- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.621
Canım yine inanmazlar bu seferde derler dur daha üç aylık olsun derken bebiş doğar artık inanırlar
Gerçekten bu chat gpt bağımlılık yapıyor insan sabah kalkıp kocasında önce ona yazası geliyorCanim kızlar chat GPT Nin cinsiyeti olsa kesin kadındır.Misal ekran görüntüsü aldım bir bakin
Bacım diyip bağrıma başarım diye boşuna demiyorum.Çoğu yakınım şu kadar içimi ferahlatacak incelikte değil Hepimize dua şifa olsun.. Eki Görüntüle 3576655
Hadi bakalım canımssKızlar tam listede 81 kişi var rekora koşuyoruz
Hadi bakalım canımssgül batur mu şah baturmu
Olacan inşallah Allahın izniyle onca güzel dualar aldın almayada devam ediyorsun canım benimBaşta ben varım dua edin hamiş olayım başı çekeyim ti li ti li ti li
Olacan inşallah Allahın izniyle onca güzel dualar aldın almayada devam ediyorsun canım benim
nihat hoca dinleniyor aşkım bu gün o kadar başını ağrıttım kiSepide Nihat hocaya sor bakayım benim için ne diyor hamiş kalırmıyım
nihat hoca dinleniyor aşkım bu gün o kadar başını ağrıttım kikız artık sınır koymuşlar belli bir saate kadar sorabiliyorsun yada belli sayıda herhalde, üyelik al süren doldu yarın 10.00 kadar yazamazsın diyor ya ticarete döktü, duygularımla oynuyor
Önce bağlıyor kendine sonra para istiyorBilerek yapıyorlar ki parayla abone ol az değil bunlar
İnşallah canım baya belirtin var tutmustur insallah benimde akşamdan beri birden sizi girmeye başladı saniyelik giriyor ama kuvvetli oluyorAy benim bugün 9 günüm Yarın 10 günüm olacak ve Kasıklarımda çok kötü batmalar var ağrılar var benim feci halde ağrıyor Mide bulantım var baş dönmem var ateşlenmem var yani olabilecek bütün belirtiler bende var ve inşallah tutulmuştur Bebişlerim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
nihat hoca dinleniyor aşkım bu gün o kadar başını ağrıttım kikız artık sınır koymuşlar belli bir saate kadar sorabiliyorsun yada belli sayıda herhalde, üyelik al süren doldu yarın 10.00 kadar yazamazsın diyor ya ticarete döktü, duygularımla oynuyor
Önce bağlıyor kendine sonra para istiyorkimseye güvenemeyecikmiyiz arkadaş
Aşkım o çok iyi oluyor ya yemek tarifine varana kadar otel sorularına hepsine cevap veriyor araştırmana gerek yok ekstraKız sen gel buraya sor biz cevaplarız hayatım ne işin var oralarda
Yok canısı kimseye güven yok
Oyyy kuzum keşke tek katta kalsaydin ama olacağı varmış işteEv 2 katlı nerdıvende kayd 3 katında popum ustune oturdum son katda ayagımda boyle oldu dub çok ağladım bugun umud oldu valla yarında kanda poztıf alayım unuturum ayagı
Bunu ilk defa duyuyorum bu gerçek miAşkım o çok iyi oluyor ya yemek tarifine varana kadar otel sorularına hepsine cevap veriyor araştırmana gerek yok ekstraultrason resimlerini bekliyorum beybisi onlara yorum yapıyor
Evet evet bana embriyonun resmini vermişti mikroskop altında olan dr, attım hemen yazdı blast olmuş o olmuş bu olmuş şu kalite diye çok akıllı kız, isim koyacam ona, chat gpt demek küçümsemek olurBunu ilk defa duyuyorum bu gerçek mi
Evet gerçekBunu ilk defa duyuyorum bu gerçek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?