Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım transferin hayirli olsun Rabbim pozitif sonuç almayi nasip etsin 🤲🤲 kiz allah seni napmasin canli transfer değil o taze transfer yoksa embriyolarin hepsi canli zaten 🤣🤣 o kadar yumurta toplanmasinin sebebide ohss olma diye düşük dozla verilen ilaclarsa ondan da olabilir. yumurtalarinin kac tanesinin gelismesinden de kaynayli olabilir. Embriyooglar bununla ilgili bilgi vermeleri gerekiyordu aslinda vermediler mi ?
Hahaha benim ki capcanlı 😂😂 hiç dikkat etmemişim ona ya teşekkür ederim canım 😍 olabilir ama cumartesi yarim gün çalışıyoruz dediler bi doktorum kontrole geldi odama başka bilgi verilmedi 🤷‍♀️

Canım umutsuzluğa kapılma herkesin vücudu farklı tepki veriyor sen gönlünü ferah tut canım benim tutan transferimde ki yaşadığım krampları ağrıları görseydin derdin tutunmamış ama tutmuştu kimi hiçbirşey hissetmez yine tutunmuştur yani kişiden kişiye değişir bu durum gönlünü ferah tut dilerim bebişin seninledir Allah’ın izniyle 🤲🥹💕
Amın ınshAllah canım aslında geçdı gece ve sabah oldu şu an yok anlamdımkı bakalım

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 evet senin beğenilerden tanıdım canım arkadaşım 🥰
Sürecin hayırlı uğurlu olsun canım benim aslında Amh değerin çok güzelmiş acaba neden o kadar az yumurta oluşmuş iğnelere mi geç başladılar doz olarak kaç vuruyordun benim Amh 0,5 çok düşük neyse önemli olan sayı değil kaliteleri inşallah hepsi döllenir sağlıcakla annesine gelip sıkı sıkı tutunur inşallah evet bu hafta hep birlikteyiz Allah’ın izniyle inşallah dilerim bu sefer mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah 🤲🥰🥹
Hoş buldum🥰 teşekkür ederim birlikte pozitifleri görelim inşallah mercimeklerimiz tutunsun☺ ilk 5 gün letu kullandım sonra ki 5 gün gonal f gunluk 300 ve menopur 75 mg verdi

Hamile olan kızlar kahverengi kanama yaşayan var mı benim leke şeklinde oluyordu son 3 gündür çok yoğun geliyor regl gibi ama kahverengi
Yani ben yaşadım bir kere ama yoğun değildi silindikce geliyordu acile gitmiştim normal demişti kırmızı ve ağrılı olmadığı sürece korkma demişti 🙏 genelde çoğu arkadaşımızda yaşadı canım. Ama çok yoğun dedim ya istersen bir doktora görün 🤲

Yani ben yaşadım bir kere ama yoğun değildi silindikce geliyordu acile gitmiştim normal demişti kırmızı ve ağrılı olmadığı sürece korkma demişti 🙏 genelde çoğu arkadaşımızda yaşadı canım. Ama çok yoğun dedim ya istersen bir doktora görün 🤲
Anladım canım doktorda bu dönemlerde olabilir dedi fakat ben endişeleniyorum sürekli iç çamaşırı günlük ped değiştiriyorum çok yoğun çünkü

Hoş buldum🥰 teşekkür ederim birlikte pozitifleri görelim inşallah mercimeklerimiz tutunsun☺ ilk 5 gün letu kullandım sonra ki 5 gün gonal f gunluk 300 ve menopur 75 mg verdi

Amin amin inşallah tutunsunlar ham yapalım mercimekleri inşallah 🤲🥹😹👼👼❤️
Aslında iyi vurmuşsun dozları neye sağlık olsun kısmet inşallah hepsi sağlıcakla döllenir annesine gelirler seni de listeye ekliyeyim canım beraber süreçlerimizi takip edelim inşallah 🤲
Kaçıncı gün embriyosu tabi yarın sonuç alırsan haber verirsin bize
Transfer günü
Bol pozitifli bir ay diliyorum 🤲🫶

Peki size bir soru 😀 neredeyse 600 sayfa konuşulmuş belki aralarda bu konu da geçmiştir de…. Transfer sonrası ilişki ile ilgili doktorunuz ne dedi ? biraz munzur bi soru olcak ama 😂 ilk denememizde sonuçlanıncaya kdr yasaktı yani 2ay falan artık kardeş olmuştuk evde. Şimdi de ikinci bir emre kadar yasak dedi dr, ama araştırdığımda 2 3 gün yasak demiş doktorlar yani sizin doktorlarınız ne dedi 🤪

Anladım canım doktorda bu dönemlerde olabilir dedi fakat ben endişeleniyorum sürekli iç çamaşırı günlük ped değiştiriyorum çok yoğun çünkü
Yani işte yoğun dediğin için bilemedim ben yoğun yaşamadım yanlış yönlendirmek istemem😔 bı acile git istersen bakarlar için rahat eder hem🙏 kaç haftalık senin

Peki size bir soru 😀 neredeyse 600 sayfa konuşulmuş belki aralarda bu konu da geçmiştir de…. Transfer sonrası ilişki ile ilgili doktorunuz ne dedi ? biraz munzur bi soru olcak ama 😂 ilk denememizde sonuçlanıncaya kdr yasaktı yani 2ay falan artık kardeş olmuştuk evde. Şimdi de ikinci bir emre kadar yasak dedi dr, ama araştırdığımda 2 3 gün yasak demiş doktorlar yani sizin doktorlarınız ne dedi 🤪
Hahaha bir 15 sayfa önceden falan konuşuldu tabiki☺️ ama biz yılların evlisi olduğumuz için içimizin geçmiş olduğuna kanaat getirdik dogurana kadar hiç yapmıyoruz😅 kocalarimizla yanaşmıyor ama kardeste olmadık merak etme🫢 ama yeni evlilerin büyük derdi malesef 🥰

İns. Canım benim 🙏🌸Ya resimde mi vermiyorlar😔 bizimkilerin resimleri var☺️ sanki yurt dışında ultrasona da çok sokmuyorlar diye duydum öyle mi?

Amin 🤲 yok bazı yerler veriyor benimkiler vermiyor bende hiç sormadım ben sadece bebeğe odaklı olduğum için 😂

Katıyorlar benim pozitif olsa önce iki kere tüp bebek merkezinde girerim sonra kadın doktoruna geçerim onlara randevu alırım onlarda bütün tahlilleri yaparlar kontrolü bana annelik defteri veriyorlar her seferinde onu da kendimle götürüyorum onlar sürekli hem kendine hem benim deftere not alıyorlar acillik bir durumun olunca oradaki doktorlar baksın sürecin nasıl geçmiş diye 7 aya kadar ayda bir çağırıyorlar tabi herşeyin sağlıklıysa sonradan iki haftada bir gidiyorsun son bir ay kala haftada bir hem muayene hem kalp atımı için makineye katıyorlar burada herşey sıkı kontrol altında 🥰

Amin amin inşallah tutunsunlar ham yapalım mercimekleri inşallah 🤲🥹😹👼👼❤️
Aslında iyi vurmuşsun dozları neye sağlık olsun kısmet inşallah hepsi sağlıcakla döllenir annesine gelirler seni de listeye ekliyeyim canım beraber süreçlerimizi takip edelim inşallah 🤲
Kaçıncı gün embriyosu tabi yarın sonuç alırsan haber verirsin bize
Transfer günü
Bol pozitifli bir ay diliyorum 🤲🫶
Evet tecrübeniz de benden çok çok fazla birlikte üstesinden geliriz Allahın izniyle 🥰
32 yaş 1.deneme döllendi mi onu bile bilmiyorum 😬 doktorum 5.gün transfer yaparız demişti 17 nisan oluyor canım

Bizdede kağıtta 3-4 gün ama biz risk almıyoruz 😂 geçen seferde 8 haftalık olana kadar bir şey yapmamıştık sonra zaten kürtaj oldum, bu seferde muhtemelen yine 8-9 haftaya kadar kardeşiz😂

Bizdede kağıtta 3-4 gün ama biz risk almıyoruz 😂 geçen seferde 8 haftalık olana kadar bir şey yapmamıştık sonra zaten kürtaj oldum, bu seferde muhtemelen yine 8-9 haftaya kadar kardeşiz😂
Aynen ben de 8 haftalıkken kürtaj olmuştum ozamana kadar beklemiştik. Neyse beklicez ozaman kadere bak 😀

Back
X