- 4 Aralık 2024
- 4.345
- 4.697
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.521
Kızlar bugun 7 vı gunum silik çizgi varmı ??
Dün düştüm nerdıvende ayagım falan basaöıyotum ona rağmen mucızem benımşe ola bılermı?
Ayy maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün düştüm nerdıvende ayagım falan basaöıyotum ona rağmen mucızem benımşe ola bılermı?
Çok teşekkür ederim bana öyle güzel moral oluyorsunuz kiBen burda 3. gün embriyosu olup tutan çok kişiye denk geldim , hayırlısı olsun içinizi ferah tutun. Ben embriyo glue yaptırdım yani henüz bi faydası oldu mu bilmiyorum tabi transferimin 3.günü bugün.. Genelde %5 şansı arttırdığını söylemişti doktorum , bence aklımda kalmasın yaptırayım demiştim..
Ay ınshAllah dünki düşmemden sora mucıze ola bılrımıAyy maşallahsübhanallah bence tutunmuş
![]()
Ay ınshAllah dünki düşmemden sora mucıze ola bılrımıayagımı badamıyorum yatakda yatıyorum bu kadar ağrı sızı mucızem olurmu sabah kan vercem 10da yuruyemıyorum dıye evde alcaklar
InshAllh düşmem ona sorun yaratmasın sabah kan vereyımde onu uygun ortepede faşan gıdcem ayak çalışmıyo düşmedenSilik bile değil bariz belli tebrik ediyorum scanım değerlerin sağlıcakla katlansın inşallah![]()
Amnı amın çok ihtıyacım var , dün eşimle mahv olduk o ağladı ben ağlafım(Senin mucizen zaten dünden önce tutunmuştur canım benim inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun Amin![]()
InshAllh düşmem ona sorun yaratmasın sabah kan vereyımde onu uygun ortepede faşan gıdcem ayak çalışmıyo düşmeden
Ay ne kadar güzel Rabbim daha nice yaşları birlikte gecirmenizi nasip etsin inşallahEvet canım kızım doğal oldu evliliğimizin 4. Yılından ilk aşılamada olumsuz oldu mola verdiğimizde süpriz bir şekilde çıkıp geldi ama ondan sonra hamile kalamadım baya tahliller Rahim filimleri hepsi yapıldı tıp olarak hiçbirşey yok ama olmuyordu en son iki aşılama yaptım ama sonuna götürmeden iptal oldu sonradan artık doktorumuzla birlikte tüp bebeğe karar verdik uğraşıyoruz şimdi bakalımnasip olacak mı tekrardan
kızım şu an 9 yaşını devirmeye az kaldı 10 olacak Eylül ayında
![]()
Amnı amın çok ihtıyacım var , dün eşimle mahv olduk o ağladı ben ağlafım(
Ay ne kadar güzel Rabbim daha nice yaşları birlikte gecirmenizi nasip etsin inşallahbu kardeşi de ona 10 yaş süprizi olur
![]()
Amin canım benim çok şükür bugünlerimize hamdolsun
Ha doğru seni pazar günü aramamışlardı ondan karıştırdım hadi gözün aydın olsun inşallah canım sağlıcakla sıkı sıkı tutunsun normalde ikinci gün 4 hücreli 3.gün 8 hücreli olması beklenir maşallahsenin ki önden gidiyor
![]()
bende biraz hızlanıp yetişirim ona umarım
![]()
8 Nisan taze transfer oldum 2 tane embriyo. Bugün 7. GunumKaçıncı günün canım?
8 Nisan taze transfer oldum 2 tane embriyo. Bugün 7. Gunum
Tamam sabah kan vereyım alayım cavabı bakayım nasıl gıdıyorum ortapede ayagımda hall etmem lazımÇok geçmiş olsuncanım Rabbim şifa versin çıkacak inşallah sen gönlünü ferah tut bizi de haberdar edersin inşallah
![]()
Tamam sabah kan vereyım alayım cavabı bakayım nasıl gıdıyorum ortapede ayagımda hall etmem lazım
ALLAH razı olsun canım benim RABBIM seninde acını hafifletsin inşallahOyy kuzum keşke yaninda olsam da sana sımsıkı sarilabilsem ama kalben yanındayım canimcanım bu süreçte mutlaka yardim almalısın yoksa maalesef yas sürecimiz çok acılı ve uzun süre olabiliyor bende en yakınımı kaybettim yardim almadan toparlayamadim
![]()
İşde nasıl duşdımde popo. Ustı e belımde deydı ve ayagımda budurumda işde ama buna rağmen mucıze benlyese savaşçıOy oy nasıl olmuş öyle gerçektençok kötü olmuş ya Rabbim şifa versin inşallah
![]()
ALLAH razı olsun canım benim RABBIM seninde acını hafifletsin inşallah
Bi türlü toparlanamiyorum bana kalsa şimdi yapmazdim transferi ama hastaneden aradılar rapor süresinin bitmesine az kalmış Bi an önce yapmamız lazım diyince yapmak zorunda kaldım![]()