Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşallah canım benim , çarşamba günü yanıltmaz beni minikim inşallah

haa şimdi anladım canım, prosedür o zaman nasıl oluyor bilmiyorum

Amin canım olmasa niye çıksın canımcım
Gönlünü ferah tut
Taze transferde transferden yarım saat önce embriyo glue için özel bir sıvıda bekletiliyor sonra transfere tabi ki nasiptir bu işler

Canım benim başın sağ olsun Mekanı cennet olsun Anne yeri doldurulamaz tabi ki inş bebeğin sana umut olur

Yaa çok güzel bir haber buuuu Bize de görsellerini atsana predictorla yapıyordun değil mi seen

Cumartesi pazar yaptım kuzum negatifti kandan da umudun yok ama işte doktoruma göndermek için yaptırdım

Vallahi hi ne diyeyim bilmiyorum Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah demek ki vakti gelmemiş kuzum üzme kendini diyeceğim faydasız Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah vaktini bekliyor vakit tamam olmadan ne yapsan olmuyor

Kızlar bu gebelik testlerinde hep silik mi çıkıyor. Yani hassasiyetleri kaç birim biliyormusunuz. Koyu kırmızı transferden kaç gün sonra oluyor ya. Yarın kan günüm. Çok stresliyim. İdrarda 2-3 kere yaptım farklı günlerde bir belli ediyor bi çok silik çıkıyor. Çok korkuyorum ya. Ya değer azsa ya yükselmiyorda o yüzden çizgi belli etmiyorsa

Öyle kuzum ya zamanı gelmemiş demekki İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…