Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben daha önce 2 transferimde kullanmıştım 3 transferimde doktorum onun yerine prednol verdi prograf kullanmam gerekmiyor mu dediğimde prednolla aynı özelliklere sahip olduğunu prografın çok pahalı olduğunu gerek olmadığını söyledi
Beni doktorum nerde pahalı ilca varsa onu yazıyor başka yok mu diyince yok diyor🤷‍♀️
3. Denemen olmuştur inşallah 🤲

İnan aynen böyle hatta bazen yemek vs hazırlar eşim çağırır ben derim dur şu yazıyı bitireyim vs😁.cunku bu süreci hiç kimse bilmiyor ne benim ailem ne eşimin ailesi ikimiz bu kararı aldık .Yarından itibaren söylemeyi düşünüyoruz artık kalp atışında duyunca.🙏Sadece burda sizinle motive oluyorum.Bana iyi gelmesi esiminde hoşuna gidiyordu.🙏yoksa asla art niyet yok

İnşallah canım hayırlısıyla bebeğini de sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin bizimkiler de kimse bilmiyor burası bana iyi geliyor ben yaşadığım olumsuzluklardan sonra burada kendimi toparladım baktım herkesin farklı hayat hikayeleri var kendi halime şükrettim seni çok iyi anlıyorum onun için birbirimizi üzmeye değmez ☺️❤️ herşey gönlünce olsun 🤲

İnşallah canım hayırlısıyla bebeğini de sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin bizimkiler de kimse bilmiyor burası bana iyi geliyor ben yaşadığım olumsuzluklardan sonra burada kendimi toparladım baktım herkesin farklı hayat hikayeleri var kendi halime şükrettim seni çok iyi anlıyorum onun için birbirimizi üzmeye değmez ☺️❤️ herşey gönlünce olsun 🤲
Geçti canım🥰 ilk rahatsız oldum yanlış bir durum mu oldu yanlış bir şey mi yazdım diye diye üzüldüm de 😁ama anlaşıldı canım bende sizi kirdıysan özür dilerim♥️

Embriyonun daha iyi tutunması için neler yapmamız gerekiyor? Nar suyu görmüştüm bugün ona başladım, kabak çekirdeği tüketeceğim günlük. Başka dikkat etmemiz gerekenler kesin yememiz gerekenler var mı kızlar?
Canım bilmiyorum ama ben misal avacoda, ceviz ,incir. Hatta dur kopyalayayim sana.
Bir işe yaradı mi bilmiyorum ama ekliyorum:
Günlük Vitamin, Takviye ve İlaç Kullanım Planı

Kahvaltıdan Sonra

Jodid (Tiroid fonksiyonları için destekleyici)( bunu doktora sorun ben de tiroid den Jod eksik)

Femibion (Hamilelik öncesi destekleyici)

Coenzym Q10 (50 mg, B vitaminleri, C, E, çinko içerir) (Enerji ve yumurta kalitesi için destekleyici, günde 2-3 kapsüle çıkarabiliriz)

Gelee Royal (Arı Sütü) (Doğal hormon dengesini destekler, sabah erken saatlerde tüketmek önerilir)

Omega-3 (1000 mg) (Hücre yapısını destekler, anti-enflamatuar etkili)

Magnesium Citrat (Sinir sistemi ve kas fonksiyonları için)

Öğle Yemeklerinden Sonra

Eisen + Folsäure (Demir ve folik asit) (Kansızlık önleme ve hücresel gelişim için, C vitamini ile alınması emilimi arttırır)

B Vitamine Kompleksi (Sinir sistemi ve genel enerji düzeyi için)

Akşam Yemeğinden Sonra

Ginseng + Ginkgo (Doppelherz) (Dolaşım ve enerji düzeyini destekler)

Genel Tavsiyeler:

Demir takviyesini kahve/yeşil çay ile almaktan kaçın.

Omega-3 ve CoQ10 alımını güne yayabilirsin.

Yoğurt, incir, ceviz, kabak çekirdeği gibi doğal gıdaları tüketmeye devam et.

Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et.

Kızlar çok kotuyum nerdıvende düşdüm popumun ustıne sert oturdum sağ kaburgamda deydı ((( bır şey olmaz dıymı embryona çok korkuyorum
Geçmiş olsun öncelikle🌸, bir tane erken gebelik testi alın ve bence önce test yapın tutunma var mı bugün görün. Sonra yatın dinlenin pek kalkmayın sonuçta düştünüz. Evet düşmek tehlikeli ve pek istenmeyen bir şey. Testi bekletmek son gün kanla öğrenmek istemiş olabilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam erken test yapar bir şey varsa da gidip yarın kan veririm sonra da sıkı takip yaparım. Doktorunuza da elbette ki danışacaksınızdır 🙏🏾

Dimi ya tatli tatli bayilmasi süper 🤪🤪 bacim doğuma 1 ay kala teknolojisi henüz icat edilmedi 🤭🤭🤭
ayy ama ben ikinci OPU'da tecrübeli olunca kendimce bayılmamaya çalışıp, saate bakıp bakalım kaç dk sürcek hesabı yapmaya çalışmıştırm.. Şimdi mi bayılcam ne zaman bayılcam aaa bayılıyom galiba derken pat gitmiştim. Kendimce eğlenceli hale getirmiştim süreci. Gereksiz küçük eğlenceler 😄

Back
X