Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Beni de ya
Bana doktorum günlük 1 hak verdi. bence hakettiniz için

Siz ne zaman test yapacaksınız

Siz ne güzel bir insansınız çok teşekkür ederim Rabbim ne muradınız varsa versin amin cümlemizin inşallah

Burdayız kuzum bu son gün iğneleri beni mahvetti. Karnım o kadar şişti ki şişkinlikten ağlıyorum birazdan cetrotide vurucaz. 11’de de ovitrelle koldan vur dedi doktorum.

Oyy canım kıyamam benim de karnım davul gibi olmuştu şimdi daha iyiyim hepsi geçecek canım benim sonunda mucizelerimize kavuşacağız inşallah üzme kendini biraz zorlu yollardan geçiyoruz ama karnımızda onları hissedince inanıyorum bugünleri hatırlamayacağız inşallah Amin

Siz ne zaman test yapacaksınız
valla ben 8 nisan transfer oldum, 18 nisanda yap dedi doktor. Aslında bu 2. denemem, ilkinde 6.gün lekem başlamıştı, 7.gün biraz akıntı gibi olmuştu dr erken test istedi değerim 24 çıkmıştı. O akşam kaset testler doğru mu diye bakayım diye evde yapmıştım erken olmayan dümdüz testte bile çift çıkmıştı. Sonra sağlıksız arttı beta, meğer boş gebelik olmuş 8haftalık olması gerekenzamanda kürtaj olmak zorunda kaldım.

Şimdi ordaki tecrübeme göre zaten tuttuysa 7.gün kanda ve idrarda çıkıyo sanki. Ama yapar mıyım bilemedim hiç düşünmedim yani erken yapmayı

Amin kuzum karnım elek gibi olmuş valla şimdi baktım da rabbim fazlasını yaşatmasın bu son olsun. İnşallah süreç olumlu tamamlanır da yeniden başa sarmayız canım benim. Bana daha annelik perileri gelmedi inşallah transferden sonra

Ayy canım benim. Bu sefer annesine tutunmuş olduğunun haberini verirsin inşallah 5.gün embriyo mu listede göremedim sizi

Siz ne güzel bir insansınız çok teşekkür ederim Rabbim ne muradınız varsa versin amin cümlemizin inşallah

O sizin güzel kalbiniz canım benim çok zor süreçler Rabbim yüzümüze baksın bu ay pozitif haberler alalım inşallah Amin canım çok teşekkür ederim güzel duaların dileklerin için cansın
Sen gönlünü ferah tut hepsi büyüyecek ben yeni çıktım bu süreçten çok şükür hepsi büyüdü en son 20 mm 19 18 17 olmuşlardı doktorum dedi son kontrolümde hepsi dedi olgun çıkar hepsi aynı eşitlikte büyümüştü çok şükür onun için kafan rahat olsun sen stres yapma önce Allah’a sonra doktorlarına güven bizi de haberdar et canım süreçlerinden inşallah güzel haberlerle gelirsin Allah’ın izniyle

Ayy canım benim. Bu sefer annesine tutunmuş olduğunun haberini verirsin inşallah 5.gün embriyo mu listede göremedim sizi
evet listeye girmedim, kime söylüyoz listeye alsınlar diye o kısımlarını bilmiyom forumun anca buralarda dolanıp yorumlaşıyom aynen 5.gün embriyosu, PGT yaptırdık bu sefer, ilkinde 5.güne 2 adet gitmişti 2sini de transfer etti. Şimdi 5.güne 4 tane gitti 2 tanesi sağlıklı geldi birini transfer etti. İnşallah tutunur, sağlıklı gelişir.. Her birimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun.

Ay hadi İnşallah dediklerini dikkate alacağım inşallah

Amin canım benim inşallah pozitif düşün pozitif olsun gelecek merak etme şu an birşey hissetmemen normal bende üç aylık hamile gibiydim ama şimdi iniyor hormonlar şişkinlik afedersin kabızlık herşeyi yapıyor kuru kayısı seviyorsan sık sık tüket transfer sonrasında en azından çok şişkinlik hissetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…