Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Oyy kuzum başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinin ne denir böyle bir duruma bilmiyorum hiçbir söz de teselli de edemez farkindayim. Rabbim yar ve yardimcin olsun Rabbim sana mucizeni versin ki sana da annen için teselli olsun

Hadi monarozam dualarımız seninle hayırlısıyla güzel haberler ver bize burdayiz bekliyoruz

Oyyyy maşallah kuzum hepside döllenip altın embriyo olsun inşallah ay bebişim bir ay sonra olsun hiç önemli değil yeter ki olsun sana da sıkıca tutunsunlar inşallah ne güzel haberler yaaa

Çok geçmiş olsunn canım doktorun karar versin süreci anlatırız inşallah hiç strese girme bolca dinlen

Ayy bizede hamiş duası et ne olur tutunmuş olsunlar. bugün ben iğneleri yaparken çok zorlandım bir türlü girmedi iyice zorlanmaya başladım

Geçmiş olsun.. Benimde donmuş transfer edildi merak etmeyin süreç su gibi akıp gidiyor

Ay inşallah canım benim
Seninde inşallah doktorunla enerjin tutar içine sine sine devam edersin canım bence az az yürüyebilirsin der gibime geliyor daha minik pandamız minnacik ya
İns. Bebeğim ya bu hastalık lanet bı hastalık geçen seferkinde 9+3te hastanelik olmuştum aşırı kanamayla sonra kanamayı durdurup servikal dikiş atmislardi alttan.yani küçük falan farketmiyor malesef tabi dikiş var bu sefer illaki bir faydası vardır umarım yani

Canim 3. Günün tutunma şansı 5. Güne göre düşük normalde düşük değil. Ve aslında 3. Gün embriyosunun rahimde bölünüp ikiz olma ihtimali de var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…