Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben burda 3. gün embriyosu olup tutan çok kişiye denk geldim , hayırlısı olsun içinizi ferah tutun. Ben embriyo glue yaptırdım yani henüz bi faydası oldu mu bilmiyorum tabi transferimin 3.günü bugün.. Genelde %5 şansı arttırdığını söylemişti doktorum , bence aklımda kalmasın yaptırayım demiştim..
Çok teşekkür ederim bana öyle güzel moral oluyorsunuz ki 🥰 glue için hastaneyi aradım ama yapmadıklarını söylediler inşallah sizin bebeğiniz sımsıkı tutunur hayırlısıyla pozitif sonucu burada hepimiz duyarız 💗

Ay ınshAllah dünki düşmemden sora mucıze ola bılrımı 🙏 ayagımı badamıyorum yatakda yatıyorum bu kadar ağrı sızı mucızem olurmu sabah kan vercem 10da yuruyemıyorum dıye evde alcaklar

Senin mucizen zaten dünden önce tutunmuştur canım benim inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun Amin 🤲🥹👼🥰

Evet canım kızım doğal oldu evliliğimizin 4. Yılından ilk aşılamada olumsuz oldu mola verdiğimizde süpriz bir şekilde çıkıp geldi ama ondan sonra hamile kalamadım baya tahliller Rahim filimleri hepsi yapıldı tıp olarak hiçbirşey yok ama olmuyordu en son iki aşılama yaptım ama sonuna götürmeden iptal oldu sonradan artık doktorumuzla birlikte tüp bebeğe karar verdik uğraşıyoruz şimdi bakalım 🤔 nasip olacak mı tekrardan 🤲🥹👼 kızım şu an 9 yaşını devirmeye az kaldı 10 olacak Eylül ayında 🤲😍
Ay ne kadar güzel Rabbim daha nice yaşları birlikte gecirmenizi nasip etsin inşallah 🤍 bu kardeşi de ona 10 yaş süprizi olur 🥰🥰

Amin canım benim çok şükür bugünlerimize hamdolsun 🤲❤️
Ha doğru seni pazar günü aramamışlardı ondan karıştırdım hadi gözün aydın olsun inşallah canım sağlıcakla sıkı sıkı tutunsun normalde ikinci gün 4 hücreli 3.gün 8 hücreli olması beklenir maşallah 🧿 senin ki önden gidiyor 🤲💕
💗💗 bende biraz hızlanıp yetişirim ona umarım 😅

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım Rabbim şifa versin çıkacak inşallah sen gönlünü ferah tut bizi de haberdar edersin inşallah 🤲🥲🫶
Tamam sabah kan vereyım alayım cavabı bakayım nasıl gıdıyorum ortapede ayagımda hall etmem lazım

Eklentiler

• IMG_3836.webp
    IMG_3836.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 30
Oyy kuzum keşke yaninda olsam da sana sımsıkı sarilabilsem ama kalben yanındayım canim 😥😥 canım bu süreçte mutlaka yardim almalısın yoksa maalesef yas sürecimiz çok acılı ve uzun süre olabiliyor bende en yakınımı kaybettim yardim almadan toparlayamadim 😰😰😰
ALLAH razı olsun canım benim RABBIM seninde acını hafifletsin inşallah 🤲
Bi türlü toparlanamiyorum bana kalsa şimdi yapmazdim transferi ama hastaneden aradılar rapor süresinin bitmesine az kalmış Bi an önce yapmamız lazım diyince yapmak zorunda kaldım 😢

ALLAH razı olsun canım benim RABBIM seninde acını hafifletsin inşallah 🤲
Bi türlü toparlanamiyorum bana kalsa şimdi yapmazdim transferi ama hastaneden aradılar rapor süresinin bitmesine az kalmış Bi an önce yapmamız lazım diyince yapmak zorunda kaldım 😢

Canım öyle düşünme vardır bunda da bir hayr emin ol belki bebeğin şimdi gelecek senin yaralarına merhem olacak sen onunla birlikte bu acıları unutacaksın canım sakin kal dilerim bebeğin seninledir inşallah 🤲🥲💕

Back
X