- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.841
Yok yapmadım 6 cu gunum bugun 7 sınde transferfım 5 cı gun dondrlmuş pgtlıÖyle düşünme umutsuzluğu asla kapılma canım bende de ara ara böyle şeyler oluyor kasılmalar var karın ağrım var Adet günüm döndü Ama çok şükür olmadım kahverengi lekelenme geldi sonrasında bir şey gelmedi Sen olumsuzluğa kapılma hiçbirimiz kapılmamalıyız olumlu düşün ki Olumlu olsun test yaptın mı bugün kaçıncı günün
Önemli olan tutunması cnm benimİstanbulda 35 ustune koyular , ızın yok , aslında bende 3 cu denemede koya bılırıflerde bu defa pgt embryon oldugunda doktor 1 tane dedi
6 cı gunum bırrr 3 cu denemeye ((((Beklemek yoruyor canım gerçekten kaçıncı günün bugün
Sağlıcakla tutunur inşallah cnm benimYok yapmadım 6 cu gunum bugun 7 sınde transferfım 5 cı gun dondrlmuş pgtlı
Hadi hayırlı olsun canım ben de düşünüyorum dahaYok canım ben ta Ağrı dan geleceğim.Semra hanımı seçeceğim zaten galiba ekip başı o çok yogunlarmis bazen başka doktorlar muayene takip aşamasına giriyormuş ama onlar da çok iyiymiş
InshAllah canım beklıyorum işde ılk denemde ıdrar yapdım sılık cıkdı 7 vı gun sevındım falan kımysal olddu dıye ıstemıyorum ıdarar kanda vercem ondan gunundeSağlıcakla tutunur inşallah cnm benim
Canım transferin hayirli olsun Rabbim pozitif sonuç almayi nasip etsinHerkese merhaba kızlar
Sizleri uzun zamandır takipteyim ve mesajlarınız bana hep destek oldu siz bilmesenizde
Bende dün ilk defa opu oldum 4 yumurta toplandığı söylendi ama başka bilgi verilmedi ertesi gün pazar olduğu için pazartesi aranırsınız dediler. Nasip olursa canlı transfer olacağım. Aslında amh değerim 2.41 ama neden böyle az yumurtam gelişti anlamadım bu konu kimin uzmanlık alanına giriyormayala katar sürecimiz beraber geçecek sanırım
Ya çok üzüldüm bu ikinci denemen yani? Yiaaa inşallah son olur bu tutunur da sevilirsin cnm benimInshAllah canım beklıyorum işde ılk denemde ıdrar yapdım sılık cıkdı 7 vı gun sevındım falan kımysal olddu dıye ıstemıyorum ıdarar kanda vercem ondan gununde
Kasıklarıma ara ara saplanan ağrılar, adet olcak gibi.. Ama kıvrandırcak kadar değil. Çok hareket etsem sanki şiddetlencek gibi ama hep aynı kıvamda. Sen nasılsınn?Bugun nasılsın canim
Dün transferim gerçekleşti herşey yolunda teşekkür ederim.. sürekli transfer olduğumu unutuyorum.insallah olumlu güzel haberler alırız hepimiz .bunda farklı duygular içindeyim çok takılmiyorum hakkımızda hayırlısı.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Herkese merhaba kızlar
Sizleri uzun zamandır takipteyim ve mesajlarınız bana hep destek oldu siz bilmesenizde
Bende dün ilk defa opu oldum 4 yumurta toplandığı söylendi ama başka bilgi verilmedi ertesi gün pazar olduğu için pazartesi aranırsınız dediler. Nasip olursa canlı transfer olacağım. Aslında amh değerim 2.41 ama neden böyle az yumurtam gelişti anlamadım bu konu kimin uzmanlık alanına giriyormayala katar sürecimiz beraber geçecek sanırım
Anladım canim inşallah bunlar tutunma belirtileridir. Aynıyım ben ya Bi şeyim var diyemem sen hareket etmeye filan başladın dimiKasıklarıma ara ara saplanan ağrılar, adet olcak gibi.. Ama kıvrandırcak kadar değil. Çok hareket etsem sanki şiddetlencek gibi ama hep aynı kıvamda. Sen nasılsınn?
Dün transferim gerçekleşti herşey yolunda teşekkür ederim.. sürekli transfer olduğumu unutuyorum.insallah olumlu güzel haberler alırız hepimiz .bunda farklı duygular içindeyim çok takılmiyorum hakkımızda hayırlısı.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
tabi tabi ben transfer günü ve ertesi gün evdeydim, sonra işe başladım :) yoğun dönemde olmadığım için normal hayatıma dönemk istedim. işte 2 gündr evdeyim, hatta bugün biraz dışarı çıkıcam :) İnşallah hepimizin tutunur bebekleriAnladım canim inşallah bunlar tutunma belirtileridir. Aynıyım ben ya Bi şeyim var diyemem sen hareket etmeye filan başladın dimi
Canım resimlerini görürsün inşallah, blast olduktan sonra bana resimlerini vermişleridKızlar tavuklar kuluçkaya yatar hani civciv
Olsun diye benim embriyolarımda kuluçkaya yatmış şu anoy ben onlara kurban olayım keşke kamera olsaydı izleyebilseydim
Beni de eklermisimiz? 40 yaş 2. Deneme 5. Gün dondurulmuş 2 adet embrito 8 nisanda transfer edildi
Yok bu 3 cu denenem ilk kimysaol oldu 2 cı negstıf olduYa çok üzüldüm bu ikinci denemen yani? Yiaaa inşallah son olur bu tutunur da sevilirsin cnm benim
Canim transferin hayirli olsun pozitif sonuclansin inşallahDün transferim gerçekleşti herşey yolunda teşekkür ederim.. sürekli transfer olduğumu unutuyorum.insallah olumlu güzel haberler alırız hepimiz .bunda farklı duygular içindeyim çok takılmiyorum hakkımızda hayırlısı.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İnşallah canım valla ben de yapıyorum evde bazı işlerimitabi tabi ben transfer günü ve ertesi gün evdeydim, sonra işe başladım :) yoğun dönemde olmadığım için normal hayatıma dönemk istedim. işte 2 gündr evdeyim, hatta bugün biraz dışarı çıkıcam :) İnşallah hepimizin tutunur bebekleri
Kızlar benım hiç modum yok bugun ((( dunkı regl hıssı sabahkı ama şimdi gerçi geçdide içime bur umutsuzluk huzun çokdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?