- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.661
Nar suyunu duymuştum bende başlayacağımRahim kalınlaşması için beslenmenizde dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı?
Seni mi kıracağız canım benim say gitsin ya sanki ne olucak ben sayıyordum vallahi hiç uğraşamam
Allah razı olsun kafam da onaylamıştım yanıma da destekçi buldum okeyim bugün 3. günüm
Tabi ki seninki de sayarız merak etmeNormalde o gün de sayılması lazım yani kim bunu çıkardı bilmiyorumbunda da sayarım bir gün bir gündür
cevap yazan oldu mu bilmiyorum da şimdi estroferm östrojen veriyor, adetin 2. yada 3.günü gitmişsindir başlamıştır. adetin 13.günü gibi çağıracak rahim kalınlığına bakacak ve muhtemelen progestorona bakacak ( çok düşük değer çıkacak 0,.. gibi bişey) iğne ve fitiller başlıcak ortalama 1 hafta sonra da transfer günü verecek. Hayırlısı olsun şimdidenFitil ve ignelere ne zaman başlanıyor bana suan sadece estrofem verdi
bu ay çok tüp bebek yaptı
sana doğal rahim hazırlığı mı yapıyordu? progestan iğne veya fitil kullanıyon muKızlar reglim olmama son 7 gün transfer günü tam beş gün kalıyor sıkıntı olmaz değil mirahim kalınlığı düşmez herhalde zaten transfer öncesi doktorum ultrason yapıp ölçüyor da insan yine hep kafasında soru işaretleri dönüyor
sana doğal rahim hazırlığı mı yapıyordu? progestan iğne veya fitil kullanıyon mu
Bu iki ay hiç bitmedi gibi, benim transfer 1 Mart olunca erken başlamış oldum. Hala her gün başlığı okuyorum, bir sürü kişiyi geldi geçti hala yeni kişiler geliyor artık takip edemiyorumMart ve Nisan ayında keramet var
Bu iki ay hiç bitmedi gibi, benim transfer 1 Mart olunca erken başlamış oldum. Hala her gün başlığı okuyorum, bir sürü kişiyi geldi geçti hala yeni kişiler geliyor artık takip edemiyorumve Nisan’ın bitmesine daha iki hafta var. İnşallah kalan bu haftalar bol pozitifli olur
Bana çok iyi geleceğini biliyorum onun için Bi an önce olsun istiyorum zatenSenden de Allah razı olsun canım benim Rabbim bir şekilde dayanma gücü veriyor. Bence bu sana rabbimin bir lütfü kendini toparlaman icin sana gönderiyordur belki bebişibiliyorum anne acısı çok zor ama lutfen birazcık toparlan ve bebeğine seninle aile olabilmesi için bir şans ver eminim sana çok iyi gelecek
Ahhh ne güzel pozitif haber almışsınız, sağlıkla kavuşun bebeğinize bize de bol bol dua edinBu iki ay hiç bitmedi gibi, benim transfer 1 Mart olunca erken başlamış oldum. Hala her gün başlığı okuyorum, bir sürü kişiyi geldi geçti hala yeni kişiler geliyor artık takip edemiyorumve Nisan’ın bitmesine daha iki hafta var. İnşallah kalan bu haftalar bol pozitifli olur
Ayy ben günün dozunu ghibli ile bitirdim ya yarın bi atayım hemenEvet evet bana embriyonun resmini vermişti mikroskop altında olan dr, attım hemen yazdı blast olmuş o olmuş bu olmuş şu kalite diye çok akıllı kız, isim koyacam ona, chat gpt demek küçümsemek olur
Canım bende nar suyu duymuştum geçen aydı transferim suyunu içmedim ama bol nar yedimRahim kalınlaşması için beslenmenizde dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı?
Transfer zamanında embriyoları aktarırken hep bu duayı okudumEki Görüntüle 3576654
Transfere gidecek arkadaşlar bol bol bunu okuyalım yer gök duaüstüne dualarımızı eksik etmeyelim inşallah
Ben de exotic markasının nar suyunu almıştım dün, 19’unda kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak. Her gün ya da 2 günde bir tane içmeye dikkat edelim o zaman.Canım bende nar suyu duymuştum geçen aydı transferim suyunu içmedim ama bol nar yedimson narlari suyunu iç istersen
zaten progestoron rahimi kalınlarştırıyor sanki o yüzden onları kullandıkca adet görmüyoz sanki. İncelmez rahim diye tahmin ediyorumEvet canım doğal transfer Progesteron vajinal fitil kullanıyorum
Dene bakalım bişey kaybetmezsin, ama transferden sonra bırak içmeyiBen de exotic markasının nar suyunu almıştım dün, 19’unda kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak. Her gün ya da 2 günde bir tane içmeye dikkat edelim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?