- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.861
Hahaha benim ki capcanlıCanım transferin hayirli olsun Rabbim pozitif sonuç almayi nasip etsinkiz allah seni napmasin canli transfer değil o taze transfer yoksa embriyolarin hepsi canli zaten o kadar yumurta toplanmasinin sebebide ohss olma diye düşük dozla verilen ilaclarsa ondan da olabilir. yumurtalarinin kac tanesinin gelismesinden de kaynayli olabilir. Embriyooglar bununla ilgili bilgi vermeleri gerekiyordu aslinda vermediler mi ?
Hadi bakalım inşallaharamıza hoş geldin bu arada süreciniz inşallah çok iyi geçer mayala katar senin de cnm benim inşallah çok iyi sonuçlar elde edersiniz
Amın ınshAllah canım aslında geçdı gece ve sabah oldu şu an yok anlamdımkı bakalımCanım umutsuzluğa kapılma herkesin vücudu farklı tepki veriyor sen gönlünü ferah tut canım benim tutan transferimde ki yaşadığım krampları ağrıları görseydin derdin tutunmamış ama tutmuştu kimi hiçbirşey hissetmez yine tutunmuştur yani kişiden kişiye değişir bu durum gönlünü ferah tut dilerim bebişin seninledir Allah’ın izniyle
Evet bir sorun görmediDoktor hemen başlattı mi sürece tekrar ara vermeden
Hoş buldumMerhaba canım hoşgeldinevet senin beğenilerden tanıdım canım arkadaşım
Sürecin hayırlı uğurlu olsun canım benim aslında Amh değerin çok güzelmiş acaba neden o kadar az yumurta oluşmuş iğnelere mi geç başladılar doz olarak kaç vuruyordun benim Amh 0,5 çok düşük neyse önemli olan sayı değil kaliteleri inşallah hepsi döllenir sağlıcakla annesine gelip sıkı sıkı tutunur inşallah evet bu hafta hep birlikteyiz Allah’ın izniyle inşallah dilerim bu sefer mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah
Canım resimlerini görürsün inşallah, blast olduktan sonra bana resimlerini vermişlerid
Yani ben yaşadım bir kere ama yoğun değildi silindikce geliyordu acile gitmiştim normal demişti kırmızı ve ağrılı olmadığı sürece korkma demiştiHamile olan kızlar kahverengi kanama yaşayan var mı benim leke şeklinde oluyordu son 3 gündür çok yoğun geliyor regl gibi ama kahverengi
İns. Canım benimBenimkiler ne resimveriyor ne birşey
Neyse tutunsunlar inşallah ben onları ultrason da bol bol görürüm Allah’ın izniyle inşallah
Anladım canım doktorda bu dönemlerde olabilir dedi fakat ben endişeleniyorum sürekli iç çamaşırı günlük ped değiştiriyorum çok yoğun çünküYani ben yaşadım bir kere ama yoğun değildi silindikce geliyordu acile gitmiştim normal demişti kırmızı ve ağrılı olmadığı sürece korkma demiştigenelde çoğu arkadaşımızda yaşadı canım. Ama çok yoğun dedim ya istersen bir doktora görün
Hoş buldumteşekkür ederim birlikte pozitifleri görelim inşallah mercimeklerimiz tutunsun☺ ilk 5 gün letu kullandım sonra ki 5 gün gonal f gunluk 300 ve menopur 75 mg verdi
Yani işte yoğun dediğin için bilemedim ben yoğun yaşamadım yanlış yönlendirmek istememAnladım canım doktorda bu dönemlerde olabilir dedi fakat ben endişeleniyorum sürekli iç çamaşırı günlük ped değiştiriyorum çok yoğun çünkü
6+5 ikiz cuma günü gittim doktorum olabilir bu dönemlerde dedi 4 gün sonra kalp atışı için gideceğimYani işte yoğun dediğin için bilemedim ben yoğun yaşamadım yanlış yönlendirmek istemembı acile git istersen bakarlar için rahat eder hem kaç haftalık senin
Canım görsende anlaşılacak bir şey değilBenimkiler ne resimveriyor ne birşey
Neyse tutunsunlar inşallah ben onları ultrason da bol bol görürüm Allah’ın izniyle inşallah
Hahaha bir 15 sayfa önceden falan konuşuldu tabikiPeki size bir soruneredeyse 600 sayfa konuşulmuş belki aralarda bu konu da geçmiştir de…. Transfer sonrası ilişki ile ilgili doktorunuz ne dedi ? biraz munzur bi soru olcak ama ilk denememizde sonuçlanıncaya kdr yasaktı yani 2ay falan artık kardeş olmuştuk evde. Şimdi de ikinci bir emre kadar yasak dedi dr, ama araştırdığımda 2 3 gün yasak demiş doktorlar yani sizin doktorlarınız ne dedi
İns. Canım benimYa resimde mi vermiyorlar bizimkilerin resimleri var sanki yurt dışında ultrasona da çok sokmuyorlar diye duydum öyle mi?
Evet tecrübeniz de benden çok çok fazla birlikte üstesinden geliriz Allahın izniyleAmin amin inşallah tutunsunlar ham yapalım mercimekleri inşallah
Aslında iyi vurmuşsun dozları neye sağlık olsun kısmet inşallah hepsi sağlıcakla döllenir annesine gelirler seni de listeye ekliyeyim canım beraber süreçlerimizi takip edelim inşallah
Kaçıncı gün embriyosu tabi yarın sonuç alırsan haber verirsin bize
Transfer günü
Bol pozitifli bir ay diliyorum
Yok ben test yapmadım henüz 15inde beta baktıracağım inşallahSizin sonuç çıktı mı?
Bizdede kağıtta 3-4 gün ama biz risk almıyoruzPeki size bir soruneredeyse 600 sayfa konuşulmuş belki aralarda bu konu da geçmiştir de…. Transfer sonrası ilişki ile ilgili doktorunuz ne dedi ? biraz munzur bi soru olcak ama ilk denememizde sonuçlanıncaya kdr yasaktı yani 2ay falan artık kardeş olmuştuk evde. Şimdi de ikinci bir emre kadar yasak dedi dr, ama araştırdığımda 2 3 gün yasak demiş doktorlar yani sizin doktorlarınız ne dedi
Aynen ben de 8 haftalıkken kürtaj olmuştum ozamana kadar beklemiştik. Neyse beklicez ozaman kadere bakBizdede kağıtta 3-4 gün ama biz risk almıyoruzgeçen seferde 8 haftalık olana kadar bir şey yapmamıştık sonra zaten kürtaj oldum, bu seferde muhtemelen yine 8-9 haftaya kadar kardeşiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?