- 23 Ekim 2024
- 1.043
- 1.381
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.321
İnşallah canım benim , çarşamba günü yanıltmaz beni minikim inşallahMaşallahcanım sağlıcakla gelsin minik mucizen
haa şimdi anladım canım, prosedür o zaman nasıl oluyor bilmiyorumBu donmuş embriyo değil taze transfer olacak
İnşallah canım benim , çarşamba günü yanıltmaz beni minikim inşallah
haa şimdi anladım canım, prosedür o zaman nasıl oluyor bilmiyorum
Teşekkür ederim güzelimmAmin canım olmasa niye çıksın canımcım
Gönlünü ferah tut
Taze transferde transferden yarım saat önce embriyo glue için özel bir sıvıda bekletiliyor sonra transfere tabi ki nasiptir bu işler
Verdim canım ama çıkmadı sonuç henüzN Nazli kizz canım naptın verdin mi kan testini?
Henüz çıkmadı canım sonuç ama dün idrar testi yaptım yine negatifti
Ay çok heyecanlandımVerdim canım ama çıkmadı sonuç henüz
Yine yaptın mı test aşkım?Henüz çıkmadı canım sonuç ama dün idrar testi yaptım yine negatifti
Canım benim başın sağ olsunBen stres yapmiyim de kim yapsin
Beni mutlu eden varlığımı (ANNEM)i kaybettim
Aslında benim transferim aylar önce olacaktı son kontrole gitmeden bir gün önce annem vefat etti ve hayatım karardı daha yeni biraz kendime geldim öyle transferi yaptım
Elhamdülillah inançlı biriyim suphesiz RABBIM ne dilerse o olur ama çok zor zamanlar yaşadım çok büyük bir boşluktayım annemin en büyük hayali çocuk sahibi olmamdı ve şimdi inşallah bebeğim oldugunda bile Bi yanım hep eksik olacak çünkü annem yanımda olmayacak
Cumartesi pazar yaptım kuzum negatifti kandan da umudun yok ama işte doktoruma göndermek için yaptırdımYine yaptın mı test aşkım?
Yaa çok güzel bir haber buuuumayala katar Daydi aşkımsular bu sabah tekrar yaptım bu sefer daha hızlı ve biraz daha belirgin çıktı geçen seferkinden, dünde gündüz yaptım ilk idrar değil öğleden sonra çok silik çıktı yine, bu gün sabah daha belirgindi çarşambayı iple çekiyorum
Çok sağolun bahçeci fulaya da başladık hayirlsi ileYaa hayırlısı olsun inşallah canım hangi hastanede sin benim eşim de azosperm
İğne var canım ama bir taneTeşekkür ederim canım ama iğne yok dimi artık
Cumartesi pazar yaptım kuzum negatifti kandan da umudun yok ama işte doktoruma göndermek için yaptırdım
Çok sağolun bahçeci fulaya da başladık hayirlsi ile
Hayırlı haberler alırsınız inşallah pozitifi duyup hepimizi sevindirirsinizVerdim canım ama çıkmadı sonuç henüz
Evet canım predictor ile yaptım ama hepsini aynı çekmeye koydum hangisi hangi gün bilemiyorum şu anYaa çok güzel bir haber buuuuBize de görsellerini atsana predictorla yapıyordun değil mi seen
Öyle kuzum ya zamanı gelmemiş demekkiVallahi hi ne diyeyim bilmiyorum Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah demek ki vakti gelmemiş kuzum üzme kendini diyeceğim faydasızRabbim kucağını boş bırakmasın inşallah vaktini bekliyor vakit tamam olmadan ne yapsan olmuyor
Bu gün yaptığım şu sanırım canım çünkü sararmamış dahaYaa çok güzel bir haber buuuuBize de görsellerini atsana predictorla yapıyordun değil mi seen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?