorayim seninkinin kullanimi daha kolaymış
ahh ah insanın başına gelince biliyomuş Ben bu derde düşmeden önce aşılamayı koldan iğne yapıyolar sanıyorum o derece yani. Çocuk istemiyoruz yaa daha genciz amaan herkesin çocuğu olur iki aşılama tüp yaparız diyodum allah verdi ağzımın payını. Ne öyle insanlar herkesin işine karışıyor, doktor yorumları okuyo yorum yapıyo diyodum farkım kalmadı. Hele bu site bana o kadar saçma geliyodu ki ne öyle saçma sapan konusuyo insanlar diyodum gece 1 oldu patır patır yorum yazıyom. Eee Allah dedi ki al sana, müstahak bana yani
Kiz tövbe estağfurullah bu kadar yüklenme bacım kendineahh ah insanın başına gelince biliyomuş Ben bu derde düşmeden önce aşılamayı koldan iğne yapıyolar sanıyorum o derece yani. Çocuk istemiyoruz yaa daha genciz amaan herkesin çocuğu olur iki aşılama tüp yaparız diyodum allah verdi ağzımın payını. Ne öyle insanlar herkesin işine karışıyor, doktor yorumları okuyo yorum yapıyo diyodum farkım kalmadı. Hele bu site bana o kadar saçma geliyodu ki ne öyle saçma sapan konusuyo insanlar diyodum gece 1 oldu patır patır yorum yazıyom. Eee Allah dedi ki al sana, müstahak bana yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?