- 4 Aralık 2024
- 5.229
- 5.739
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.101
Benimde cuma günü transferim oldu RABBIM çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Benim ki yüzün gülüyor kimle yazisiyorsun deyince. Ben gibi anne olma yolunda giden kızlarla diyorum. Çok şey öğrendim yalnız hissetmiyorum kendimi diyince. Nasıl bir çete olmuşsunuz diyorBenim eşimde hepinizi sorar bugün pozitif var mı kadınların morali nasil diye
Yanlış anlamyin arkadaşlar eşim kötü niyetle sormuyor biz zorlu süreçler yaşadık burayı takip ettiğimide bildigi için soruyorTövbeyok vallahi benim eşim fukara işe gidip geliyor yoğun hiç aklına gelmiyor böyle şeyler
Yanlış anlamyin arkadaşlar eşim kötü niyetle sormuyor biz zorlu süreçler yaşadık burayı takip ettiğimide bildigi için soruyor
Farkettim canım. Önce imalar dolaydi yoldan anlatmalar çok enerji sarfediyordum. Oysa gel , git, bunu böyle yapalım diye direk konuşmak gerekiyormuş. O kadar derinlik, mana yok dedigin gibi kayitsizimAmin canım benim inşallah herşey gönlünce olsun bir daha uğraşmak zorunda kalmazsın siğorta desteksiz olunca altından kalkmak mesele Allahım yüzüne baksın dilerim tek seferde pozitifleri görürsün inşallah❤
Yok kız erkolar o kadar şeyi akıl etmezler kayıtsız ol
Farkettim canım. Önce imalar dolaydi yoldan anlatmalar çok enerji sarfediyordum. Oysa gel , git, bunu böyle yapalım diye direk konuşmak gerekiyormuş. O kadar derinlik, mana yok dedigin gibi kayitsizim
Yazdığıma pişman oldum inan aklında tutuyor derken hiç birinizin adini bilmez takipte etmezYok canım yanlış anlamam kendi adıma söylim ne güzel işte ilgili alakalı aklında tutuyor ona şaşırdım
Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. Estrofeme başladım 2 gün önce, cumartesi randevum var rahim kalınlığıma bakılacak. 2. denemem olacak dondurulmuş 5. gün embriyosu verilecek 1 adet. Zaten 2 tane vardı, ben 2 tanesi de transfer edilsin dedim ama doktor ayrı ayrı verelim dedi. Yaşım otuz iki. Sizlerde durum nasıl oldu?
Şiir okuyan beni, böyle direk cümleler kurduran hayat sana da kırginim.Dolaylı olmaz düz bambam söyleyeceksin onlar dolaylı anlamaz
Yazdığıma pişman oldum inan aklında tutuyor derken hiç birinizin adini bilmez takipte etmez
Embriyonun daha iyi tutunması için neler yapmamız gerekiyor? Nar suyu görmüştüm bugün ona başladım, kabak çekirdeği tüketeceğim günlük. Başka dikkat etmemiz gerekenler kesin yememiz gerekenler var mı kızlar?
Ya bir arkadas şaşkınlık ifadesi koymusta bunda art niyet ya da tuhaf bir durum yok çoğunuz burdan eşinize bahsetmişsinizdir.Ay canımsın ben yanlış yazdım galiba kusura bakma pişman olacak bir durum değil tabiki de canım ben anladım senin ne demek istediğini kendini kötü hissetme lütfen
Genelde çıkıyor evetBenim pazar günü test günüm ondan iki gün önce yapsam varsa çıkar diye düşünüyorum
Ya bir arkadas şaşkınlık ifadesi koymusta bunda art niyet ya da tuhaf bir durum yok çoğunuz burdan eşinize bahsetmişsinizdir.
Yanlış anlicak bisey yok canım benimde esim soruyor hatta aynı gün transfer olan var mı onlar nasil özellikle filan diyeYanlış anlamyin arkadaşlar eşim kötü niyetle sormuyor biz zorlu süreçler yaşadık burayı takip ettiğimide bildigi için soruyor
İnan aynen böyle hatta bazen yemek vs hazırlar eşim çağırır ben derim dur şu yazıyı bitireyim vsBenim ki yüzün gülüyor kimle yazisiyorsun deyince. Ben gibi anne olma yolunda giden kızlarla diyorum. Çok şey öğrendim yalnız hissetmiyorum kendimi diyince. Nasıl bir çete olmuşsunuz diyor. Birbirimizin doktoru dedim
Amin, hepimiz sağlıkla kolaylıkla pozitif sonucu görelim inşallahBirde badem ekle orayayumurta ceviz bol su tüket dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?