- 11 Kasım 2015
- 1.597
- 2.512
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.421
Geçmiş olsun canım benim Rabbim ikisinin de altin yumurta olmalarini nasip etsin de altin embriyolar olarak annelerine transfer edilsinlerBen çıktım canlarım. 2 yumurta toplanmis. Yarın haber edeceklerinşallah ikisi de döllenir.
Promester diye iğneler kullanıyorum doktor verdı kalçadan vuruluyor her sabah saat 09:30 u geçmiycek şekilde sağlık ocağına gidip vuruyorum cnm akşam da oksapar iğnesini göbekten vuruyorumNe iğnesi vurdun
Aslında pek belirtim yok o yüzden umutsuzum biraz sadece gece 1 saat kadar araliklarla bel ağrım oldu canımKızlar bende 8 nişanda transfer olsun 5. Gün embriyosuyla herhangi belirtiniz var mi
Yok yapmadım belki Çarşamba yaparımCanım sen test mi yaptinnasıl durumlar
Kızlar bana progestan 100 mg yazmışlardı. Eczaneden de aldimdi. Sandım haptir. Bugün dedi ki günde üç kere vaginal iki tane
Hayati sorguluyorum
Promester diye iğneler kullanıyorum doktor verdı kalçadan vuruluyor her sabah saat 09:30 u geçmiycek şekilde sağlık ocağına gidip vuruyorum cnm akşam da oksapar iğnesini göbekten vuruyorum
Telefonum elımden kaydı kameram kırıldı hasarlı bıraz o yüzden net görünmüyorAmin canım benim inşallah ama testini güvenilir güzel bir testle tekrarla bakalım bu bulanık çıkmış birde ne iğnesi vurdun ovitrelle mi yaptın sabah
Dur bakmam lazım narkozlu tam duydum mu? Eve gidince bakıp haber edeceğimDua et iğne yazmıyorlarbunlar kötünün iyisi canısı senin ki niye iç defa benim sadece bir defa neyse şifa olsun da önemi yok
Hadi inşallah cnm benimAnladım canım onlar pozitif göstermez ben ovitrelle sandım vurdun şifa olsun inşallah bence bebeklerin seninle inşallah 
Kızlar bugün 12.günüm bel ağrım bugün arttı sizce normal mi ? Ve dün akşam yarım saat kırk dakika civarı bi yürümüştüm yavaş yürüdüm aslında korkmalı mıyım ?
Hadi inşallah cnm beniminşallah allahım sana da nasıp eder gülüm
Ya bende de bel ağrısı var yanma gibi kasiklarda öyle aman aman bi ağrım yok batma yokAslında pek belirtim yok o yüzden umutsuzum biraz sadece gece 1 saat kadar araliklarla bel ağrım oldu canım
Amin inşallah canım . Rabbim hepimize duamızı yaşatsın.. Nice tatlı telaşlari beraber yaşama duasıyla...Geçmiş olsun canım benim Rabbim ikisinin de altin yumurta olmalarini nasip etsin de altin embriyolar olarak annelerine transfer edilsinlersonrası dualarimizla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım
Telefonum elımden kaydı kameram kırıldı hasarlı bıraz o yüzden net görünmüyorEki Görüntüle 3576467
Ay allahım razı olsun insallah tutunmuştur insallah rabbim güzel haber bekleyen tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün insallahHayırlı olsun dilerim bebişiniz size sıkı sıkı tutunmuştur inşallah
Pozitif görmüştüm ondan biraz korktum aslında kasıklarıma doğru da ağrım var yerleşiyor mu acaba onun ağrısı mı diye de düşündümNormal canım pozitifi gördünüz mü korkulacak birşey yok dilerim bebişin seninledir onun belirtileri olsun inşallah
Ya tm cnm benimTamam canım bunlar çoğu gebeliği destekliyor bunlar ekstra pozitif göstermez ondan dedim sen rahat ol
Canım kan sonucun ne zaman belli olacak peki önemli olan o orda görene kadar umut varHenüz çıkmadı canım sonuç ama dün idrar testi yaptım yine negatifti
Pozitif görmüştüm ondan biraz korktum aslında kasıklarıma doğru da ağrım var yerleşiyor mu acaba onun ağrısı mı diye de düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?