Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Oyy kuzum keşke yaninda olsam da sana sımsıkı sarilabilsem ama kalben yanındayım canim canım bu süreçte mutlaka yardim almalısın yoksa maalesef yas sürecimiz çok acılı ve uzun süre olabiliyor bende en yakınımı kaybettim yardim almadan toparlayamadim

Yok canım adet değil ondan 100% eminimde ilaçlar yapıyor herhalde hormon yükleniyor sonuçta, bide korkma ilaç alırken adet olmazsın
Yia öyle mi ayyyy inşallah çok istiyoruz bu çocukları allah bize nasip etsin inşallah burda olan bebek mujdesı bekleyen herkese çocuk nâsip eylesin inşallah AMİN

Sevineyim mi üzüleyim mi bu fitil olayına bilemiyorum. Neye yarıyor bu fitil? Kızlar bir de eve varınca neye dikkat etmeliyim bugün ya da birkaç gün?
Bebeğin düşme tehlikesini ortadan kaldirip tutunmasini kolaylastiriyor diye biliyorum. Bugün iyice dinlen hakettin kuzum

Amin inşallah canım . Rabbim hepimize duamızı yaşatsın.. Nice tatlı telaşlari beraber yaşama duasıyla...
Şimdi de ikisi döllenir mi döllenmez mi . Yarına kadar da bu telaş.
Hiç sorma kuzum paniklemeye başladım bana da progestan fitil yazdı sabah akşam 1 tane. 10 gün kullan sonra regl olunca gel dedi.

Acaba kaç gibi ararlar kuzum yarın mayala katar ? Bütün gün telefon beklicem

Hiç lekelenme görmedim

Rabbim sabır versin mekanı cennet derecesi âli olsun annenizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…