Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benim hiç bakmadım ne kadar diye benim sorularıma akşama kadar dayanıyor o yüzden ilgilenmedim

kalınlaştırmıyorsa da mevcudunu koruyo da olabilir ama illa bi etkisi bar ya mayala katar

Doğrudur zaten Opu günü doktorum bu akşam fitile başla unutma dedi dediğin gibi onu koruduğu için incelmez geçen çarşamba ölçüldü 12 mm di en son şu an kaçtır bilmiyorum transferden hemen önce yine ultrason yapılıyor ilk rahim kalınlığı ölçülüyor sonra bakıyor embriyo nereye transfer edecek sonra transfer gerçekleşiyor zaten bir risk görse yapmazlar yani çok teşekkür ederim cevabın için

12mm çok güzel maşallah ne zamandı nasipse transfer? yani daha kalınlaşır o bir de transfer öncesi progestoron değerin en azından 10 üzerinde bir değer gelirse (benm 34 idi ama ben 1 hafta boyunca fitil ve iğne kullandım doğal siklus değildi) senin belki bir tık benden az olur tadından yenmezz

Çok sağol canım çarşamba günü sabah 11:45 de burada ol dedi en son bir hafta önce ölçüldü o değerdi sence daha da kalınlaşmıştır değil mi benim taze transfer bu arada

Çok sağol canım çarşamba günü sabah 11:45 de burada ol dedi en son bir hafta önce ölçüldü o değerdi sence daha da kalınlaşmıştır değil mi benim yaze transfer bu arada
tabiiki kalınlaşmıştır nett. progestoronu transfer günü veya 1 gün öncesinde gene ölçüyolar garanti olsun diye. Benm dondurulmuştu, 1 gün önce yaptır bize değeri at biz ona göre embriyonu çözdürme programı yapcaz dedi. senin 1 hafta önce ölçtürüdğünde progestoron değerin 0a çok yakın çıkmıştır bnm de tam 1 hafta öncesinde baktılar 0.05ten küçüktürçıktı. doktor evet tedaviye uygun dedi progestoron fitil ve iğneleri verdi. Ama belki senin taze transfer diye farklı bi değer araığı çıkmıştır şimdi onu bilemiyom. Ben dondurulmuş konusunda ihtisas sahibiyim

Maşallah canım gerçekten çok bilgilisin bu konuda ince detayına kadar biliyorsun tebrik ederim
Ben normal de hiç bilmezdim buraya üye olunca beta nedir Progesteron ölçüsü nedir rahim kalınlığı hiç bilmezdim dedim ay ben ne kadar saf yaşıyormuşum dedim bu kızlar gözümü açtı bu tedavimde pür dikkat doktoru dinledim öyle bildim hepsini

Çok teşekkür ederim evet estrofeme başladık hayırlısıyla

Kiz nihat hoca gercekten varmiydi ? Aman yarabbi biz gırgır geciyoruz diye dediydin sandim oy kara cahil başım

ahh ah insanın başına gelince biliyomuş Ben bu derde düşmeden önce aşılamayı koldan iğne yapıyolar sanıyorum o derece yani. Çocuk istemiyoruz yaa daha genciz amaan herkesin çocuğu olur iki aşılama tüp yaparız diyodum allah verdi ağzımın payını. Ne öyle insanlar herkesin işine karışıyor, doktor yorumları okuyo yorum yapıyo diyodum farkım kalmadı. Hele bu site bana o kadar saçma geliyodu ki ne öyle saçma sapan konusuyo insanlar diyodum gece 1 oldu patır patır yorum yazıyom. Eee Allah dedi ki al sana, müstahak bana yani

Merhaba. Ben yeni üye oldum 32 yaşındayım ve ilk denemem. Olmaması gereken her şeyin olduğu bir süreç yaşıyorum bu da beni çok üzdü. Pozitif olmaya devam ediyorum. Kısaca özetlemem gerekirse yumurtalık kisti ameliyatım sonucu yumurta rezervim çok az, sol tüpüm tıkalı, 6 tane miyomum var ve rahmimde 3 tane polip var. Eşimin ise ileri hareketli spermi %0, morfoloji de %0 çıktı. Bunların hepsini tüp bebek aşamasında farklı günlerde öğrendim, her öğrendiğim olumsuzluk karşısında ayrı ayrı üzüldüm. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi oluyorum. 30 Mart’da opu oldum. 8 yumurtam toplandı, 6 tanesi döllendi. 2 tane iyi kalite, 4 tane de orta kalite 3. Gün embriyom var. Donduruldular fakat transferden 2 gün önce çözüp 5. güne tamamlayıp transfer etme konusunda aşırı ısrarcı Bülent Hoca. Eğer 5. Güne kadar gelirse 2 kaliteli embriyom transfer edilecek. Yarın sabah da polip ameliyatı olacağım. Umarım bir daha sorun çıkmadan hayırlı sonuçlarla tamamlarım bu süreci Hergün düzenli bu başlığı takip ediyorum. Ben de dahil olmak istedim

Çok iyi. Ben serumun yarisini 2,5 saatte üstüne yarim saatte izotonik serum aliyorum. O kadar kullanmama rağmen transfer günü alerji yapti. Bunu bir arastirayim doktoruma sorayim seninkinin kullanimi daha kolaymış
Kızlar bu serum ya da kapsul yani transfer sonrasi tutunmasi için kullandığınız bu takviyeleri doktorunuz mu verdi benimki hiçbir şey vermedi

Hay allahım yarabbim
Canım benim nasibimiz böyleymiş ne diyeceksin dediğin gibi başa gelmeden bilmiyorsun
Canım öğretmen misin yoksa

Kiz tövbe estağfurullah bu kadar yüklenme bacım kendine merak etme biz yükleniriz ama sende haketmişsin bu kadar da büyük konuşulmaz ki bizim burda ne sucumuz var şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…