- 4 Aralık 2024
- 5.247
- 5.756
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #12.081
Bir de aç kalmayalım diye köfteli ayran çorbası, sarma, bamya yemeği yaptım. Duygu var da , dışarıyla empat mübarek. Birine bişey olsa bir telaş bir telaş. Anadolu da buna el iyisi derler
Hani arada çabası var yok diyemem ama çok cılız. Dedim bak unutup misafir falan çağırma.
Kızlar çok kotuyum nerdıvende düşdüm popumun ustıne sert oturdum sağ kaburgamda deydı ((( bır şey olmaz dıymı embryona çok korkuyorum
Süper tutunma belirtisi olabilir inşallah öyledir rabbim pozitif göstersinBnm transferdrn sonraki 6. Günüm . Bel ve kasık ağrım var
Bılemıyorum ayagımda sol şişdı ustune basamıyorum ama onlar şu an umrumda deyık embryona bır şey olmamışdır umarım ( olurmu acaba 6 gundur tutmusdurmu agrım kanamam yok olda ıdı bır şey belirti vermezmmuyduAyycanım benim ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun sen şu aksiliğe bak nasılsın şu an inşallah birşey olmamıştır ne diyim canım çok kötü bir olay yaşamışsın
Bılemıyorum ayagımda sol şişdı ustune basamıyorum ama onlar şu an umrumda deyık embryona bır şey olmamışdır umarım ( olurmu acaba 6 gundur tutmusdurmu agrım kanamam yok olda ıdı bır şey belirti vermezmmuydu
Erkek kardeşim de öyleydi. Abla üzülüyorum sizi üzünce demisti.Oh oh eline koluna sağlık afiyetle yiyin inşallah
Bak dışarı çok iyiler gülücükler iyilik melekleri vs evde bir çiviyi zor takıyorlar
Erkek kardeşim de öyleydi. Abla üzülüyorum sizi üzünce demisti.
Demiştim ki ona dışarı da meleği koluna takıp geziyorsun. Eve gelince deccalini bize niye musallat ediyorsun
Canım çok geçmiş olsunKızlar çok kotuyum nerdıvende düşdüm popumun ustıne sert oturdum sağ kaburgamda deydı ((( bır şey olmaz dıymı embryona çok korkuyorum
Kaç saat oldu canim düşeli.Bılemıyorum ayagımda sol şişdı ustune basamıyorum ama onlar şu an umrumda deyık embryona bır şey olmamışdır umarım ( olurmu acaba 6 gundur tutmusdurmu agrım kanamam yok olda ıdı bır şey belirti vermezmmuydu
İnşallah burada Vildan, Ayşe üyeliği acipta yazdiklarimizi okumazlar. Ama öylelerYeminle ha o bahsettiğin oluveriyorlar
Belli ki sende özel de yapmışsın özel de sgk karşılamıyor zaten ben ilaclari gidip devlette kadın doğuma yazdırıyorum sadece prografı yazamiyorlar sende öyle yap yoksa insan altından kalkamıyorNormal eczaneden aldım bır suru aldık fıyatı bılmıtyorum , benım sgk falan yok dırekt malesef alıyorum hep
İnşallah burada Vildan, Ayşe üyeliği acipta yazdiklarimizi okumazlar. Ama öyleler
Canım tedbir olsun için rahat etsin diye bir doktora görün. İnşallah ki bişey olmamıştırBılemıyorum ayagımda sol şişdı ustune basamıyorum ama onlar şu an umrumda deyık embryona bır şey olmamışdır umarım ( olurmu acaba 6 gundur tutmusdurmu agrım kanamam yok olda ıdı bır şey belirti vermezmmuydu
Benim eşimde hepinizi sorar bugün pozitif var mı kadınların morali nasil diyeAllahtan benim eşimin öyle düşünceleri yoktur kendi sosyal hesabını aklında tutan zor biridir artı burada bizi tanımazlar ben burada mayalayım
Ayy amin amin inşallahBol pozitifler diliyorum artık pozitif haberler alalım ya negatif hep oldu
Benim eşimde hepinizi sorar bugün pozitif var mı kadınların morali nasil diye
Benim pazar günü test günüm ondan iki gün önce yapsam varsa çıkar diye düşünüyorumHadi bakalım benim de cuma test günüm tabi sabredebilirsem
Benimki de öyle ama olur mu olur. Aman kendileri de biliyor gerçeği.Allahtan benim eşimin öyle düşünceleri yoktur kendi sosyal hesabını aklında tutan zor biridir artı burada bizi tanımazlar ben burada mayalayım
Benimde cuma günü transferim oldu RABBIM çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahEvet canım bu cuma 11 Nisan da embriyolarım şu an izleniyor 5. Güne gitmesi bekleniyor nasip kısmet artık bakalımhayırlısı olsun Allahtan
Benimki de öyle ama olur mu olur. Aman kendileri de biliyor gerçeği.Mayalam kız iki folikül de yumurta çıkıp döllense tutsa ne güzel olur değil mi. İnşallah Rabbim nasip eder
Bu sefer olmasa yine denerim maddi manevi külfeti cok ama Allah yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?