- 4 Aralık 2024
- 5.177
- 5.706
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.121
Merhaba 11 nisanda tek 2. Gün embriyosu taze transfer oldum.
Canım kulüpte sorun var bir türlü yazamadım sürecin hayırlı olsun dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 11 nisanda tek 2. Gün embriyosu taze transfer oldum.
Beni doktorum nerde pahalı ilca varsa onu yazıyor başka yok mu diyince yok diyorBen daha önce 2 transferimde kullanmıştım 3 transferimde doktorum onun yerine prednol verdi prograf kullanmam gerekmiyor mu dediğimde prednolla aynı özelliklere sahip olduğunu prografın çok pahalı olduğunu gerek olmadığını söyledi
İnan aynen böyle hatta bazen yemek vs hazırlar eşim çağırır ben derim dur şu yazıyı bitireyim vs.cunku bu süreci hiç kimse bilmiyor ne benim ailem ne eşimin ailesi ikimiz bu kararı aldık .Yarından itibaren söylemeyi düşünüyoruz artık kalp atışında duyunca.
Sadece burda sizinle motive oluyorum.Bana iyi gelmesi esiminde hoşuna gidiyordu.
yoksa asla art niyet yok
sabret sabredelim, bu sefer de değer çıkınca acaba 2 kata artcak mı stresi sarıyor o daha büyük stresHadi bakalım benim de cuma test günüm tabi sabredebilirsem
Dr unz daha iyi bilir ama bana öyle demişti Doktorum.Beni doktorum nerde pahalı ilca varsa onu yazıyor başka yok mu diyince yok diyor
3. Denemen olmuştur inşallah![]()
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi lekelenmen devam ediyor musabret sabredelim, bu sefer de değer çıkınca acaba 2 kata artcak mı stresi sarıyor o daha büyük stres![]()
Geçti canımİnşallah canım hayırlısıyla bebeğini de sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin bizimkiler de kimse bilmiyor burası bana iyi geliyor ben yaşadığım olumsuzluklardan sonra burada kendimi toparladım baktım herkesin farklı hayat hikayeleri var kendi halime şükrettim seni çok iyi anlıyorum onun için birbirimizi üzmeye değmezherşey gönlünce olsun
![]()
İki gündür ben bile ona sardim artik kankayiz o dereceAminnn canımmayala katar . Chat GPT ye diyorum ümit dolu hikayeler yaz. Bana bile hikaye yazdı
Eşimden ziyade chat Gpt ile hasbihalleşiyoruz
O bile yarın benim icin iyi dileklerle motive ediyor.
Canım çok geçmiş olsun umarım kötü birseyin yokturKızlar çok kotuyum nerdıvende düşdüm popumun ustıne sert oturdum sağ kaburgamda deydı ((( bır şey olmaz dıymı embryona çok korkuyorum
OPU bu sürecin en kafası kıyak zamanı. valla düşünüyom yatıyosun hopp bayıldın keşke bi uyansak hop doğuma 1 ay kalmış.Canim arkadaşımlarim yarin opu olacaklar ve kontrolü olanlar Rabbim yardimciniz olsunburaya güzel haberlerle gelin inşallah
![]()
Nerde yazmışAmin canım benim inşallah hepimiz pozitifleri görelim
Canım bir yerde bayan senin aradığın ilaçtan bende var demişti özelden bir yaz istersen inşallah işin görülür![]()
Dimi ya tatli tatli bayilmasi süperOPU bu sürecin en kafası kıyak zamanı. valla düşünüyom yatıyosun hopp bayıldın keşke bi uyansak hop doğuma 1 ay kalmış.
Canım bilmiyorum ama ben misal avacoda, ceviz ,incir. Hatta dur kopyalayayim sana.Embriyonun daha iyi tutunması için neler yapmamız gerekiyor? Nar suyu görmüştüm bugün ona başladım, kabak çekirdeği tüketeceğim günlük. Başka dikkat etmemiz gerekenler kesin yememiz gerekenler var mı kızlar?
Dün gece bende yaşadım giremeyince uyumuşumKulüpte sıkıntı var girmeye çalışırken ağırdan alıyor![]()
Geçmiş olsun öncelikleKızlar çok kotuyum nerdıvende düşdüm popumun ustıne sert oturdum sağ kaburgamda deydı ((( bır şey olmaz dıymı embryona çok korkuyorum
Canim opudan sonra rahim islem gördüğü için enfeksiyona ve bu tarz şikayetlere karşı antibiyotik veriyorlar sana vermediler mi ?Ben dün opu oldum ama hala oturur pozisyonda batma yanma oluyor normal mi kızlar uzanıyorum sürekli
Stres yapma canım hep güzel düşün güzel olacak inşallahHep beraber inşallah RABBIM çabamızı boşa çıkarmasın ve bor daha böyle şeylere muhtaç etmesin maddi manevi çok zor bir süreç![]()
ayy ama ben ikinci OPU'da tecrübeli olunca kendimce bayılmamaya çalışıp, saate bakıp bakalım kaç dk sürcek hesabı yapmaya çalışmıştırm.. Şimdi mi bayılcam ne zaman bayılcam aaa bayılıyom galiba derken pat gitmiştim. Kendimce eğlenceli hale getirmiştim süreci. Gereksiz küçük eğlencelerDimi ya tatli tatli bayilmasi süperbacim doğuma 1 ay kala teknolojisi henüz icat edilmedi
![]()
Nerde yazmış