- 30 Eylül 2023
- 41
- 13
- 8
- 30
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.661
Bana doktorum günlük 1 hak verdi. bence hakettiniz içinarkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Transferden beri hiç kahve içmedim, çayı da 2 kez kahvaltıda 2-3 yudum içtim maks. Bugün transfer günü hariç 4.gün. Bi keyif yapıp kahve içesim var kapsül kahve yada türk kahvesi ama içmesem de ölmem yani kudurmadım ille kahve diye, ama içersem de ohh keyiff derim. Bu kadar dikkat etmeli miyiz ya o kadar bi kahveye bakıyo mudur bu iş. Var mı tavsiyeniz
yaa çok tatlısın, e süper haber bu. Doktor bana kahev çok tüketiyon mu dedi dedim yoo içmesem ölmem e tamam ozaman ya sorun yok dedi tavsiye vermedi, demek evet desem 1 bardak iç falan maks falan dicek. HaarikaAyıpsın tam yerindesin canım tavsiyelerin
Siz ne zaman test yapacaksınızarkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Transferden beri hiç kahve içmedim, çayı da 2 kez kahvaltıda 2-3 yudum içtim maks. Bugün transfer günü hariç 4.gün. Bi keyif yapıp kahve içesim var kapsül kahve yada türk kahvesi ama içmesem de ölmem yani kudurmadım ille kahve diye, ama içersem de ohh keyiff derim. Bu kadar dikkat etmeli miyiz ya o kadar bi kahveye bakıyo mudur bu iş. Var mı tavsiyeniz
demi bence de, tutunası vardıysa tutundu zatenBeni de ya
Bana doktorum günlük 1 hak verdi. bence hakettiniz için
Ee iyi bacım çok şükür ne diyim sen nasıl oldun
Siz ne güzel bir insansınız çok teşekkür ederim Rabbim ne muradınız varsa versin amin cümlemizin inşallahOo daha bir hafta bunlar çoğu 20 mm olur daha arkadan gelenler bile yetişir inşallah gönlünü ferah tut Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin inşallah hepsi olgun kaliteli çıksın ve döllensin Rabbim yardımcın olsun
Burdayız kuzum bu son gün iğneleri beni mahvetti. Karnım o kadar şişti ki şişkinlikten ağlıyorum birazdan cetrotide vurucaz. 11’de de ovitrelle koldan vur dedi doktorum.
Tamamdır çok teşekkür ederimBenim dr Gönül Özer çok memnunum kendisinden sonuna kadar onunla devam ederim ne olursa
valla ben 8 nisan transfer oldum, 18 nisanda yap dedi doktor. Aslında bu 2. denemem, ilkinde 6.gün lekem başlamıştı, 7.gün biraz akıntı gibi olmuştu dr erken test istedi değerim 24 çıkmıştı. O akşam kaset testler doğru mu diye bakayım diye evde yapmıştım erken olmayan dümdüz testte bile çift çıkmıştı. Sonra sağlıksız arttı beta, meğer boş gebelik olmuş 8haftalık olması gerekenzamanda kürtaj olmak zorunda kaldım.Siz ne zaman test yapacaksınız
Amin kuzum karnım elek gibi olmuş valla şimdi baktım da rabbim fazlasını yaşatmasın bu son olsun. İnşallah süreç olumlu tamamlanır da yeniden başa sarmayız canım benim. Bana daha annelik perileri gelmedi inşallah transferden sonraOyy canım kıyamam benim de karnım davul gibi olmuştu şimdi daha iyiyim hepsi geçecek canım benim sonunda mucizelerimize kavuşacağız inşallah üzme kendini biraz zorlu yollardan geçiyoruz ama karnımızda onları hissedince inanıyorum bugünleri hatırlamayacağız inşallah Amin
Siz çok tatli ve çok ilgilisinizsepide arkadaşımız orada yapmış doktoru kim vs görürse yazar
Benimde ağrım var ya 2 gündür modum düştü ağrı olunca ister istemez. aslinda doktor normal demişti olabilir demişti ama gel de bunu kalbime anlatÇok gerildim
Ayy canım benim. Bu sefer annesine tutunmuş olduğunun haberini verirsin inşallahvalla ben 8 nisan transfer oldum, 18 nisanda yap dedi doktor. Aslında bu 2. denemem, ilkinde 6.gün lekem başlamıştı, 7.gün biraz akıntı gibi olmuştu dr erken test istedi değerim 24 çıkmıştı. O akşam kaset testler doğru mu diye bakayım diye evde yapmıştım erken olmayan dümdüz testte bile çift çıkmıştı. Sonra sağlıksız arttı beta, meğer boş gebelik olmuş 8haftalık olması gerekenzamanda kürtaj olmak zorunda kaldım.
Şimdi ordaki tecrübeme göre zaten tuttuysa 7.gün kanda ve idrarda çıkıyo sanki. Ama yapar mıyım bilemedim hiç düşünmedim yani erken yapmayı
Siz ne güzel bir insansınız çok teşekkür ederim Rabbim ne muradınız varsa versin amin cümlemizin inşallah
Canım nerende var ağrıBenimde ağrım var ya 2 gündür modum düştü ağrı olunca ister istemez. aslinda doktor normal demişti olabilir demişti ama gel de bunu kalbime anlat
Portakal suyu
evet listeye girmedim, kime söylüyoz listeye alsınlar diye o kısımlarını bilmiyom forumun anca buralarda dolanıp yorumlaşıyomAyy canım benim. Bu sefer annesine tutunmuş olduğunun haberini verirsin inşallah5.gün embriyo mu listede göremedim sizi
Ay hadi İnşallah dediklerini dikkate alacağım inşallahİlk üç gün çok dikkat et tam tutunma evresi duşunu da ikinci yada üçüncü günü al çok sıcak su olmasın çok düşünme sakin kal bol su tüket çokta hareketsiz kalma bebek tutunması için kan akışına da ihtiyaç var sonradan ağır işler yapmadan normal yemeğini falan yapabilirsin kuru kayısı badem kabak çekirdeği ceviz yumurta tüket inşallah Rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah
Yaa cidden mi neden kiPortakal suyu
Amin kuzum karnım elek gibi olmuş valla şimdi baktım da rabbim fazlasını yaşatmasın bu son olsun. İnşallah süreç olumlu tamamlanır da yeniden başa sarmayız canım benim. Bana daha annelik perileri gelmedi inşallah transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?