Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Fitil ve ignelere ne zaman başlanıyor bana suan sadece estrofem verdi
cevap yazan oldu mu bilmiyorum da şimdi estroferm östrojen veriyor, adetin 2. yada 3.günü gitmişsindir başlamıştır. adetin 13.günü gibi çağıracak rahim kalınlığına bakacak ve muhtemelen progestorona bakacak ( çok düşük değer çıkacak 0,.. gibi bişey) iğne ve fitiller başlıcak ortalama 1 hafta sonra da transfer günü verecek. Hayırlısı olsun şimdiden

sana doğal rahim hazırlığı mı yapıyordu? progestan iğne veya fitil kullanıyon mu

Mart ve Nisan ayında keramet var
Bu iki ay hiç bitmedi gibi, benim transfer 1 Mart olunca erken başlamış oldum. Hala her gün başlığı okuyorum, bir sürü kişiyi geldi geçti hala yeni kişiler geliyor artık takip edemiyorum ve Nisan’ın bitmesine daha iki hafta var. İnşallah kalan bu haftalar bol pozitifli olur

Amin Amin inşallah az kaldı son transferler Nisan ayının Mayıstan sorumlu değilim artık benden çıkıyor

Bana çok iyi geleceğini biliyorum onun için Bi an önce olsun istiyorum zaten

Ahhh ne güzel pozitif haber almışsınız, sağlıkla kavuşun bebeğinize bize de bol bol dua edin

Canım bende nar suyu duymuştum geçen aydı transferim suyunu içmedim ama bol nar yedim son narlari suyunu iç istersen
Ben de exotic markasının nar suyunu almıştım dün, 19’unda kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak. Her gün ya da 2 günde bir tane içmeye dikkat edelim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…