Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bacim bu kadar takviye opu sürecinde mi kullanıyorsunuz?

Ayy ben çok stres oldum kuzum akşam yemeği bile yiyemedim. Bir de regl olacakmışık gibi ağrı var karnımda. Kendimi çok korkmuş ve üzgün hissediyorum
Canım sana diye la tehzennn ne yazmışım stres yapma hiç birşey olmayacak sürecin okadar emek verdiğin bak şükür herşey yolunda opu olacaksin hayırlısıyla altın embriyolarin olsun stres iyi olmaz güzel düşün güzel olacak inşallah

Cabuk adres oraya geliyorum bu doktoru çok sevdim

İnan şuan hiç bisey hissedemiyorum zaten sanki bütün duygularımı almışlar tabiki de gönül ister ki olsun ve bir daha böyle şeylere muhtaç olmayayım ama olmasa da vardır bunda da bir hayır derim
Transfer oldun mu canım senin durum nasıl hazırlığı mi kusura bakma kafam dolu unutuyorum okuduklarimi

Bacim bu kadar takviye opu sürecinde mi kullanıyorsunuz?
Canım hepsini değil. Arı sütü bitti. Ama tirodim vardı. Kanda doktor jodid al dedi. OMEGA ve coenzym B12 vitamini femibion ile alıyorum. Bir işe yaradı mi gerçekten fikrim yok. Yoğurt kabak çekirdeği, böğürtlenli yiyorum . Ceviz incir de. Kız yoksa zarar li mi?

Canım ben hamileliğin ilk aylarinda nar suyunun içilmemesi gerektiğini biliyorum rahmi kasiyormus embriyo için iyi olmayabilir .İstersen doktoruna danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…