Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bir de aç kalmayalım diye köfteli ayran çorbası, sarma, bamya yemeği yaptım. Duygu var da , dışarıyla empat mübarek. Birine bişey olsa bir telaş bir telaş. Anadolu da buna el iyisi derler🤣🤣
Hani arada çabası var yok diyemem ama çok cılız. Dedim bak unutup misafir falan çağırma.😊

Oh oh eline koluna sağlık afiyetle yiyin inşallah 🤲😍
Bak dışarı çok iyiler gülücükler iyilik melekleri vs evde bir çiviyi zor takıyorlar 😂

Son düzenleme:
Kızlar çok kotuyum nerdıvende düşdüm popumun ustıne sert oturdum sağ kaburgamda deydı ((( bır şey olmaz dıymı embryona çok korkuyorum

Ayy 😬 canım benim ya çok üzüldüm 💐 çok geçmiş olsun sen şu aksiliğe bak nasılsın şu an inşallah birşey olmamıştır ne diyim canım çok kötü bir olay yaşamışsın 😢

Ayy 😬 canım benim ya çok üzüldüm 💐 çok geçmiş olsun sen şu aksiliğe bak nasılsın şu an inşallah birşey olmamıştır ne diyim canım çok kötü bir olay yaşamışsın 😢
Bılemıyorum ayagımda sol şişdı ustune basamıyorum ama onlar şu an umrumda deyık embryona bır şey olmamışdır umarım ( olurmu acaba 6 gundur tutmusdurmu agrım kanamam yok olda ıdı bır şey belirti vermezmmuydu

Bılemıyorum ayagımda sol şişdı ustune basamıyorum ama onlar şu an umrumda deyık embryona bır şey olmamışdır umarım ( olurmu acaba 6 gundur tutmusdurmu agrım kanamam yok olda ıdı bır şey belirti vermezmmuydu

Haklısın canım kaçıncı gün embriyosuydu 5. Günse tutunmuş olması lazım artık

Oh oh eline koluna sağlık afiyetle yiyin inşallah 🤲😍
Bak dışarı çok iyiler gülücükler iyilik melekleri vs evde bir çiviyi zor takıyorlar 😂
Erkek kardeşim de öyleydi. Abla üzülüyorum sizi üzünce demisti.
Demiştim ki ona dışarı da meleği koluna takıp geziyorsun. Eve gelince deccalini bize niye musallat ediyorsun 🤣🤣

Normal eczaneden aldım bır suru aldık fıyatı bılmıtyorum , benım sgk falan yok dırekt malesef alıyorum hep
Belli ki sende özel de yapmışsın özel de sgk karşılamıyor zaten ben ilaclari gidip devlette kadın doğuma yazdırıyorum sadece prografı yazamiyorlar sende öyle yap yoksa insan altından kalkamıyor

Canım tedbir olsun için rahat etsin diye bir doktora görün. İnşallah ki bişey olmamıştır 🤲🏻💕

Allahtan benim eşimin öyle düşünceleri yoktur kendi sosyal hesabını aklında tutan zor biridir artı burada bizi tanımazlar ben burada mayalayım 😹😂
Benimki de öyle ama olur mu olur. Aman kendileri de biliyor gerçeği. 🥰Mayalam kız iki folikül de yumurta çıkıp döllense tutsa ne güzel olur değil mi. İnşallah Rabbim nasip eder🤲🏻🥰
Bu sefer olmasa yine denerim maddi manevi külfeti cok ama Allah yardımcı olur.

Benimki de öyle ama olur mu olur. Aman kendileri de biliyor gerçeği. 🥰Mayalam kız iki folikül de yumurta çıkıp döllense tutsa ne güzel olur değil mi. İnşallah Rabbim nasip eder🤲🏻🥰
Bu sefer olmasa yine denerim maddi manevi külfeti cok ama Allah yardımcı olur.

Amin canım benim inşallah herşey gönlünce olsun bir daha uğraşmak zorunda kalmazsın siğorta desteksiz olunca altından kalkmak mesele Allahım yüzüne baksın dilerim tek seferde pozitifleri görürsün inşallah 🤲

Yok kız erkolar o kadar şeyi akıl etmezler kayıtsız ol 🤣

Back
X