Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yok yapmadım 6 cu gunum bugun 7 sınde transferfım 5 cı gun dondrlmuş pgtlı

Canım transferin hayirli olsun Rabbim pozitif sonuç almayi nasip etsin kiz allah seni napmasin canli transfer değil o taze transfer yoksa embriyolarin hepsi canli zaten o kadar yumurta toplanmasinin sebebide ohss olma diye düşük dozla verilen ilaclarsa ondan da olabilir. yumurtalarinin kac tanesinin gelismesinden de kaynayli olabilir. Embriyooglar bununla ilgili bilgi vermeleri gerekiyordu aslinda vermediler mi ?

Son düzenleme:
U umutemek canım transfer oldun mu inşallah herşey yolundadır umarım
Dün transferim gerçekleşti herşey yolunda teşekkür ederim.. sürekli transfer olduğumu unutuyorum.insallah olumlu güzel haberler alırız hepimiz .bunda farklı duygular içindeyim çok takılmiyorum hakkımızda hayırlısı.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Merhaba canım hoşgeldin evet senin beğenilerden tanıdım canım arkadaşım
Sürecin hayırlı uğurlu olsun canım benim aslında Amh değerin çok güzelmiş acaba neden o kadar az yumurta oluşmuş iğnelere mi geç başladılar doz olarak kaç vuruyordun benim Amh 0,5 çok düşük neyse önemli olan sayı değil kaliteleri inşallah hepsi döllenir sağlıcakla annesine gelip sıkı sıkı tutunur inşallah evet bu hafta hep birlikteyiz Allah’ın izniyle inşallah dilerim bu sefer mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah

Kasıklarıma ara ara saplanan ağrılar, adet olcak gibi.. Ama kıvrandırcak kadar değil. Çok hareket etsem sanki şiddetlencek gibi ama hep aynı kıvamda. Sen nasılsınn?
Anladım canim inşallah bunlar tutunma belirtileridir. Aynıyım ben ya Bi şeyim var diyemem sen hareket etmeye filan başladın dimi

Amin inşallah Çok şükür hamdolsun inşallah sıkı sıkı tutunur minnoşun tabi ki en güzeli düşünmemek lazım ana pozitif ol dilerim hayırlı güzel haberlerini almak nasip olsun canım herşey gönlünce olsun

Anladım canim inşallah bunlar tutunma belirtileridir. Aynıyım ben ya Bi şeyim var diyemem sen hareket etmeye filan başladın dimi
tabi tabi ben transfer günü ve ertesi gün evdeydim, sonra işe başladım :) yoğun dönemde olmadığım için normal hayatıma dönemk istedim. işte 2 gündr evdeyim, hatta bugün biraz dışarı çıkıcam :) İnşallah hepimizin tutunur bebekleri

Beni de eklermisimiz? 40 yaş 2. Deneme 5. Gün dondurulmuş 2 adet embrito 8 nisanda transfer edildi

Tabi ki eklerim hoşgeldin canım dilerim bebişler sıkı sıkı tutunmuştur annesine güzel müjdeli haberler almak nasip olsun kan test günün ne zaman canım onu da ekliyeyim bol şanslar diliyorum

Canim transferin hayirli olsun pozitif sonuclansin inşallah

İnşallah canım valla ben de yapıyorum evde bazı işlerimi

Kızlar benım hiç modum yok bugun ((( dunkı regl hıssı sabahkı ama şimdi gerçi geçdide içime bur umutsuzluk huzun çokdu

Canım umutsuzluğa kapılma herkesin vücudu farklı tepki veriyor sen gönlünü ferah tut canım benim tutan transferimde ki yaşadığım krampları ağrıları görseydin derdin tutunmamış ama tutmuştu kimi hiçbirşey hissetmez yine tutunmuştur yani kişiden kişiye değişir bu durum gönlünü ferah tut dilerim bebişin seninledir Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…