Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya canım dün burada onunla ilgili konu geçti ondan gır gır yaptım 😂🤪
Ama protein yumurta et tavuk balık birde c vitamini önemli canım, şimdi sürekli çay içemediğimiz için ben portakal suyu içiyorum kahvaltıda, akşam bir bardak çok açık çay içiyorum, onu sen kendin ayarlarsın, birde baharatlara dikkat edersin canım 🥰 ama genel olarak normal hayattaki gibi
Yaa okuyamıyorum mesajları çok sık ondan anlayamadım 🤭 çok teşekkür ederim yine dee 😍

Çok teşekkür ederim inşallah belki bi mucize olur bilmiyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum çünkü dayanılmayacak kadar kötü bir durummuş 🤲🏼😪sizinde embriyolarınız çok güzel bi kalitede 5.güne ulaşsın Allah’ım kucağınızı sağlıkla hayırlısıyla doldursun inşallah 🤲🏼

Biliyorum canım yaşadıklarını derinden hissediyorum ben hepsini yaşadım inşallah bir mucize gerçekleşir kendini bırakma canımsın bugünlerde geçecek inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🥹💕

Amin çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun canım dilerim transfer olabilirim mucizelerim benimle kalır inşallah 🤲👼🥹❤️

Tam benim kafadasın iç bacımsu ne olacak şifa olsun inşallah sanki eskiden annelerimiz çok sağlıklı beslenmiş tövbe 😂🤭 akışına bırakalım Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz ben kızımda hiç dikkat etmiyordum tabi alkol sigara zaten kullanmıyorum ama demiyordum şunu yiyim bunu yemim çok şükür 😅 güzel gelişimi oldu hatta bir hafta önden gidiyordu maşallah 🧿 bence yemeyle alakası yok salın gitsin 😁
Ya çingeneler hiç dikkat etmiyor ne temizliklerine ne yemeklerine onlar kadında biz neyiz anasını satam🫣 çatır çutur doguruyorlar valla, ee madde kullanan sokakta doğuranlar da cabası 🙄 beni sarıp sarmaliyorlar yine doguramiyorum 😅 yani bende içki sigara kullanmıyorum şuan tabiki ama çokta pimpiriklenmiyorum. Allah ne derse o valla napayım 🤷‍♀️ elimden geleni yaptım gerisi yaradan da🥰

Canım normal bendede olduğu zaman dr sormuştum bebek büyüyor o yüzden demişti rahim genişliyor diye, bir bizim büyümüyor canım tabi ki anneciğin o zamanlarda oturup kasığım ağırıyormu acaba diye düşünme fırsatımı vardır hayat zor anam zor 😂😂

Çok doğru iş yapmaktan koşuşturmaktan bebeklerini ne durumda bilmiyorlardı ee teknoloji de yok en iyisiydi bence 😹🫣

Ya çingeneler hiç dikkat etmiyor ne temizliklerine ne yemeklerine onlar kadında biz neyiz anasını satam🫣 çatır çutur doguruyorlar valla, ee madde kullanan sokakta doğuranlar da cabası 🙄 beni sarıp sarmaliyorlar yine doguramiyorum 😅 yani bende içki sigara kullanmıyorum şuan tabiki ama çokta pimpiriklenmiyorum. Allah ne derse o valla napayım 🤷‍♀️ elimden geleni yaptım gerisi yaradan da🥰

Ayy gülmekten yıkıldım 🤣😂

Yok canım sakın öyle düşünme emin ol herkes senin geçtiğin yoldan geçti bizim hiç motivasyonumuzu düşürmezsin aksine daha birbirimize moral oluyoruz canım benim inşallah kucağın dolsun Allah’ın izniyle 🤲
Peki arkanda embriyoların var mı inşallah
Çok sağolun desteğiniz için😪, 2 tane var şükür ama ne zaman kendime gelirim ve tekrar bu sürece başlayabilir miyim bilmiyorum

Amin canım benim imtihandayız gülüm işte bizde böyle imtihan ediliyoruz sen gönlünü ferah tut bu sefer bebeğin vaktinde zamanında gelecek Allah’ın izniyle 🤲👼🥹❤️

Canım normal bendede olduğu zaman dr sormuştum bebek büyüyor o yüzden demişti rahim genişliyor diye, bir bizim büyümüyor canım tabi ki anneciğin o zamanlarda oturup kasığım ağırıyormu acaba diye düşünme fırsatımı vardır hayat zor anam zor 😂😂
Yok bebeğim benim annem rahatmis yani oyle kaynana dertleri falan yokmuş eziyeti falan yok😅 bı kocası bı kendi. İstanbul'da zaten. Kendi iş yeri vardı. 3 çocuğunda da çalışmış bana şaşırıyor kime çektin sen diyor 😅

Çok doğru iş yapmaktan koşuşturmaktan bebeklerini ne durumda bilmiyorlardı ee teknoloji de yok en iyisiydi bence 😹🫣
Aşkım ben daha 2 ay önce ne belirti yaşadığım aklıma gelmiyor, kocamla tartışmalarda söylenen sözler hariç hiç bir şey tutamıyorum aklımda 🤣🤣
Yani kadıncağaz seneler önce olsa bile aklına gelmezki 🤓

Aşkım ben daha 2 ay önce ne belirti yaşadığım aklıma gelmiyor, kocamla tartışmalarda söylenen sözler hariç hiç bir şey tutamıyorum aklımda 🤣🤣
Yani kadıncağaz seneler önce olsa bile aklına gelmezki 🤓

Kavga da söylenen sözler unutulmaz unutursak kanımız kurusun 🤣😂😝

Yok bebeğim benim annem rahatmis yani oyle kaynana dertleri falan yokmuş eziyeti falan yok😅 bı kocası bı kendi. İstanbul'da zaten. Kendi iş yeri vardı. 3 çocuğunda da çalışmış bana şaşırıyor kime çektin sen diyor 😅
Ya kurban olsunlar ona 😍😍
Ah canım bu genetik bir şey değil ki seninki maalesef 😞 Allah sağlıkla kucağına almayı güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah

boş gebelik oldu, değerlerim sağlıksız arttı ama hep arttığı için takibi ve ilaçları bıraktırmadı ama umutlandırmadı da. kese göründü hatta yolk kesesi bile oluşmuştu. 5. haftada 4 haftalık boyutundaydı kese, 8. haftada 6 haftalık boyutundaydı hiç bebeği göremedik. Tutanın da içi boş çıktı yani :KK43:
Ayy çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim şimdi sağlıkla en güzelini versin inşallah size🫶

Kiz saçmalama ne motivasyon düşürmesi aksine daha çok motive oluruz kenetleniriz. Düşmemek için omuz atariz lütfen böyle düşünme bugün yada bu ay senin ayin değildi diyelim diğer aylar kim bilir kimin umudu olursun canim benim böyle düşün lütfen 🥰🥰🥰🤲🤲
iyiki varsınız biraz rahatladım çok teşekkür ederim, inşallah bir mucize olur test günümde🤲🏼gerçekten burda herkes bir birini çok iyi anlıyor bu süreçten geçmeyen maalesef bizim duygularımızı anlayamaz😢 inşallah bir gün bizde mucizemize kavuşuruz annelik duygularını yaşarız🤲🏼

Amin canım benim imtihandayız gülüm işte bizde böyle imtihan ediliyoruz sen gönlünü ferah tut bu sefer bebeğin vaktinde zamanında gelecek Allah’ın izniyle 🤲👼🥹❤️
İşin makarasindayim da kuzum Öyle tabiki imtihandayiz benim bu dersi almam gerekiyordu biliyorum😅 boşuna başıma gelmedi ☺️ dersimi aldım mükâfatını da alırım ins.🙏

Back
X